Президентът на БФС Георги Иванов коментира пред Sportal.bg мачовете на България срещу Румъния и Словения.

“Трябва да сме доволни, че видяхме едни мотивирани футболисти в края на сезона. Дадоха всичко от себе си, но все пак това не трябва да ни кара да се възгордяваме, защото това бяха контролни срещи. Резултатите най-добре говорят за един треньор, така че оценката за Илиан Илиев е положителна. Отборът е спокоен, балансиран, играе със самочувствие и желание”, каза Иванов.

“Клубовете трябва да се подготвят за лицензирането, защото ще бъдем безкомпромисни. Ние трябва да защитим здравето и живота на хората. Едно е да играеш на стадион като днешния, друго е на някой, където е разруха. В съдийската комисия, а и в други ще бъдат променени. Има доста промени и в структурите на БФС. Очаквам да стабилизираме нещата и да работим така, че да стигнем поне до Европейското”, каза още Гонзо.

“Ако искаме да се развиваме и да бъдем футболна сила трябва и държавата да помогне с инфраструктурата, защото тя е в окаяно състояние. Видяхме какви стадиони има в Букурещ. Само там са четири нови изградени”, заяви Иванов.

1 КОМЕНТАР

  1. Ами има изградени четири стадиона много ясно там ни крадат като тук в България. Има министри вкарани в затвора затова има четири нови стадиона а тука кражбата е поголовна да не кажа ужасяваща.

Коментарите са затворени