Треньорът на Марица (Милево) Спас Колев излезе с емоционален пост след историческия успех на клуба. Първенецът в пловдивската “А” ОФГ постигна исторически успех, като за пръв път в своята история влезе в ЮИ Трета лига. Във финалния бараж, който се игра в събота на градския стадион в Хасково тимът от Милево победи Локомотив (Стара Загора) с 1:0. Повече за мача четете ТУК!

Марица (Милево) стигна до мечтаното място в Трета лига и през следващия сезон ще мери сили с отборите от тази група. Спас Колев пък постигна успех с пореден клуб от региона. Той използва личния си профил във Фейсбук, за да благодари на всички, които са били съпричастни към историческия успех на Марица (Милево).

365 дни без почивка! Треньор, домакин, администратор и всичко, за което се сетите. Изнесох 70 тона пясък на ръка, за да поддържам терена, поливах до три през нощта, отслабнах с десет килограма, но успяхме! Специални благодарности към невероятните момчета, с които постигнахме този исторически успех!

Огромни благодарности към сина ми, който си идваше от нощна смяна, помагаше ми на стадиона и отиваше отново нощна смяна, без да е спал дори един час.

Благодарности и към съпругата ми, която се оказа по-голям професионалист от мен!

6 КОМЕНТАРИ

  1. Не се карайте бе хора…Радвайте се! Мястото за домакин е свободно. Ако на някой му се взимат “ГОЛЕМИТЕ ПАРИ” да идва веднага. Работното му време е между 8 и 15 часа и не е много уморително. Чакаме всички желаещи, но не на думи, а на дела. И ще ви помоля да използвате истинските си имена, няма нищо лошо в това иначе е много лаладжийско.

  2. Сега хората пишат за Спас и вие имате право да го коментирате като си избивате комплексите. Чакаме някой ден да пишат и за вас та и ние да напишем няколко реда за вашите подвизи, но как да стане това, като журналистите не обикалят по полята.

  3. Ревлювци, вместо по цял ден да висите по чатовете и да пишете глупости идете да бачкате на стадиона та белкем изкарате някой лев. Всички, които сме близо до отбора знаем какво направи Спас през годините за Милево. Имате три промоции, които са ви подаръци от Спас. Спомнете си какви парапатници бяхте и то цял живот в Б областна група. Вие, някога сънували ли сте А областна, а камоли Трета лига бре къраджии. Видяхме и коритото, което изкопахте за терен, та цяла година да ви го оправя ръчно. Ние сме всеки ден там и виждаме какво прави човека за да ви оправя ла…ната, ама вие от къде да знаете, като се скрихте като мишки. Спас ни предостави емоция, която никога няма да забравим. Всички сияехме от радост, а вашите лица бяха посивели и мрачни дори да се опитвахте да се прикриете зад скъсаните си маски. Спас цяла година беше домакин, треньор и всичко друго в клуба, но успя, а вие бяхте пълен фалш и сега ви остана само удоволствието да се утешавате по форумите. Когато трябваше да работите, като домакини защо не го направихте? Нали знаете, че Спас и момчетата записаха със златни букви имената си в историята на селото и на футболния клуб, а вие ще продължите да мишкувате и трудно някой ще се сети за вас. За нас истинските привърженици на Милево, Спас е ВЕЛИК, а вие сте анонимници самоизяждащи се от завист и простотия! Даже по време на историческия за нас бараж, който спечелихме, станахме свидетели, как се опитвахте да се домъкнете близо до Петко Ангелов, но човека ви отсвири, явно отвратен от вашето дългогодишно безхаберие. Милево е в Трета лига, а вие къде сте? Само Марица Милево!

  4. Спасе,защо нямате домакин,за да можеш ти да прибираш още мангизи 😀

    • Ами защото ти отказа да си домакин и реши да си платен фен. Така по-лесно се вадили кинти.

Коментарите са затворени