Ивелин Попов, трикратният футболист №1 на България, за първи път направи изповед за цялата си кариера пред подкаста „Код Спорт“. Нападателят говори в продължения на две полувремена за всички успехи и проблеми в кариерата си. За проклятието на дузпите, което го преследваше в живота и защо се размина с трансфери в Англия.

„Върховна глупост е, че съм изпуснал умишлено дузпа срещу ЦСКА“, категоричен е Попов.

Когато не успя да вкара от бялата точка срещу Малта, нападателят не само не е спал. Прибрал се у дома, изпил една бутилка уиски и… пет аулина.

„Наско Сираков ми каза, че съм приключил за футбола и трябва да облека костюма – призна Попов пред Владимир Памуков и Красимир Минев. – Аз обаче отидох в Ботев Пловдив и спечелих Купата на България, след което му изпратих специален SMS”.

Попов разказа за всичките си преживявания в националния тим, Турция и Русия. За първи път от него феновете ще чуят за събития, които са останали зад кулисите на неговите отбори.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 2
  2

  Това че все още играеш не означава че не си приключил с футбола. Ганкиното може всеки да го играе.

 2. Ивелин е Пич! Интервюто кефи с Директните въпроси и с Прямите отговори!

 3. 7
  1

  Предполагам, че на SMS-a е пишело: “А сега можеш да свалиш бикините на Илиана Раева и да се обесиш на тях. Последните ти думи нека са : “Извинявай, Ивелин Попов, ти си велик футболист, а Ботев Пловдив е велик клуб”

  Близо съм, нали ? 🙂

  • 1
   1

   Велик??!! Ботяф6??!! хахаха

   Заради подарените купи ли е тази самозабрава??

Коментарите са затворени