Любослав Пенев все още не е представен официално като новия треньор на Локомотив Пловдив, но вече е ясно, че пътят от стадион “Георги Бенковски“ в Пазарджик до “Лаута“ ще бъде извървян и от други.

Вече има разбирателство между Любослав Пенев и шефовете на пловдивчани в състава да бъде привлечен и неговият син Николас Пенев. А не е изключено и други играчи на пазарджиклии да последват наставника в Локомотив. Причината е неясното бъдеще на Хебър, твърди “Тема спорт”. 19-годишният Николас направи добра кампания.

Той участва в 31 шампионатни двубои на пазарджиклии. В тях младокът отбеляза 4 гола. Наред с това фланговият нападател записа и 4 мача за Купата на България, като помогна за историческото достигане до полуфиналите.

59 КОМЕНТАРИ

  1. Не може да се отрече на Крушарски обаче, че е стратег ! Подписва с треньор – специалист в битките за оцеляване. Усеща накъде ще духа вятъра новия сезон.

  2. Чичовото ще води Татьовото в отбора с публика, в която всички са роднини…

  3. Казвам се Станислав Мърков, черни селяни, може да ме намерите на всяко домакинство на Пловдивския любимец на трибуна Бесика. Само се разберете с феновете на Локомотив от Бесика да пуснат бултрас на Бесика, за да бият един от техните братя.

    Смешно е, но бултрас е толкова тъп, че може наистина да попита феновете на Локо: “Може ли да бием един от вашите братя пред погледа ви???” НЯМА ПО -ТЪП ОТ бултрасЪ…

  4. Черни селяни, хайде бъдете добрички и ме заплашете ПАК, с ЛАУТА АРМИ. Кажете как ще ми бият шамари. Пристрастен съм към смеха. Така че пишете, идиотията ви води до болки в стомаха- няма такъв смях…

    • Но Станислав Мърков е действително лице.
      Има го във Фейсбук.И е тук постоянно.Особенно като е нощна смяна в училище в Тракия.40 класното.С различни никове самотника е лидер Вижте в другите сайтове с регистрация.Петички,бахури,хулигани,поляни и най вече с Крюшо комедидианта.Даже отдели един шал на куроносителят.Срам.Преди години когато го погнаха след Г гейбандити гейт беше против него.Подвизава се и в други сайтове.Най вече без регистрация.Срам за феновете дори на собственият отбор.Нищожество пишещо постоянно.

      • Е,като се знае кой е този дебил,няма ли кой да му смачка мръсната муцуна ?

  5. Синът на Любо игра в Ботев дълго време, като дърво е, но очаквам да стане най-големия лоХОМОтивец, в най-скоро време.

  6. От снимката се вижда, че синът му е много черничък и обича да го яхат, така както Стикса и всички фенове на лоХОМОтив. Да си го ползвате със здраве това педалче.

  7. Хувсбо докарва сина, а жена му ще докара ли, че само на Стикса карам и ми писна на хуя. Гъзът му стана, като войнишко кепе.

  8. СЛЕД 15.05.2024 ГОЛЕМИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ С ЧЕТВЪРТАТА КУПА ПРАЗНУВА А ДОКУ СТАРИ СПОМЕНИ СЪНУВА ХАХАХАХА

    • Нидей тъй ва батьо на 15.05.2004 изпаднахми в БЕЕЕЕЕ групата пък буфирити станаха шампиони посли пак на 15.05. 2019 същити нъ ибаха и ни взеха купата. Мого боли тази пета в гъзът.

      • Точно това ти е написал, колегата – “ДОКУ СТАРИ СПОМЕНИ СЪНУВА”. Живейте си спокойно в миналото, докато ви го подават в настоящето – справка новата ОП за стадиона – уж щеше да има ъглови сектори, осветление, терен и т.н., а то накрая един дървен проект за трибуна, в която има места, от които се вижда само половината терен и малко улици, за да не газите в кал.

  9. Попитах бъдещия строител на централната трибуна Христо Томов, ще инвестира ли спечеленото от поръчката обратно в Локомотив?
    Той каза : Не!
    Извод: честито на печелившите!

  10. Има ги всякакви и навсякъде.Сред сини,червени,зелени,жълти и черни по малко бели.Те са срам.Има ги и сред нас.Но стикса с неговата омраза,простотия и начин да се рекламира няма равен.Беси,Спортклуб,юентинци,селяни,дадена купа,любимци,смърфове железничари или че Ботев е създаден от третокласници или е имало война.Трети клас през 1912 г е сегашен 3 курс.Ботев е създаден март и е регистриран тогава Войната почва октомври.Вашата история си я създавайте в Мрежата,нашата я предаваме от поколение на поколение.Какво общо имате със Спортклуб.Дядо ми е от друг квартал,но е учил в Маразлията.Даже и не знаете учебното заведение.Да ви задавам ли въпроси,селски цигани.Защото Пловдив по това време е свършвал до сегашният бул .Източен.Мангали проси,гейбанда.

  11. 1
    1

    Тя е тук 24/7 и си говори сама….
    Шизофренията е лошо нещо

    • Но Станислав Мърков е действително лице.
      Има го във Фейсбук.И е тук постоянно.Особенно като е нощна смяна в училище в Тракия.40 класното.С различни никове самотника е лидер Вижте в другите сайтове с регистрация.Петички,бахури,хулигани,поляни и най вече с Крюшо комедидианта.Даже отдели един шал на куроносителят.Срам.Преди години когато го погнаха след Г гейбандити гейт беше против него.Подвизава се и в други сайтове.Най вече без регистрация.Срам за феновете дори на собственият отбор.Нищожество пишещо постоянно.

  12. 3
    1

    НЯМА ПО ЖАЛКИ ОТ КЮСТЕНДИЛСКИТЕ МАКЕДОНИСТИ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • 3
      1

      И няма по-миризливи
      От кюстендилските сливи!

      • Няма по-гнили и червиви
        От кюстендилските сливи!

    • 1
      1

      Стоян канара е горд, че едно 12-годишно чикибойче от Хюстън на създаде ва да гоейба.

  13. 1
    3

    Утивам пак да ям лайна много се тревожа

  14. Андрей Спасов сам си пише в кенефния форум за да лъже рекламодателите
    2
    1

    Андрей,
    ти защо пак си говориш сам?

    Шизофрения?? …или фалит??

  15. ДУХАЙТЕ Супата Малцинства.Жалки човекоподобни.

  16. КАКВО Е СТАНАЛО ПРЕЗ 1926 ГОДИНА,НЕЩАСТНИЦИ,ЖЕПЕЙЦИ.

  17. 5
    5

    Злите езици говорят ,че малкия Пенев много го бивало с петата така че …..

    • Пахахаха все такива звезди от изпадащите отбори да взимате.

  18. 8
    2

    А сега си допълнете статията с това, че половината заплата на Николас в Хебър, я прибираше баща му. Жалко за него, че няма още двама сина. И тях щеше да уреди.

    • По-добре е ако можем да вземем Атанас Кабов от Хебър. Пловдивчанин ,Локомотивец от малък е. Бърз техничен и е пълно перде.Ще дава всичко от себе си за черно бялата фланелка.

  19. 5
    2

    Хаха, добре, че не е нац.селекционер, че и там щеше да го викне.

  20. Стикс...Г-н КРУШАРСКИ ПРАВИ СЕЛЕКЦИЯ ЗА МИЛИАРДИ!

    Тиквеници жълти, пукате ли се от мъка?

    След трансфера на Каракочев, Г-н Крушарски лично е наредил привличането на бъдещата световна мегазвезда Николас Пенев, или вие какво си мислехте, че кръвта става на вода ли?

    Няма как сина на Ел Голеадор да не се превърне в звезда. Вече имаме запитвания за трансфер от Валенсия, Атлетико Мадрид и други отбори.
    Осемцифрени оферти стоят на бюрото на Г-н Крушарски, но той чака най-изгодната и не бърза.
    Просто защото е мултимилиардер, известен в цяла Латинска Америка и няма никаква нужда от пари за издръжката на отбора.

    Флорентино Перес може само да подсмърча в ъгъла и да си води записки когато Г-н Крушарски говори.

    Да си жив купоносителю Крушарски, целувам ти ръка!

  21. 9
    1

    Любо няма ли и някой племенник, братовчед, шурей, учинайка… трябва по-мащабна селекция, няма да стане само с един син.

      • 3
        2

        До преди една минута само родителите ти знаеха, че си тъп. Сега стана ясно за всички.

  22. 7
    3

    В статията липсва последния абзац от оригиналната статия, че е възможно и други футболисти на полу изпадналия Хебър да “подсилят” любимеца на малцинствата от Пловдив.

    • 3
      11

      Черен селяк, Ангел Лясков дойде от втория отбор на 1948, а сега е национал на България. Локомотив е магия от любов и футболистите правят чудеса.

      С магическа ПЕТА изнасилихме ботевЪ, тогава все още само селския ботевЪ, а не като днес- ЧЕРНИ СЕЛЯНДУРИ…

      • 7
        2

        На майка ти кривата путка е “магия”, ама на миризмите. Воните на леш и свински лайна. Купоносителят Ботев ще играе в Европа и ще смъкне една камара пари само за участие. Вие ще ми играете голо хоро на кура, да ви еба майката циганска!

    • 4
      7

      Тъп жълТУРЧИН при нас идват поне за без пари, с вие се наложи да плащате над 200 000 евра 😂

      • 9
        2

        При вас си плащат за да се махнат! Хоркаш.

        • 3
          6

          Хахаха не е лесно да си тъп 😂😂😂😂 особенно тъп жълТУРЧИН 😂😂😂

          • 5
            2

            вълчо таксито сърсето ми е локу когато баща чи беше майка

      • Тъп Стикс.Станислав Мърков пазач в тракийски училище Посмешище.

Коментарите са затворени