Фенове на Локомотив Пловдив отправиха нови критики към собственика на клуба Христо Крушарски. Вчера “Организация Трибуна Спортклуб” излезе с гневна позиция, тя бе подкрепена от фракцията Plovdiv’s Finest.

Днес тя бе последвана от нова позиция, под която се подписаха още 5 “черно-бели” фракции – Бригада Пловдив, East Club Plovdiv, Фенклуб “Гарата“, World wide locos и Бесите от Лаута:

Г-н Крушарски, обещанията Ви струват шепа дребни монети

Среща след среща и наговорени поредните обещания, които имат 0 покритие. Никой не Ви обвинява за липсата на финанси, напротив, винаги сме искали да помагаме в най-различни кампании, които са за любимия отбор, обаче обещанието, че ще се спре с абсурдните интервюта струва точно 0 лв., а 20 дни по-късно удобно сте забравили какво сте казали.

Писна ни да слушаме как някой друг е виновен, то не бяха интриги на гърба на Мартин Камбуров, Илиан Илиев, Б.А., Александър Томаш и тн… Всеки, който се опита да работи, бива оплют и се търси вината в него. Дума обаче не се казва за липсата на всякакъв професионализъм в лицата ръководещи клуба ни, в това число и собственика. Все някой друг е виновен, а поемането на отговорност стига до това да се заклейми поредния човек.

Като собственик на един от най-обичаните отбори, недоумяваме как за толкова време не попихте малко от цялата културна общност определяща се с Локомотив. Поведението Ви тотално не съответства с идеалите, които сме бранили през годините. Живеете под камък, ако вярвате, че няма брожения срещу цялостното поведение на клуба, дебело подчертаваме, че не става дума за спортни успехи.

Няма нормален фен на Локомотив, който да харесва управлението на отбора. Време е да спрете да живеете в заблуда!

Бригада Пловдив & East Club Plovdiv & Фенклуб “Гарата“ & World wide locos & Бесите от Лаута

147 КОМЕНТАРИ

  1. Няма ли кой да разведри парещата жега с една декларацийка, бе ???

    • Смешници.. Съберете се в ЮЖЕН ПОЛЪХ да обсъдите декларация. АА ..Вземете и педала Стикс Да вони на мърша

    • ИМА,ИМА декларация!!!ВлаТко фантазьора се е изакал за пореден път в “Парцал 24″на Стойчо Генов-Спермояда.Трагикомедия.

  2. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

    А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ПЕТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете. Бъдете сигурни, че и след Банго Васил ще продължим процедурите! С по три, четири,….осем, девет масажа на отверстието бавно ще привикваме с преместването в КОНДОФРЕЙ!😂😃😂
    Днес проведохме лека двутактова процедура на сухо. До кушиите на Тодоров ден имаме малко време, но отверстието взе да привиква! Бавно но сигурно ще сме готови да поемаме все повече и все по- дебели бахури многократно!😂😂😂
    Днес за купата, отново проведохме лека двутактова процедура на сухо. Отверстието придоби еластичност и се надяваме с помощта на тънък слой вазелинче, да сме готови за още множество бахури, по славния ни път към Кондофрей!

    Днес отново проведохме лека двутактова процедура. Отверстието е стабилно еластично и със сигурност, можем вече да поемаме мноого и най-вече дебели бахури!!!! Това не пречи ръководството да снабди отбора поне с каче грес, ако няма средства за па’ча мас или вазелин!!!!!!

    Днес ще проведем процедурата на два етапа. В първия 45 мин. етап получихме отличен резултат!!! Понесохме три бързи и дебели бахура. Сфинктера показа завидна еластичност и пластичност! Остатъчната пластичност е задоволителна. Само с един тънък пласт грес, постигнахме завиден резултат! Вече спокойно можем да поемем средни бахури безболезнено в рамките на 7,8, 9 пенетрации!!! Започва втория 45 мин. етап от теста. Ще ви уведомим след края на процедурата!!!
    Вторият етап премина очаквано. Със сигурност сфинктера придоби пластичност и спокойно понася пет тактови пенетрации безпроблемно!!! АУСПУХЪТ Е РАЗРАБОТЕН ДОБРЕ И ПЪТЯТ КЪМ КОНДОФРЕЙ Е ОТКРИТ!
    P.S. ЯВЛЕНИЕТО ПЛАСТИЧНИ ДЕФОРМАЦИИ ОЗНАЧАВА, ЧЕ СФИНКТЕРА, КОГАТО Е АТАКУВАН ОТ МНОЖЕСТВО БАХУРИ И ТО С ГОЛЯМА ЧЕСТОТА(НАПРИМЕР, 4, ПОСЛЕ 2, ПОСЛЕ ПАК 2, ПОСЛЕ 5 И Т.Н), НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВЪЗСТАНОВИ ПЪРВОНАЧАЛНАТА СИ ФОРМА!!!! СЛЕДСТВИЕТО НА ТОЗИ ПРОЦЕС Е ОСТАТЪЧЕН МИНИ ОТВОР ПРЕЗ КОЙТО БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ПРЕМИНАВАТ ГАЗОВЕ, ТЕЧНА СУСПЕНЗИЯ И ДАЖЕ ФЕКАЛНИ МАСИ С ТВЪРДА КОНСИСТЕНЦИЯ!!! АКО СИ ПОСЛУЖИМ С ТЕХНИЧЕСКИ ТЕРМИН, ТОВА Е ПРОПУСКАЩ КЛАПАН!!!…………ИЛИ КАЗАНО НА СТОЛИПИНОВСКИ ЖАРГОН, ГЬО ТА ЗАПОЧВА ДА ПЛЮЩИ КАТ ФАЙТОНДЖИЙСКА ТРОМБА, ПРИ ВСЯКО ДВИЖЕНИЕ!!!

    МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

    УТНОВУ НЪ УТРЕПЪФА УТ ЛОБУТ!!! КОЙТУ НА ФАТЯ НА МЛАТИ КЪТ ТЪПАНЯ НА ШЕСТИ ЧИРПАНКИ ПОЛК!😂😂😂 ТАКА ША БЪДИ УТ ТУК НАТАТЪНКЪНА, ПУФ, ПАФ!:)

  3. 3
    2

    Журналисти в този град има ли ? На Крушарски имате ли му телефона ? Питайте го какво мисли да прави оттук нататък ? Трансфери ще има ли, тръгва ли си, остава ли ? Ей такива, простички неща. Локомотив има много фенове, не само тези, които пишат декларации. Всички се вълнуваме какво се случва с клуба и отбора, но отговори отникъде не идват.

    • 1
      1

      Жълт помак и провокатор. Крушарски знае какво да прави

  4. 10

    Круши аз съм хубавеца
    Ще ви плякам във гъзеца…

    • 1
      7

      Подиграваме се на мангалите,но ако ги вземе Г.Ганчев става лоша.
      Той дава много повече пари от руският еврейн!!@

  5. 13
    1

    Има поговорка “С един куршум-два заека.”На 15.05.2024 година “Ботев”Пловдив със спечелването на купата за 4 път КАСТРИРА неистовите мечти за свежи пари от ЕКТ на точно три отбора !!!Говеда,прасета и цигани остава с пръст в ……..Съчетано с високите температури последствията вече са катастрофални!

  6. 5 фракции 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 по три каруци хахахахаха НЯМА БЕ . НЯМА ПО ЖАЛКА ИЗМЕТ ОТ ТЕЗИ ШИЗОФРЕНИЧНИ АМЕБИ ! САМО ВИЖ ИМЕНАТА НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ФРАКЦИИ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦🤦😒🤦🤣🤦🤣🤦🤦🤣🤦🤣
    МАМЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГЪНСКЪ ! КАЗА ВОЖДА ЗОЛУМ!

  7. 1
    11

    Черни селяни, пак сте си перили клоунските носове във форума. КЛОУНИ! Мога да застана до всеки тартор на Локомотив на Бесика, това не е никакъв проблем. Ултрасите ни не ви позволиха да се снимате на стадиона, как си го представяте да пуснат бултрасЪ да бият фен на Локо в собствения им дом??? Това ще е позор!!!

    Черни селяни, нашите думи се четат и от ултрасите на Локо. Сега всеки хулиган знае, че бултрас иска да влиза на стадион Локомотив със черно- бяла тениска, за да Ме търси. Да си бултрасЪ е наказание от самия Господ! Да си галош е по престижно от бултрасЪ…

    Черни селяни , как така 15 години ме заплашвате с побои и убийство и НИКОГА НЕ МЕ НАМИРАТЕ!!! Имам си име и адрес. Като не излизам от вкъщи, кой ме издържа, за да ви гавря??? На първото домакинство, стадион Пловдивски любимец(само елате) ще се кача при Петър на вишката, от където се дава тон за песен- за да не ме пропуснете, както вече 15 ГОДИНИ…

    НЯМА ПО ТЪП ОТ бултрасЪ, ДОКАЗВА СЕ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН!!! Тъп, много тъп, най- тъп, конска муха, бултрас…

    • Лъвът и лайнарките.

      Вървял лъвът в саваната зелена
      Пристъпвал гордо той с изпъчени гърди
      По дире му се влачели хиени
      След тях летял рояк мухи.
      Вървял лъвът, назад и не поглеждал
      Той жертва търсел да си подбере.
      Хиените го следвали с надежда
      Мухите чакали пък да се изсере.
      Така е във природата от памти века
      Едни ловуват волно и на свобода
      А други, мърша търсят за да им е леко
      Пък трети валят се в лайна!

      • Той върви подир Лъва!
        Но не е хиена!
        Храни се основно със лайна,
        И редовно ги поема!

    • Майка ти и баща ти те издържат. Хайде успокой се вече. Много си повярва.

      • 1
        1

        Аз нямам грешки в истините си. Издържам се сам и всеки ден ходя на работа. Охранявам училище …

        • С тази мизерна заплата не можеш да вържеш месеца, без да ти помагат родителите.

    • ВлаТко,пак фантазии…Кажи нещо пак за племето беси.

  8. 11

    Новият стар кандидат Вълчо Атанасов. Собственик на Нелегал транс такси АД. Достоен президент. С връзки в кралското семейство на Ингилизия. Зареже ли ви Крюшони отивате си в Кюстендил нещастници

    • Добре че са новини като тази със супурнайсе Декларации от супурнайсе фракции, та да се съберем да се посмеем под статия за Локото. Иначе я съберат 10 постинга, я не?

  9. СЛЕД 15.05.2024 ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ С ЧЕТВЪРТАТА КУПА ПРАЗНУВА И ЕВРОПА ЩУРМУВА ,А ЛОКУ СТАРИ СПОМЕНИ СЪНУВА ХАХАХАХА

    • Само отекъл от жега и воня на пръч помашки мозък,може да си позволи сарказма да сложи датата 15.05 и БотевЪ Пловдив в едно изречение!

  10. 1
    14

    Всичко най-хубаво за седмицата предстои.
    Просто очаквам с нетърпение момента,когато Крушарски се разбере с новият кандидат за собственик на Локомотив Пловдив и бъде обявено името му,новият генерален спонсор,целите и бюджета на отбора.
    Така че позлорадствайте още някой ден жалки,жълти помачета,че ви очаква доста як ритник по разбитата психика!

    • 14

      ДО СТИКС
      Не е ясно дали в лудницата ще ти дадат телефона , защото все пак си тотал-щета откъм мисловен процес ! Ти наистина си за психиатрия ! Абсолютен ненужник си и в живота си същия тапир , няма как иначе !

    • Разбита психика? Това за носителя на Купата на България или за някой друг отбор става дума?

  11. 10
    2

    50 мангалски лепиларя ще ми дават наклон на пияния хуй?;??!?! Кой ще пребита парата от тотото ? Вие ли ? Лепишари . А процента на тиквата и лиши ? Кой? Пак вие ли ?

    • 10

      Преброихте ли бюлетините буфери? Кой ще е новия Ел Президенте? Вълчо Нелегала или Митко Христолов?

  12. 11

    Искат да ме бутат пак от клона,
    разни фенове без пукнат леф
    но забравят нещо за наклона,
    че ще си го вея както ми е кеф .

    Няма аз да ви се обяснявам,
    щото съм човек с авторитет,
    Щом съм казал, ще ви заебавам,
    но първо ще намажа филията със мед !

  13. 10

    Г-н Борисов и г-н Пеевски са ме задължили, а аз като стар комсомолец не мога да отказвам на партията!

  14. 5 фракции 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 по три каруци хахахахаха НЯМА БЕ . НЯМА ПО ЖАЛКА ИЗМЕТ ОТ ТЕЗИ ШИЗОФРЕНИЧНИ АМЕБИ ! САМО ВИЖ ИМЕНАТА НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ФРАКЦИИ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦🤦😒🤦🤣🤦🤣🤦🤦🤣🤦🤣
    МАМЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГЪНСКЪ ! КАЗА ВОЖДА ЗОЛУМ

  15. Мърков… днес изс*ал хиляда глупости и нито дума за рождения ден на една от легендите на Локо – Георги (Гочо) Василев.

    В този случай, от един ботевист.. чичо Гочо да си жив и здрав и все така духовит.

  16. Ти на гости ми ела, имаш моята покана.
    За да видиш как посреща гости, баджо-Неополитани
    С Неополитани-баджанака сме си гъсти
    Водиме една сестра чевръста.
    Тя съпруга ми се води по паспорт
    Ала нямаме със баджанака спор.
    Той обгрижва ми жената
    Като най-добър приятел.
    Аз му казвам баджанак сега
    Нищо че жената няма си сестра.
    Нощна смяна като бачкам
    Тя чаршафите със баджанака мачка.
    Тъй живеем си задружно
    Баджанака аз и Ружка.

    • Стихотворението е хубаво, но за жалост няма как да е достоверно. Стикса безспорно е куколд та дрънка и ако хипотетично има жена, естествено че ше я ебе цялата махала, но въпроса е че тоя е толкова ебан в главата плужек че даже булка по пощата да си поръча, пак няма коя да му се върже.
      Тоя е осъден да умре в самота, пред монитора.

  17. 10
    1

    Мръсни жалтури, не се отваряйте много много, защото ще извикам майка ми да ви набие шамарите.
    Аз с нея живея въпреки че съм на 44.
    Освен това ше извикам и баща ми, който е полковник и той ше ви гръмне с пистолета като мръсни кучета.
    Да не мислите че мама и тати ще ви оставят да се гаврите с единствения им син, а бе глупаци?!

    Да не говорим че имам в Нокиата телефоните на всички ултраси на Локото, начело с тартора на Наполитани, на когото подарих книга за оцветяване.

    Изобщо не ми се отваряйте, защото сте на едно обаждане от смъртта, кучета.

    ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ СЪМ АЗ БЕ? А? А?

    Да си жив купоносителю Крушарски, целувам ти ръка!

    Тва без връзка с горното, НО Е ВЯРНО!

    • Пич ти си за психиатрията бе. Ти си някаво непоръбено лайно с насран вмирисан задник. Мразиш майка ти проститутката защото те е родила. Мразиш не знайния ти баща защото е осеменил майка ти циганката от скобелева майка. Мрази,мрази това го можеш най добре

      • Хаха не виждаш ли че някой брутално се гаври със Стикса бе?

  18. 13

    Тежък знак за релсаджийте!
    Ало, чакъли!
    Това пуф-паф на къде се е запътило?
    Вашият председател разбира от облаци!
    Голяма проекция сте. Всяка нова информация ще ви я свеждаме своевременно
    Само ни интересува Неаполетани към кои са…
    Всички ли сте на едно мнение или има и други…
    Под достойнството ни е да споменаваме Стиксоваз тя си формална курва отдадена на Купоносителя ви.
    Успех, локомотивци
    Наистина сме загрижени за вас.

  19. Уважаеми, тези дни ще вали…
    Вашия завалия ще изтъргува някоя ракетка…
    Спокойно пичове…
    Ще захлебите.
    Ще ви има…
    Бойко стадиона , покрай магистралите ще ви направи навеса…
    Треньор ще се намери .
    4-5 Хил са си все пак пари ..
    Все някой изпаднал ще се съгласи .
    Председателчето на Общинския съвет ще ви засади няколко липи…
    Виждате ли какъв план ви начертах ..

    • Няколко липи? За да метат липов цвят и да го продават?

  20. Учуден. В деня на Изборите пуснахте ли си гласа за Ел Президенте?

    Питам се, останаха ли още фракции, които да не са се изказали? Имам чувството че всеки поименно ще пусне Декларация срещу или за Крушарски. Наполетоебани от коя страна на огрдадата са?

  21. Страхливци, стадион Локомотив, трибуна Бесика, до тартора на Наполитани. Там ни е срещата на първото домакинство на Пловдивския любимец! Вие, черни селяни , елате, аз ще ви договоря с Нашите да се снимате на стадиона. Чупени зъби, чупени носово, сини очи от удари, чупени кости, ритници в празните глави, СНИМАЙТЕ СЕ, чернилки!

    Станислав ви е поканил! Вие сложете черно- белите тениски ,бултрасЪ, както казахте и не мислете как ще си ходя след мача! ЕЛАТЕ-ЕЛАТЕ-ЕЛАТЕ да се запознаем…

    • 7
      1

      Лъвът и лайнарките.

      Вървял лъвът в саваната зелена
      Пристъпвал гордо той с изпъчени гърди
      По дире му се влачели хиени
      След тях летял рояк мухи.
      Вървял лъвът, назад и не поглеждал
      Той жертва търсел да си подбере.
      Хиените го следвали с надежда
      Мухите чакали пък да се изсере.
      Така е във природата от памти века
      Едни ловуват волно и на свобода
      А други, мърша търсят за да им е леко
      Пък трети валят се в лайна!

    • Стига се излага бе пич! Знам те кой си и какъв си! Какво само наливаш масло в огъня и плетеш интриги? Кой мислиш че ще ти се върже от нашите? Кой от групите познаваш, че ще тръгне с теб? Изобщо, добре ли си? Я се успокои малко, прекаляваш!!!

    • Схахахаххахахаха АААААААХАХАХАХХАХАХАХАХАХА

      НЕНОРМАЛЕН ПОМИЯЯЯЯЯЯЯЯР

    • Ти на гости ми ела, за да ти покажа
      Как посреща гости баджо!
      С баджанака сме си гъсти.
      Водиме една сестра чевръста.
      Тя съпруга ми се води по паспорт
      Ала нямаме със баджо спор.
      Той се грижи за жената
      Като най-добър приятел.
      Аз му казвам баджанак сега
      Нищо че жената няма си сестра.
      Нощна смяна като бачкам
      Тя чаршафите със него мачка.
      Тъй живеем си задружно
      Баджанака аз и Ружка.

  22. 10

    Дон крушо питона стиска и вика никой буфер да не писка!!! тук аз решавам!!! Буферите ги заебавам!!! Но когато аз реша ще ги шибам у гъза!!!

  23. Колкото повече отговаряте на мърк1926, толкова повече го надъхвате да пише още глупости. Игнорирайте го просто…

    • Защо бе? Нека пише, нека се излага тази “Прекрасна личност” отбила войнския си дълг при татко си в Н-ското поделение на завет.🤣🤣🤣🤣

      • О мъко циганска и комплексирана,край нямаш ли

        • 4
          3

          Потните цигани слабо се интересуват от техния катун,каквото и да става там няма значка,важното за тях е петата и 6:0.Комплексирана миризлива циганска сган,е тва са простите буфери

  24. 6
    1

    Botev P❤️div 2024
    Beauty Faith and Struggle

    Get together yellow/blacks!
    Fly with pride your yellow flags!
    We are Botev P❤️div team
    We are Beauty, Faith and Dream!
    Keep on fighting Bultras boys!
    Keep on ruling Ultras Choice!
    We have raised from the tomb
    We are mighty as a bomb!
    Our Fortress is the “College”
    We Will defend, with bravery and courage!
    We have lay the “corner stone”
    On the “walls of Babylon”!!
    As the mighty God of light Apollo,
    We Lit the path, the rest to follow.
    We held the torch up in the air
    And led the way without a fear!
    So, stay together yellow/blacks!
    Fly with pride your yellow flags!
    BOTEV P❤️DIV is Religion
    We have made the right decision!
    Our motto – Beauty Faith and Struggle!
    We don’t tolerate a haggle!
    Freedom, brotherhood unites
    Hristo Botev Never dies!
    Those who fell for our Freedom.
    We remember and will need-’em
    Hristo Botev lives forever!
    He is our Endeavour!

    • 1
      3

      Турчин! Срамиш България и българите!

  25. 10

    Лято е и в сушата
    някой клати Крушата
    иска май че като галите
    някой да ебе мангалите.

    Дон Крушоне кълки стиска
    никой, вика, да не писка
    тука само аз решавам,
    Локото ги заебавам
    но когато аз реша
    ше ги еба у гъза.

    Мингяни имам великолепна идея-сами разбирате че някой ви клати за тея милиони за стадиона-как ви харесва например да ви закрият, Пинко да премести КУРмовград на Лалута, вие каквито сте курви да ги припознаете и Пинко да ви стане шеф.
    Съгласни?

    • Автоматично записват две победи над Крумовград.

        • И аз се обърках вече. Кой? Над кого? Стана като циганска фамилия. Кой син, кой брат, кой на булката сват…

  26. 11

    Чернилки, аз не съм ултрас, аз не се занимавам с насилие. Вие искате да ме биете и аз се опитвам да ви уговоря среща с ултрасите на Пловдивския любимец- те се занимават с ИЗНАСИЛВАНЕ НА ВСИЧКО ЖЪЛТО!!! Къде е проблемът, че мирен гражданин търси подкрепа от хулигани, за да набият други хулигани???

    Всеки ден ще ви предлагам , черни селяни, да се видим на Бесика. Ако не ви устройва, КАЖЕТЕ КОГА И КЪДЕ!!! Звъня на ултрасите ни и става купон. Няма да ви откажат, в това съм сигурен. Ако за първи път от 2024 години ги победите, глупости, ако за първи път ги победите Станислав е ваш…

    • Ти си путка, тва го разбрахме. Абсолютно посмешище и жалкар.

      Обаче никой никога не е казвал че ще те бие, но ти явно четеш с очички като чинийки от страх.

      Казах ли ти че си плешива путка? Точно тва си.

    • “Звъня на ултрасите” хахаххахаххахахах кой ше ти дигне на тебе бе Квазимодо? Кой те брои за жив изобщо?

    • Не е ясно дали в лудницата ще ти дадат телефона , защото все пак си тотал-щета откъм мисловен процес ! Ти наистина си за психиатрия ! Абсолютен ненужник си и в живота си същия тапир , няма как иначе !

  27. 2
    8

    Каквото и да говорим с Крушарски взехме три купи! Ебахме ботявЪ вгъзъ на финала и въпреки трудностите сме пред жълтите курви в класирането.

  28. Нас поне не ни бият , строители и руски комунисти

  29. Няма как да стане това, потници! Не ме провокирайте, за да не се засилим към изпадане..

  30. 14
    1

    Само с един въпрос;

    Табора отива към:

    а) Небето
    б) на майка си путката
    в) обратно в Кюстендил
    г) всичко по-горе

    Как мислите, как са нещата?

    • 1
      8

      Га си видиш отбора шампион , тогава се прави на умник , селски

    • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

      КЪТ НЕМА КОНДОФРЕЙ, КО ДА ИСБИРЪМ??? ПИШИ КОНДОФРЕЙ И ГУТОВУ!:) ПУФ, ПАФ:)

  31. 5
    1

    Добър ден,защо новината за евентуален трансфер в “Ботев”Пловдив има 10 пъти повече преглеждания от вчерашната “декларация” и 20 пъти повече от днешната ?ЗАЩО???

  32. 1
    9

    Като пиша съм много лош човек. Като не пиша ме търсите, черни селяни! Това е идиотия….

    Вижте, селяни, може да се срещнем на копчетата, с колкото от вас искате, но трябва да говоря с нашите ултраси. За мен няма значение мястото, нашите ултраси ви търсят под дърво и камък. Казвате къде и колко човека, ако победите за първи път феновете на Локомотив, ще получите Мен. Има го момента, обаче, че като лежите на поляната с вдигнати ръце, МНОГО ЩЕ СЕ СМЕЯ В ЛИЦАТА ВИ… :):):)

    Нали искате Станислав и сте биячи??? Потърсете САМИ ултрасите на ЛОКО и ще се намерим доброволно, но с голямо насилие… За сега остава трибуна БЕСИКА, Аз ще съм там на първото домакинство, а вие жълти момичета купувайте тениски на ЛОКО ХХААХХАХААХХАХАХАХААХАХХАХАХАХАХАХАХААХХАХАХАХААХ

    • 7
      1

      Хахахаха, ше говоря с големите цигани ахахаххах, виж бе ние всички знаем че си путка, няма кво да го доказваш с всеки следващ пост,ахахахаха ше кажа вика на батко…УНИКАЛЕН ПУТЛЯК.

    • Човек, осъзнаваш ли изобщо колко си жалък?

  33. 10
    1

    Ибал съм ва, га почните да давате пари,тогава жа казвате.
    Мангали прости, в Пловдив винаги сте гости!
    Ще ви пръсна като градоносен облак!!!
    Още малко ще ви трая!

  34. 12
    1

    Миро Русев е човекът. От както жена му Лана го заряза има излишен кеш и ще издържа Локото без проблем.

  35. 11
    1

    Фен клуб ” Гарата”
    Осъзната работа
    ….а фен клуб “Скобата ” или ” Скобелева майка”
    Няма такива калтии като вашите фенчета.
    Браво.
    За пореден път се уверяваме че трябва да ви има.
    Казвайте къде да идваме да правим калабалък…не трябва да ви закриват….
    Ама сте симпатяги…

    • Т’ва фен клуб Гарата всеки път го виждам като фен клуб ГарГата.

  36. 10
    1

    “ цялата културна общност определяща се с Локомотив.”

    😂😳😂🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣👏👏👏👏👏👏

    Евала!

    • 10

      Ех, какво да кажем за израза на Мърков-Моята прекрасна личност!

  37. 13

    Специално за жълтите помачета да споделя,че има доста сериозен кандидат за Локомотив Пловдив и Крушата е доволно запознат,при какви условия и как иска да се случат нещата!
    Проблема към момента е,че комсомолския секретар иска да се закачи,като паразит и да оперира с финансовия ресурс,като съсобственик на клуба,а въпросният инвеститор има конкретното и съвсем резонно желание да е едноличен собственик!
    Абе голямото весело тепърва предстои!

    • И един мармот завива шоколада в станиол…

      • 9
        1

        Дe6а циганите столипиновски, Крушата ги направи отбор, те го псуват.

    • Виж сега неграмотно цигане. Никой не ви пожелава да фалирате, това което казваме е че вашите подигравки по Христолово време се връщат. Това което ви пожелаваме е да ви има и да ни забавлявате. Успех с новия собственик и успешно изгонване на Комика. Той впрочем ще ни липсва с неговия селски хумор.

    • 4
      1

      Сега се очаква и трансвер на Мичи Нутела за няколко мелиона евро, и всичко ште си доиде на място. Всички зад Крошарски!

    • На всички е ясно, че някой иска да поеме Локото и ви подстрекава да изгоните Крушарски. Нямам мнение. Само се питам, знаете ли онази приказка: Внимавай, какво си пожелаваш!

  38. 5
    4

    Пичове имайте едно на ум. Крушата не е плащал на служителите от 5 месеца. На футболистите,различно,но някои не са вимали пари от 3 месеца. Има не платени пари към полиция,охранителна фирма и Нап. Тоя селския така е забатачил всичко,че не ми идва на акъла как ще се оправи. Братовчед ми вече бивш футболист,го съди за пари. Изобщо положението е плачевно. Като дойдат парите от тв правата може и да даде по някой лев.

    • 1
      8

      Пълна измишльотина на жълт помак. Да си жив купоносителю Крушарски

      • Първо си лаладжия. Второ си човек мразещ себе си какво да говорим за други,и трето си фантазьор който и хал хабер си няма от делата на клубът. И на края явно си добре заплатен трол

  39. 10

    Едно време злорадствахте за Христолов. Сега ви се връща четворно. Така е когато мразите дори и себе си отколкото да обичате повече. На слука с поредния селски индивид с празни джобове

  40. 6
    1

    Какво правите !
    Бъдете по дискретни!
    Излагаме се.
    Какво ги.вършите бе идиоти?

  41. 11

    Толкова ли няма някой богат турчин или циганин да купи акциите и да ни издържа

  42. Панаири, панаири….
    Толкова измислени неща!
    Аз вървя и диря…
    Ту Шикера памук
    Или пък халва!

  43. 10

    ТИХО ЦУГАНСКИ МИШКИ!

    КОЙТО ГОВОРЕ СРИЩО КРОШАРСКИ ШЕ МО ДАВАМ ТОКАТИ И МИШЕТА В НОСА!

  44. 12
    1

    Официална Позиция на фен-клубовете : “Черно-бели нинджи от Шекера”, “Столипиново холиганс” и “Чернобели сарса”:
    Категорично са вазмущавами на негу от другите фен клубове. Ние нямаме нищо общо на това. Подписваме за пълно подкрепа на господин Крушарски!. Който не го иска на нас, значи е против на негу!

  45. Какво става? Ужким щяхме да избираме само Нашенски си Парламент и Европейски такъв? Сега гледам че и Президентски избори имало!?! Три в едно?

  46. 10

    Вие сега и наклон на интервютата ли ще ми давате? Няма да стане! Който плаща, той поръчва музиката, той пее и говори по микрофоните. Искате вас ли да търсят за интервюта?! Е, няма да стане! Сега ми е паднало да трупам популярност!
    Дайте 100 лв и ще ви дам да държите дръжката на микрофона. Но няма да ми давате наклон, ясно ли е !!!

  47. 10

    Питайте Стикс. Той е символ на локомотивската публика, каквото казва за Крушарски, послушайте го. Той му целува ръката, вие му целунете задника.

    • Защо ли си мисля, че съдбата забавя но не забравя? Вкарването на отбора в А група през задната вратичка, ще завърши с изваждане през задната вратичка. От където си влязъл, от там излизаш!

  48. 8
    2

    ПИМК-а и Сдружението да следят с внимание случващото се в Локомотив, и да си вземат поука!!!

    • Могат да си го закачат на стената със Мото-Не правете като Тях!!!

  49. 6
    3

    Това са инсценировки. Всички в едно. Тръгнаха срещу президента . Защо?!
    Крушарски няма вина .
    Кажете кой ще дойде след него?
    Онзи от Америка ли, с кака Лена, кечаджията.
    Трябват ни хора с пари и да обичат отбора
    Няма такива.
    Да помолим от Пинк да вземе отбора, едва ли ще иска . Той знае какво сме ,сега отделно вижда какво сме неблагодарници .

  50. 7
    1

    Наистина между нас има цигани, сега разбраха всички в България
    Циганите вън от локото.
    Именно те бъркат нещата.
    Затова се отричат от нас светила.
    Никога няма да прогресираме по този начин.

    • 10

      Не! Между нас има прекрити жалтури който нагнетяват пуложението с фалшиви диклараций!

      • Изгрев и Столипиново ги разделя една улица.Само ботевъ.

    • 10

      Не е вярно, Зуме, между вас няма цигани. Всички сте цигани.

      • 1
        5

        Само жълтурите имате в центъра на Столипиново фен клуб!Та това дето ще го спреш,с него нахрани майка си сестрите си ,цялото си семейство ,ИЗГРЕВ БОЙСКИ ,МИРИЗЛИВ МАНГАЛ!

        • Ти въобще знаеш ли, къде е Изгрев и къде Столипиново? Това са два различни квадрата и всеки истински пловдивчанин го знае.

  51. 4
    4

    Локомотивци,
    Плачевно е нашето положение
    Защо я докарахме до такива неща
    Как е възможно
    Сами си правим да ставаме за смях!
    Заради някакви наркомани, пияници се излагаме.
    Всичко в Локо е наред
    Сега отпуснаха от 42 мил. за стадиона. Защо именно тези дни започнахте.
    Кощунство е това

    • За да може трафика и пимка да лапнат поръчката. Толкова ли си проЗ циганино?

  52. 7
    3

    Всички тези декларации са провокация на жалтити! Призовавам за спокоиствие!

  53. 4
    5

    Аз съм фенка от 2001 година. До сега такива декларации е нямало.
    Опомнете се
    Преди време накисне опитахме да издържаме отбора.
    Закъсняхме я.
    Идваха онези турци, Но и те не даваха пари.
    Сега ни разделят отново
    Не им се връзвайте.

    • 9
      2

      Тихо ма мърло. Толкова пари колкото нас никой не е налял в катуна бахти неблагодарната.

  54. 11
    1

    Хахахаха ебати ташака майна, големите вериги изпаднаха в дефицит на пуканки.

    Цирк Крушарски-скука няма-акробатични номера на лилавогъзи маймуни на трапец, чернобели мажоретки размахват помпони, дресура на животни, Стикс-косматата жена гълта кура на Крушата ахахаха няма такова фрийк шоу ей Богу…

  55. 4
    6

    Само Локомотив.
    Спрете дразгите.
    Крушарски ще се справи.

  56. 6
    5

    Много се излагаме с тези декларации. Заприличахме на другите отбори. Не разбирате ли че няма кой да ни стане президент, ако си отиди този. С него сумати купи спечелихме. Забравихте ли?!
    Защо сте толкова пликоумни ?
    Локо е над всички ви.
    Спрете веднага. Нека се обединим.
    Пак ще дойдат добри времена. Дават го да вали тези дни, значи ще се продаде някоя ракета . И ще имаме парички
    Локомотивци, нека вярваме на президента ни.
    Скоро ще имаме добър треньор
    И ще играем хубав футбол.
    Не може все да сме първи.
    Нека направят стадиона.
    Това са политически игри.
    Точно по изборите, декларации.

    • 5
      3

      Гледах прогнозити а времето. Синуптика дори го каза-Идва лошо времи за Локото! Да се обидиним като във юмрук срешту злото в лицето на жалтити!

  57. 5
    2

    Братята ще управляват по добре, още по добре ще усвояват, само да има балък да захранва сметките

  58. за един приятел питам!!! Гей бандата подписа ли декларацията?

  59. 11

    Закрийте катуна г-н Крушарски! Отпратете го към родния им град Кюстендил. На никой няма да липсват тук.

  60. 7
    1

    Лъвът и лайнарките.

    Вървял лъвът в саваната зелена
    Пристъпвал гордо той с изпъчени гърди
    По дире му се влачели хиени
    След тях летял рояк мухи.
    Вървял лъвът, назад и не поглеждал
    Той жертва търсел да си подбере.
    Хиените го следвали с надежда
    Мухите чакали пък да се изсере.
    Така е във природата от памти века
    Едни ловуват волно и на свобода
    А други, мърша търсят за да им е леко
    Пък трети валят се в лайна!

  61. 4
    2

    Лъвът и лайнарките.

    Вървял лъвът в саваната зелена
    Пристъпвал гордо той с изпъчени гърди
    По дире му се влачели хиени
    След тях летял рояк мухи.
    Вървял лъвът, назад и не поглеждал
    Той жертва търсел да си подбере.
    Хиените го следвали с надежда
    Мухите чакали пък да се изсере.
    Така е във природата от памти века
    Едни ловуват волно и на свобода
    А други, мърша търсят за да им е леко
    Пък трети валят се в лайна!

  62. 7
    2

    Баси цирка, защо се излагаме момчета и момичета.
    Не трябва спрете се.
    Ще си тръгне
    Г-н Крушарски, моля ви не ги слушайте
    Ние другата половина които не сме баш такива цигани!!!! Ви вярваме безпрекословно!
    …кои са те че да ви дават наклон на она работа с две круши отстрани.
    Обрулете ги всички!
    Който иска да не идва ..
    Само Локо
    Тези не милеят за Нашия Отбор.
    Това са жълти, преоблечени с черно бяло.
    Те са цигани.
    Уууууууу
    Вън от Локо

  63. 2
    6

    Жълти мишлета с рязани чушлета ходете да си гледате реколтата коментарите не са за вас

  64. 7
    1

    “Културна общност определяща се с Локомотив” – ТОВА е ноусенс.
    Все едно дървен камък.
    Иначе изразяването на нова позиция ДЕКЛАРАЦИЯ ли е, или не?
    Ако не е, не се брои.
    На батко лилавите чикиджийчета!

  65. Станислав Стикса от коя фракция е? Още не виждам да се е изказал(изакал) под новината? Все пак той е един от яростните му защитници, дори днес беше опънал една маса в Смирненски до Крорната и събираше подписи в защита на Крушарски!

    • Техните фракции нямат край. Накрая фракцията на Стикс ще се окаже с един член! Плешив сплескан член!

  66. 11
    1

    Фенклуб “Гарата“, тези сигурно са сдружението на циганските проститутки на гарата ХАХАХАХА. Бесните или босите от Лайнута са техните сводници ХАХАХАХА. Каква идилия в ромския катун от задния двор

Коментарите са затворени