Христо Телкийски, един от най-опитните треньори в ДЮШ на Локомотив (Пловдив) изненадващо обяви пред Sportal.bg, че си тръгва от клуба. Той разкри и причините за решението си.

„За втори път напускам Локомотив (Пловдив) по време на управлението на Христо Крушарски. Първият беше след като с отбора на клуба U16 достигнахме до финал за купата на България, който загубихме нещастно от Левски (София) след два мачбола. Сега си тръгвам, защото не съм съгласен с наложените през последните два, три месеца финансовите критерии към водения от мен отбор U15. Благодаря за прекрасната съвместна работа на Димитър Палазов, директор на ДЮШ на Локомотив (Пловдив) и методиста Стоян Димитров. Мога да говоря много и все истината, но няма смисъл. Клубът винаги е над всичко и всички. Така е навсякъде в световния футбол. Взел съм решението си. Ще съсредоточа усилия в работата си като треньор на проекто-националния отбор U15 на България, като помощник на Ивайло Петров. Никога не съм живуркал в професията. Няма да го направя и сега. Каквото съм постигнал, е в резултат на много, много труд. Амбициран съм да продължа развитието си като треньор и съм готов да поема нови предизвикателства в професията“.

 

5 КОМЕНТАРИ

 1. 3
  9

  Още един анонимник, на който е даден шанс, но плюе в купичката, от която е ял.
  Айде попътен вятъъър и повече не се връщай.

 2. 12

  Даа,дотам я докара говедарския мангизлия.Децата да си плащат,за да имат отбор!
  Датейба в издънената ракета!Щял да вади футболисти от школата за първия отбор,как бе малоумник,като нямаш пари даже да издържаш школата?

 3. 12
  9

  ПРЕДАТЕЛ!!!
  !!!Крушарски е месията за Локото. Който не му харесва -шут в гъзъ.

Коментарите са затворени