Новият треньор на Спартак Варна Александър Томаш се върна назад към 2-годишния си престой в Локомотив Пловдив. Специалистът направи интересно изказване относно това какво е успял да постигне в Локомотив Пловдив и какво – не.

“Можехме да постигнем много повече, но въпреки това смятам, че престоят в Локо Пд е успешен, макар че в много редки моменти се доближихме до представите ми за това, което искам да виждам на терена. От една страна клубът реализира финансова печалба от продажба на играчи, каквато преди това не се бе случвала. Футболистите надградиха в личен план. Дори и тези, които си тръгнаха като свободни агенти го направиха на по-горно стъпало”, заяви пред “Тема спорт” Александър Томаш.

“Динко Хоркаш реализира трансфер в Ла Лига, Евандро е в Омония – един от грандовете в Кипър, Бабакар Дион ще играе в Гърция… Дадохме 4-5 национални състезатели на България. Това е успех”, добави специалистът.

“В Пловдив оставих много приятели, които скандираха името ми и в последния мач, а един голям човек вече е част от щаба ми. Това понякога значи повече от всичко останало. Щастлив съм, че Христо Колев – Бащата се присъедини към нас с Тодор Кючуков и Константин Мирчев, които сме заедно от деца. В същото време не съм доволен, защото аз искам да печеля трофеи, а това не се случи, въпреки рекордната победна серия и остави горчилка в мен”, завърши бившият наставник на Локомотив Пловдив.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Ще те видим в Спартак, досега само в Пловдив постигна нещо в кариерата си, може и да е било и заради публика, отбор, традиции.
    В Локо определено се изложи накрая – подписа при съвсем ясни условия, а след три месеца взе да мрънкаш.

  2. Сашо, нямаше достатъчно кинти за тази цел брат! Друго беше при Г.Илиев-Главния, имаше и за бело и за тото и за титла….

Коментарите са затворени