Вратарят на Ботев (Пловдив) Хидайет Ханкич напуска клуба. Босненецът с австрийски паспорт ще бъде продаден на руския Ростов.

Очаква се в близките дни Хидайет Ханкич да премине медицински тестове, след което ще бъде представен в един от бившите клубове на капитана на Ботев Ивелин Попов. Ханкич използва личния си профил в Инстаграм, за да се сбогува с Пловдив и с Ботев. Той публикува две снимки, като едната е от центъра на града и се вижда Джумая джамия. Любим мой град, гласи лаконичният текст към кадъра, придружен със сърце. На другата снимка пък Ханкич показва свой колаж от престоя му в Ботев, на който се вижда надпис на английски: Благодаря, Хидайет!

8 КОМЕНТАРИ

 1. Ако, има някой, за който ще съжалявам, че си отива, това е Ханкич! Но, този трансфер показва нещо, което засяга всички българи. Даже и тези, които пет пари не дават за футбол. България в Европа! Българските отбори играят в европейски турнири. Гледа ги светът и прочие. А, футболистите отиват в Русия? Поставят се в изолация! Под карантина!Но… Кое е това “но” не знам!

  • Ще взима много повече пари от колкото тук. Роналдо от Левски също замина за Русия и Ростов. Футболистите са работници. Тяхната кариера е кратка. Целта е да изкарат максимално възможните средства, защото след 40 години става трудно за повечето от тях.

 2. Ханко Брат-воина, великана!
  Огромна заслуга за купата!

  БЛАГОДАРИМ ЗА ВСИЧКО И УСПЕХ МОМЧЕ!

 3. 1
  12

  Руския кораб потъва бавно.Всичко на тезгяха и идва новата стока в кашона с банани.
  Успех ,Ханко !Спасяваш се навреме и те разбираме !

  • 1
   1

   Мдааа! Ростов май беше английски или не – немски, май френски футболен клуб, нали?

  • Хаха, ей плешив мушморок, тихо там в лилавото безвремие и се надай на пиям хуй и трансфери.

 4. Много сухи мрежи за Ханкич, здраве и късмет! Благодарим.

Коментарите са затворени