След края на сезона фенове на Спартак изказаха мнение за кампанията и за случващото се в клуба във фен страницата във фейсбук. “Към днешна дата застваме твърдо зад Денис, който наистина помага, всичко друго отдавна трябваше да е вън!” Това обявиха феновете, а в коментарите някои от тях изказват особено мнение към Динко Миленчев, обещаният нов стадион, отнетата еблема на клуба, както и за селекцията на тима. Публикацията можете да видите ТУК, като текста публикуваме без редакторска намеса:

След толкова много пропуснати шансове оставаме трети. Трябва да се направи равносметка, защо сами се прецакахме?
Спартак е име, Спартак е гордост, изстрадалият фен на отбора търпи вече толкова години и въпреки, че след толкова години несгоди и това, че ставаме все по-малко заради безхаберието през годините, истинските спартаклии винаги ще сме зад нашия отбор.
Преди години Спартак е бил сила, имал е и голямата фенска маса зад гърба си, сега остана името и безграничната любов на истинските спартаклии, въпреки че не сме машини да търпим постоянно!
Към днешна дата застваме твърдо зад Денис, който наистина помага, всичко друго отдавна трябваше да е вън! Дано се вземат правилните решения за любимия ни Спартак.
И не на последно място, нито крачка назад за стадиона! Всеки пловдивчанин знае какво е той за квартала и нашето минало!
Мислето трезво и мъдро, искаме спартаклии за Спартак!
Спартак е нашата любов, Спартак винаги ще го има, дори да има едно “гладиаторско” сърце, което да тупти!
Само Спартак Пловдив – отборът на легендите! Напред, славен клуб любим

5 КОМЕНТАРИ

  1. Цялото ръководство начело с Хасан и Миленчев трябва незабавно да си тръгне! Резултатът от управлението им е, че Спартак няма стадион, няма емблема, няма и истински спартаклии. Вместо нагоре вървим надолу и станахме за посмешище. И без тях Спартак може да крета. На клуба му трябват спартаклии, а не докарани от къде ли не ръководни кадри, които да проявят разни опити на наш гръб

  2. Истината!!! Този отбор е на това ниво Благодарение на г-н Миленчев в момента, в който той духне всичко приключва. Няма Денис няма пенис, молете се сина на Миленчев да не се отказва от футбола !!!

    • То затова няма футбол в България синът на този синът на онзи а талантливите деца в селските отбори.

  3. Колко фена има Спартак, освен футболистите

  4. Ха ха ха ха твърдо зад Денис. Ами че Денис е същия като другите бе господин лакей написал публикацията. През годините тези хора обидиха и се подиграха с много качествени футболисти млади момчета докато не свършиш шуробаджанащината Спартак няма да го бъде. Не се заблуждавайте че е направено нещо с отбора. Спартак взе доста от мачовете си с 12 играч съдията а това го видяха много хора които разбират от футбол.

Коментарите са затворени