ПФК Локомотив Пловдив внесе яснота около ситуацията с нападателя на отбора Мичи Нтело. Повод за реакцията от “Лаута” са информациите за интерес към 23-годишния белгиец.

Припомняме, че известният белгийски журналист Саша Таволиери съобщи, че руският елитен Химки е готов да плати 700 000 евро за правата на Мичи Нтело, но от клуба му искали 1,2 милиона евро. Таволиери уточнява също така, че интерес към голмайстора има и от страна на английския Ковънтри сити.

“ПФК Локомотив заявява, че до този момент не е постъпила нито една оферта за Мичи Нтело. Имало е единствено няколко устни запитвания, но официално предложение липсва”, гласи съобщението на “черно-белия” клуб.

14 КОМЕНТАРИ

  1. А ПЪК НАЩУ КЪНАР НИКУЙ ГУ НЕЩЕ

  2. Няма са плашиш братчето ми. На Джесика сме само наши хора. Никой не може да те пипне там. След мача ще те закараме до вас с на Вълчо таксито. Всичко ще е наред.

  3. Имам запитване за Мичи Нтело:

    Искам да ви запитам още ли е при вас тоя шапшал?

    Благодаря за отговора!

  4. Дръжте наклона и мълчете,защото ако отворите уста ,ще го налапате.

  5. 2
    9

    Черни селяни, чакам потвърждение от вас(бултрасЪ), че имаме среща на трибуна “Бесика” за първото домакинство на Пловдивския любимец. Дайте отговор, за да може още днес да празнуват ултрасите на Локомотив- пребитият жълт е прзник за цял Пловдив. А убитият бозаджийски е празник за цял Солун и за мен, радвам се, че един убиец си го взе Бог в ада…

    • 4
      2

      Досега не знаех,че адът е под юрисдикцията на Бог?! Мислих си,че там “шефът” е друг???! Какъв невежа съм бил…. Добре,че тук все пак пише “Станислав Мърков- Стикса”,че да можем да си попълним празнотите.

      • 8
        1

        Няма такъв психично болен дебил като тази отрепка!Такова падение не заслужава никакво внимание. Добре, като има сигурни,че знаят кой действително е този олигофрен ,защо не му смачкат противната муцуна?

      • Бог определя кой отива в АДА!!! Какъв шеф си, когато не си подбираш сам работниците???!!!

        НЯМА ПО ТЪП ОТ бултрасЪЪЪ…

    • 3
      1

      Лъвът и лайнарките.

      Вървял си лъв в саваната зелена
      Пристъпвал гордо той с изпъчени гърди
      По дире му се влачели хиени
      След тях летял рояк мухи.
      Вървял лъвът назад и не поглеждал
      Той жертва търсел да си подбере.
      Хиените го следвали с надежда
      Мухите чакали пък да се изсере.
      Така е във природата от памти века
      Едни ловуват волно и на свобода
      А други мърша търсят за да им е леко
      Пък трети валят се в лайна!

    • Ти си удивително глупаво животно ей Богу!
      Мислиш че хората които ще дойдат да те видят на Джесика какъв сладур си ше носят жълто-черни шалчета ли?
      Или лежиш на кълката че стоте циганина на Джесика се познават и ще са подозрителни към външни хора?

      Чисто хипотетично си го представи-отиваш на Джесика (което ти няма да направиш защото всички знаем каква путка си) гушиш се по време на мача под мишницата на големите цигани и после…какво? После си тръгваш сам, защото си отритнат от всички ненормалник и никой не иска да има нищо общо с теб и нали все някак трябва да се скриеш пак в путката на майка си.

      Обаче след теб върви някой или някои които ти не познаваш. Ужким облечени с черно бялото рае СВЕШНО а те гледат странно. Все едно искат да те почерпят с баничка и айрян.

      Как мислиш, дали няма да се насереш а путко страхлива?

      • ахахаха като не ти дават да се снимаш на стадиона , слагаш черно-бяла тениска и влизаш на Бесика. Вие елате, пък мен не ме мислете как ще си ходя. Ако имах страх нямаше да ви дам името си.

Коментарите са затворени