Нов спортно-технически щаб ще води Левски (Карлово). За изпълнителен директор на клуба е избран Веселин Божков, бивш футболист на Славия (София). Той наследява на поста Мирослав Банчевски, който вече ще е спортен шеф. Янко Вълканов, бивш футболист на Берое, ЦСКА, Славия и други е новия старши треньор. Въпросните вече са играли за карловския тим, а Вълканов дори е бил и треньор. Левски започва на 1 юли подготовката си за предстоящия сезон на Югоизточната Трета лига.

Спортал

12 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  1

  Шахънски заслужава това място след толкова години,в академията времее да му се даде и шанс при мъжете пак квото доиде,ще е по успешен от тези крадлеви мезернице.

 2. Колкото мога вземам такъв е живота, продажбата и тотото трябва да вървят каракачаните да са спасяват

 3. 1
  2

  през годините се нагледахме на ругатни относно футболисти треньори треньорски щаб изпл директори и всички останали
  вярно е това че някои хора умишлено направиха така да няма школа за да се разчита на външни футболисти понеже процента си върви.
  последния набор които успяваш да се вмести в мъжкия отбор е на Шахънски .
  Та въпроса ми е.
  добре е това че ще се сложат хора на кмета на позициите спортен директор изпл директор шеф на спорта хахахах
  ами този господин е бил добър футболист но не и треньор , защо не сложите местен треньор за да се радват феновете 5 пъри повече , напълнете стадиона.
  Нима Шахънски Коцето или някои от старите Карловски футболисти щяха да се справят по зле от Вълканов , не мисля.
  но нали процента трябва да върви .
  Креслив изкара сумато мачове , най сърцатия на терена местен които гори , и сложихъе капитанската лента на другия процент Аксито .
  я попитайте него колко процента от хонорарите на момчетата които доведе при нас в Карлово взима, защото ние знаем за уговорката му с Манолов .
  За продадените мачове на Сливен Карнобат

 4. Боклуци мръсни сте всички гнусна сган каракачани долни

 5. Незнам тук кои с какви имена се пишете но преди беше много герлотия от семейството а сега защо ли мълчат ? Може би са със ръковотството този път и затова си трайкат…?

 6. Илияне не си прав Злобата не е добър съветник Като сте големи мъже пишете си имената

 7. Да направят контрола със Сопот. Там ги гледам са половината юноши на Шахънски. Най-вероятно ще думнат пришълците от Пловдив без особен зор. Направихте така, че да гледаме децата на Карлово в Сопот и Дъбене, палячовци!

 8. Лазаре много си прост за това ще гледаш само Дъбене

  • Ха ха всичко което искам ше гледам каракачанско копеле

 9. 1
  4

  Защо така са пасивни семейството от Карлово ? Друг път взимаха в свои ръце случващото се около клуба сега затишие ? А може би пред буря е ?

Коментарите са затворени