“От дълго време се познаваме с Христо Крушарски.” Това обяви Любо Пенев при представянето си като треньор на Локо.
„Ще има нови попълнения. Не трябва да пребързваме. Бил съм треньор и на Ботев и на други отбори. Но сега съм в Локомотив. Фокусирал съм се в работата в Локомотив. Сега ще се запозная с играчите“, заяви Пенев.
„Целите ни са най-високо място в класирането. Имаме добър отбор, който трябва да го надградим. Винаги ще играем за победа. Може и да има загуби. За това искам ръководство, отбор и фенове да сме заедно“.
„Знам програмата, но сега ми вълнува подготовката. Договорът ми е за 1+1 година. Все пак да проверим, може нещо да не ни хареса. Нещата ще бъдат много добре и сме готови да продължим положителната си работа с моя екип в българския футбол. Не е нужно нещо да ме мотивира, аз съм бил част от този клуб. Целите винаги ги поставям първо на себе си и моя екип, а след това и футболистите, но целите ще бъдат най-високите”, обяви Пенев.

23 КОМЕНТАРИ

 1. “Гриша Ганчев и по документи приключи с Цесека!” Да очакваме ли Онази Новина? Голямата. Да поръчвам линейка докато не са станали кът.

 2. 2
  1

  НЯМА ПО ЖАЛКИ ФУРНАДЖИИСКИ ЛОПАТИ ОТ ГУРЛИВИТЕ КЮСТЕНДИЛСКИ МАНГАЛИ

 3. 1
  7

  Най обичаният отбор на Циганите е Ботевъ , с най голямата фен група цигани “Йзгрев Бойс “Столипиново .Цвят жълт Насран- и жълти шалвари .

  • 2
   1

   Колкото и да повтаряте тази глупост, Изгрев и Столипиново са два различни квадрата, а в махалата всичко е с Локу в сарсету.

   • 1
    2

    Няма мангал по гробищата да не е с жълто-черния парцал.

 4. Честно, този ход на Крушарски не го разбирам! Да изгониш Томаш за да вземеш Пенев?!?

  • Не изгонен Томаш, просто не издържа на тая простотия , която се шири на Лаута ! Виж , че и Христо Колев си би шута !

 5. Любослав Пенев е топ специалист по спасяване на отбори от изпадане. Идеален е за Локомотив. Още не познавал футболистите, но е наясно, че са добър отбор… ще пада много смях!

 6. Ако Локото не направят няколко сериозни трансфера и Мауриньо в комплект с Клоп и Анчелоти да дойдат ще е мъка сезона, който предстои.

 7. 7
  2

  Правилно назначение. Едномъдият е специалист по изпадащите отбори в последните 4-5 години води само такива Царско село, Хебър. Любчо е отдавна фалирал, така че е перфектен за Катуна. Няма да иска да му плащат заплати, защото така или иначе ЧСИ ще му ги вземе. Каквото си изкара от черно тото и трансфери на баберек като сина му, това е. Ще прибира под масата процент от заплатите на тези които домъкне.

 8. 6
  2

  Договорът ми е за 1+1 година. Все пак да проверим, може нещо да не ни хареса !
  Смятай още с идването им казва,че ще ги зареже и той като Крушо рано или късно ги заебава ахаххаха !

  • 3
   6

   Хахаха тъп жълТУРЧИН всички помним вас как ви резна само за седмица 😂

   • 5
    2

    Типично за лъжлив манго. Нямаше как да му плащаме обещаното след фалита на КТБ и затова клубът и треньора се разбраха като нормални хора да прекратят договорните си отношения. Това е. Никой никого не е рязал.

   • Мангич , ша дереш лисици с Любчо , ама му лапай щом искаш, тоя ташака е толкова долен , че дори Локото не го заслужава !

 9. 3
  9

  Добре дошъл на Любо Пенев в гранда на Пловдив. Индианците гризът ноктите пак. Спокойно кривоглави трябва да сте свикнали на болка след Петата и 6те бахура …ама знае ли човек, винаги има и по лошо хахахахах

  • “Договорът ми е за 1+1 година. Все пак да проверим, може нещо да не ни хареса. ”

   Искаш ли да ти го преведа от любопеневски на български горното?

 10. 7
  1

  ЧИСТИТУ КУРБАН БАЙРЯМ АПАПИ!!! ДА НИ А ЧИСТИТ ПРАЗНИКА БРАТЯ КЛОАКОМОТИФЦИ!!! ..И ДА СНЕ ГУТОВИ ЗА КОНДОФРЕЙ! ПУФ, ПАФ!:)))))

 11. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  4
  2

  ДА НИ А ЧИСТИТ ПРАЗНИКА БРАТЯ КЛОАКОМОТИФЦИ!!! ..И ДА СНЕ ГУТОВИ ЗА КОНДОФРЕЙ! ПУФ, ПАФ!:)))))

Коментарите са затворени