Александър Томаш е новият наставник на Спартак (Варна). Специалистът бе представен на пресконференция на базата на “соколите”. Старши треньорът идва със своя щаб – Константин Мирчев, Тодор Кючуков, и Христо Колев – Бащата.

“Знам, че няма да е лесно, но знам какво представлява Спартак. Аз и моят екип ще направим всичко възможно, за да изпълним целите, които са ни поставени, но трябва да градим стъпка по стъпка. За мен това е предизвикателство. Знам, че ни чака много работа, но не се притеснявам от този факт. “Искам да покажем, че треньорството в България е живо”, бяха първите думи на Александър Томаш.

“Търсим на всяка позиция хора. За нас освен индивидуалните качества, ще обърнем внимание и на характер. Трябва да са отдадени на клуба. Искам гладни хора, момчета, които да вярват в нещата. Над 10 години съм старши треньор.

Бил съм в ЦСКА, получавал съм предложения от Левски. Аз съм професионалист. Нека си има заряд от феновете по време на мача. Ще излизаме за победа. Как? Зависи от футболистите, с които ще разполагаме“, каза новият треньор на „соколите“”, каза още наставникът.

Локомотив Пловдив вече е история за мен,  но животът си продължава, нещата се развиват, сантиментите ще си останат, когато по някаква причина ще ходя на стадиона, за да гледам мачове, каза Христо Колев Пред репортери.

Легендарният халф на “черно-белите” говори пред репортери при представянето му като част от екипа на Александър Томаш в Спартак (Варна).

“Сантиментите сигурно ги има, но когато започнахме да работим заедно с Александър Томаш, футболът, който опитваме да практикуваме, го разбираме по идентичен начин и си дадохме дума, че ще продължим да работим заедно.

Надявам се феновете на Спартак да останат доволни от играта на отбора, която ще се опитаме да им предложим”, завърши Христо Колев-Бащата.





1 КОМЕНТАР

  1. 4
    1

    Бащата – Локомотив вече е само история!
    Тъжна история!
    Един комунистически изород, комсомолски секретар посегна на душите на хората.
    Крушарски доста е тъжно покрай теб. Въпреки, че се правиш на оригинален.
    Вече не е майтап.

Коментарите са затворени