Новият черногорски нападател на Ботев Пловдив се отличава със сериозна физика, добра игра с гръб към вратата, сравнително добър и точен завършващ удар, както и с не лош извеждащ пас. Алекса Мараш прави впечатление на типичен таран, който не се притеснва да стреля към вратата от всякакви позции. Голмайсторът на Младост от миналия сезон е поръчал за този трансферен прозорец доста професионално видео, което е качено в YouTube. Видеото акцентира на всичките негови качества, които явно са впечатлили и Ботев Пд. Вижте ги:

16 КОМЕНТАРИ

 1. 1
  3

  Същото дърво, като Жоро Николов, груба сила без техника

 2. Здрав и бърз! Такива плачат за пасовете на Неделев.

 3. Много мощен футболист,здрава физика, борави добре с топка, остава само да пасне на отбора

 4. Някой май гледат с черни очила клипа.И наистина какво се вижда.Един мощен,борбен,много техничен и бърз футболист стрелящ и бележещ и с двата крака еднакво добре.Още и висок и играеш много добре и с глава и много мощен при контраатаките.Точно за стила на Ботев и Керкез.И не на последно място с поглед върху играта и умееш да дава разсичащи пасове към своите съотборници.И това го демонстрира в слаб отбор,където атаките и положенията за гол явно са рядкост.Мисля,че в Ботев ще се наложи и ще ни радва с играта и головете си.

  • Много техничен? Хах не се излагай брато, дърво пълно е но тва няма значение-неговата работа ше е да седи в наказателното поле и да я прави ВЪЪЪЪТРИИИИИИИИИИИИ!

 5. 9
  1

  Жална ни майка локомотивоциганска!

 6. 13
  1

  Нищо общо със Секулич, тоя е по-скоро брат близнак на Жоро Николов, само че малко по-добър.

  Малииии цигани, гответе високооборотната грес, тоя дългуч така ше ви ебе че ше питате за още.

  • 3
   9

   Секулич номер 2. Черногорското първенство е едно от най-слабите в Европа, а неговият отбор и от това слабо първенство е успял да изпадне.

    • Гледах го. Не съм впечатлен от играча иначе клипът е добре направен. Надявам се да ме опровергае и да бележи редовно за разлика от Секулич, който тръгна първия мач с два бързи гола и после мъка…

     За мен словенецът е по-добрият трансфер. Словенското първенство е много по-силно. Отделно ако си спомняш миналия сезон точно словенски отбор победи Лудогорец в ШЛ.

     • То тоя че не е втория Холанд е съвсем ясно, дръвче та дрънка, мисълта ми е че е много по-директен от Секулич, взима я и бучи в посока вратата на врага, не да я пипа па да я дроби па да мисли.
      Също като Жоро Николов.

     • Ще го видим. Ако се окаже скрит талант, ще съм първия, който ще се извини.

      Просто не знам дали добре виждате, но в клипа защитниците са комични. С такава защита е нормално да изглежда феноменално.

Коментарите са затворени