Любослав Пенев все още не е обявен официално за новия треньор в Локомотив Пловдив, но вече се коментира и възможността да вземе със себе си и своя дългогодишен помощник Радослав Здравков. Двамата са работили заедно на куп места – ЦСКА, Литекс, националния отбор, ФК ЦСКА 1948 и за последно в Хебър.

14 КОМЕНТАРИ

 1. Станиславе само злобата ти е по голяма от простотията.Киснеш 24/7 в форумите с различни никове и все едно и също.Грозно плешиво копеле

 2. 1
  2

  Защо сте навлезли 🌅 изгрев бжйски мангал в темите за любимец на Пловдив А!?Да не би да си мислите,че ще спрем гарата с вас на терена и извън него,например на поляната!

 3. 2
  1

  ПенеФ ЛюПчо е герой!
  За Комар парички харчи той!

 4. 7
  1

  Дано Крушарски има и други варианти за треньор. Пенев носи със себе си и лош късмет. Беше треньор на папагалите точно като фалираха при КТБ – избяга. Беше треньор на Царско село като фалираха – избяга. Сега докато водеше Хебър и те фалираха, а той си обира крушите. Търси само парите, а като треньор ми е малко спорен. Помня при чорбарите че имаше големи драми в съблекалнята, докато им беше треньор. Абе, чорбар човек, кофти човек !

 5. 3
  3

  Крушарски вика Юда,ония се извинява,и решаваме всички проблеми завинаги.Доказано парите не играят роля при Юда.

  • Няма да го върне, защото Акрапович му е казал доста кофти неща, а Крушата е с огромно его. Плюс това има да му дава и пари.

 6. 7
  1

  Айде да не е Пенев, а ?
  Уважавам го като треньор, при нас игра, но…..
  И той е дебела глава, както и Крушарски. Въпрос на време ще е да се изпокарат тея двамата !

  • 6
   1

   Давам им до пролет. С първото кокиче ще видим Чичовото да гледа лошо изпод вежди.

   • 1
    1

    То сега е пролет,ако имаш предвид до следващата пролет,ще ти кажа,че си голям оптимист.

Коментарите са затворени