Футболистът на Локомотив Пловдив Петър Андреев претърпя успешна операция на коляното. Нападателят се контузи по време на последния мач от миналия сезон срещу ЦСКА-София, в който той вкара гола за победното 1:0. Диагнозата бе частично скъсана предна кръстна връзка.

Тежката травма ще го извади от игра до края на календарната година.

“Искам първо да благодаря на моето семейство, че са до мен в този момент, както и на всички фенове, съотборници, приятели и на клуба Локомотив Пловдив за получените съобщения и обаждания. За съжаление, тези неуспехи са част от живота на един спортист, но вярвам, че ще се възстановя и ще се върна по-силен от преди. Ще се видим скоро на мястото, което обичам – именно на терена”, написа Петър Андреев в личния си профил в Инстаграм.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Втори ден без декларация…
    Притеснен съм.

  2. Aко начело на Локомотив беше някой друг, а не Г-н Крушарски, операцията щеше да бъде НЕуспешна.

  3. Петре,сега ще имаш много време за да си помислиш и решиш какъв искаш да бъдеш! Ако искаш да си футболист,трябва да си “изчистиш главата” от всички странични неща и да мислиш само за футбол,да подобриш физическата си подготовка, да се научиш да играеш в защита и да усвоил няколко финта на скорост,с които да вдигне нивото си в нападение! Иначе пътя назад и надолу е много бърз и лесен! Примери безброй!

  4. 6
    1

    Бахти. На никой не му пука за нещастния буфер. Сега като си тръгне Крушата и ще фтаса.

Коментарите са затворени