ПФК Локомотив Пловдив се раздели с трима от своите играчи, съобщиха от “Лаута”. Считано от днес, 1 юни, Бабакар Дион, Евандро и Йоан Баи не са част от клуба. Техните договори изтекоха, като не се стигна до тяхното подновяване.

Клубът предложи нови контракти на Дион и Евандро, но и двамата отказаха да преподпишат. ПФК Локомотив благодари на тримата за времето, в което те носеха черно-бялата фланелка, уточниха от ръководството.

Междувременно наемът на халфа Георги Каракашев в Хебър приключи и той ще стартира подготовка с Локомотив Пловдив на 17 юни.

51 КОМЕНТАРИ

  1. ахаахаахааахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах

    Епилираните крачета пак копаят дъното.бултрЪсЪ, Вече заплашват Станислав не лично, а с омразната им ЛАУТА АРМИ. Която ги пребива където ги види, но ще им прави кефа за първи път в историята си???

    ааахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах ТЪПИ СТЕ И ЩЕ ВИ ГО ПРЕВЕДА…

    Тази година, черни селяни, играете евротурнири. Започвайте да заплашвате унгарци, поляци и кипърци с ЛАУТА АРМИ!!! Ето това правите в момента…

    • Хаха циганина полуде, новината за Каракочев му еба майката на психиката.

    • 1
      2

      Мишка, и ти си същия като твойте приятели жълтурите – ебана шматка! Вчера не те видяхме на турнира, нали си много отворен, много ги разбираш нещата, що не дойде да пориташ, и да ни разправял за великия Круши?!

  2. Усещам как Мърков ще яде шамари скоро от своите на Бесика.

    • 1
      3

      Комик, вече ме заплашвате с ЛАУТА АРМИ, а!??? ахахахахахахахахахахахахахаха

      НЯМА ПО-ТЪП ОТ бултрЪсЪ

      • 3
        1

        Плешив травестит, няма нормален фен било на столипинци или наш, който да не го е гнус от тебе, нали го осъзнаваш тоя факт?

      • Ти пък какво общо имаш с Lauta army бе паляк смешен, тва че си в сектора, не значи нищо! И ти казаха и други , нещо като не ти изнася не обиждай на жълтур , щото търпението се изчерпва!

    • За да стане тов той трябва да отиде там, а тоя червей джамията я е виждал само на снимки. Той е фен на Локото само на думи.

      • Помак ,защо да не се обърнеш към учителя си ,за да преведе пасквила ,който си опитал да напишеш!

        • Няма как лилав червей писал се даскалЪТ от Коматево да ми дава наклон на уя, ако се сещаш Амет.

  3. Мърков, ти като си за Крушарски, нещо да кажеш за отбора, за управлението на клуба? Или само лаеш срещу жълтурите? А нашия двор кога ще си погледнем, а мишко!? Нищо не става от този селянин, а ти му се възхищаваш! Още малко ще ви изтраем тия дето подкрепяте Крушо, и ще ви покажем правилния път, няма кой да ви чака както при Коко Динев!

    • 1
      6

      бултрасЪ, от години всеки ден доказвате, че сте дебили, вашето край няма. Но и аз съм железен…не ми омръзна да повтарям: НЯМА ПО ТЪП ОТ бултрасЪ…

      • Това че го повтаряш не го прави истина. Научно е доказано че ти си най-ошмулено жалкия малоумен олигофрен в познатата вселена.

        И не виждам да си отговорил на човека на съвсем елементарен въпрос-ЗАЩО смучеш старческия хуй на Крюшо?
        Елементарен въпрос.

        • Прави го защото е пълна отрепка и педал…

    • 1
      4

      Иване ,я се покрий!При кого спечелихме две купи ,супер купа и си тръгнал да плещите простотии!

      • Къде да се покрия бе палячо! Голяма работа като сме спечелили две купи, и какво? Ти имаш ли представа какво се случва на Лаута ,като управление на фирма, на клуб, или нямаш? Ти пак ли си оня палячо Станислав , или си някакъв друг дето философстваш? Беше ли оня ден на Южен полъх като говорихме, или серете само тука!

  4. ПРАВЕЩ СИ ТЪНЪК, ВЕСЕЛ, РАЗХЛАБИТЕЛЕН, ОСВЕЖИТЕЛЕН И НЕСТИХВАШ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФ:))
    3
    1

    АПАПИ, НЕМА А СА ПЛАШИТИ!!! БЪРДЗИЯ ПАМПОР СЪ КОМПУЗИРА НА ТРЕТИ ЧЕЛИН КУЛОВОЗ. ПУТЕГЛЯМИ УТ ТОЧКА “А” ЗА ТОЧКА “Б”!!! КЮМЮР ИМА, СИЧКУ Е НАРЕД! ТРЪГВЪМИ ЗА МЕРИЧЛЕРИ, ПОРДИМ, ТРИ МУГИЛИ И КОНДОФРЕЙ! ПУФ, ПАФ!:))))))))))))

    • 1
      1

      Изгрев бойски ИЗРОД!Застане на линията до Прослав ( там влака се движи със 160 км/ч )и ще се оттървеш от мъките си,а ние няма да ту четем изродиите ти!

  5. 10
    1

    Температурите минаха 30-така и лилавата шизофрения се усили до невиждани висоти. Както казва дон КУРшолини, “Превземаме Евереста на шизофренията”.
    ЖълЧИЧИ, жълЧИЧИ съ винофни, нъ негу!

    • Още един олигофрен с крива и празна 🎃тиква!

  6. 8
    2

    Неблагодарни глупаци! Не оцениха щедростта и великодушието на Г-н Крушарски, не оцениха дадената им възможност да играят в гранд като Локомотив. Та какво са едни пари пред романтиката н стадиона красавец в Лаута и обичта на стотиците хиляди фенове?

    Нека сега се скитат немили недраги докато свят светува, че и по-натам.

    А Локомотив ще го има. Каракочев е само първата бялa лястовица от настъпващата черно-бяла пролет която ще настъпи през есента и ще даде обилен плод по Нова година.

    Целувам ти ръка, купоносителю Крушарски! Завинаги един от нас!

  7. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

    АПАПИ,……….И ДА НИ ПРИКАЛЯВЪМИ С ГРЕСТА И ВЪЗИЛИНА!!!МАЖИ СЪ ТЪНЪК СЛОЙ, ПУ ПЕРИФЕРИАТА ПРЕЗ ТРИ ЧАСА, ТАМ КЪДЕТУ Е ЛИЛАВУ УТ КОЛЯНУТУ!!!……………..АМА ПЪРВУ ДА ИЗТРЪГНИМ КУЛЯНЦИТУ УТ ГЬОТА, ЧИ БОЛКЪТЪ Е ЖИСТОКА, ПУФ, ПАФ!:))
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ! НАПРЕШ АПАПИ МОИ СТУЛЮПИНСКИ!!!

    • Още ли не си отишъл на линията до Прослав ,за да смажеш локомотива от пред!?

  8. 7
    3

    КРУШАРСКИ ВЪН!!!

    МРЪСЕН ДЪРТ КЛОШАР!!

    • 1
      1

      Жълт изрод ,защо не вземеш да изчукаш майка си!?А ,аз забравих ,след финала всички жълти изродчета сте евнуси!Лично АЗ ОЖБОЛТ ви отрязах пилетата!

    • 1
      2

      Кой ще отиде при изгрев бойските мангал!?

  9. 11
    1

    Двамата най-добри играчи се махат, друг с тежка контузия… собственикът се моли за пари, треньорът избяга… и все темата при тях е една – жълтити, жълтити, жълтити… винаги е жълтити!!

    • 3
      7

      Този форум е посещаван от малцина Локомотивци , с единствената цел да се забавляват с ботевЪ чрез гавра с тях!!!

      Ако влизате тук, в един анонимен форум БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ,за да споделяте важни мнения и теми за любимия отбор, сте глупаци. Няма да спра до го повтарям, бултрасЪ ежедневно доказват глупостта си!!!

      Има много групи с Локомотивци във фейсбук, там се пишат важните неща! Тук е смях и забавление…

      • 7
        1

        Не вярвам да са малцина….един е но е с психични проблеми.

      • Хахах ти си ебати малоумното животно, реално погледнато повечето от нас влизаме за да те подритваме като парцалена топка, да ти бием чимбери по плешивата кратуна, да ти плюем в ушите и да ти казваме че миришеш зле и да ти ебаваме путката майна лилава по най-различни забавни начини.

      • 6
        1

        Напълно вярно. Това тук е виртуалния еквивалент на Скобата, там ходим да ебем майка ти, а тук идваме да ти ебем майката, айахаха плешив червей…

    • 1
      3

      А ти, Бонке, какво правиш тук?
      На смяна ли си?

    • 1
      1

      Само любимците на Пловдив сме се гаврили 7:3,0:1,6:0 с жълтите тукмаци !

  10. 10

    Мърков, никой не се обижда от твоите мантри, точно поради това, което си написал.

    Станислав – новото определение за неудачник и скъсаняк.

    • Възможно е … да ви се иска, но никак не ви личи, напротив. Заплахи с убийство и пребиване, стотици клетви за мен и семейството ми, говорят за съвсем друго.

      Един от тези, които не съм обидил, разнасяше червата на майка ми чрез котки в кофите за боклук. Малко е подозрително да не съм ви засегнал, пък да кълнете като дърти циганки и да заплашвате, с епилираните си крачета, живота на скромната ми личност…

      Все пак може и ти да си прав, ясно е, че по тъп от бултрасЪ няма.Така че мислите ви са задка…

      • Все тая, пич. Говори си. С откачен не се спори…

      • 7
        1

        Не бе глупак, никой няма намерение да те докосва и с лайняна пръчка, спи спокойно! Ти сам се беше обрекъл на смърт чрез обесване, ако Колежа бъде завършен.

        • Зарежете го този. Не му обръщайте внимание и сам ще се откаже. Мърк1926 се храни от вашите реакции.

          Него съдбата най-брутално го мачка. И за думите за Колежа, и за пожеланията към Стамен Белчев… финал му честити, мокър пясък му носи… говори глупости и обръща костите на умрелите и за това съдбата ще се погрижи. Всичко му се връща като бумеранг право в кратуната пълна с мокър пясък.

      • 2
        9

        А този който най-много кълнеше,сега е под земята.Клетвите се връщат на децата на кълнящия,а ако няма,на самия него.Не случайно хората казват “който копае чужд гроб,сам пада в него.Едно е да надраскаш целия стадион с надписи “Гальо….” “Гальо вън” и т.н.т,както и за тотаджията
        друго е да погребеш Димитър Христолов приживе.Заради тези клетви,10 години гниеха в Коматево,както искаха Христолов да гние в гроба,но в живота нещата стават винаги така,както трябва.Платиха си по скъпата тарифа и през май 2019 и през януари 2020,но не си взеха поука,за това живота продължи да им праща сигнали,че е време да се дебилизират,както с четиримата кипърци,така и с шесте бахура,но неградските нямаха отново очи,за да видят и разберат случващото се с тях и да се променят,но явно само хората могат да се променят,а мишката си остава мишка!

        • 2
          9

          А този който най-много кълнеше,сега е под земята.Клетвите се връщат на децата на кълнящия,а ако няма,на самия него.Не случайно хората казват “който копае чужд гроб,сам пада в него.Едно е да надраскаш целия стадион с надписи “Гальо….” “Гальо вън” и т.н.т,както и за тотаджията
          друго е да погребеш Димитър Христолов приживе.Заради тези клетви,10 години гниеха в Коматево,както искаха Христолов да гние в гроба,но в живота нещата стават винаги така,както трябва.Платиха си по скъпата тарифа и през май 2019 и през януари 2020,но не си взеха поука,за това живота продължи да им праща сигнали,че е време да се отдебилизират,както с четиримата кипърци,така и с шесте бахура,но неградските нямаха отново очи,за да видят и разберат случващото се с тях и да се променят,но явно само хората могат да се променят,а мишката си остава мишка!

        • Така така… историята е ясна. Нашите трудности са зад гърба ни. Сега бъдещето е Лига Европа, трансфери и топ 4… и да не забравяме – най-красивия стадион в България, домът на националния отбор.

  11. 14

    Черни селяни, ще го преведа на вашият селски език, за да ме разберете. След Петата и Бахурите, вашата работа е, като да удряш с камшик каруцата. Удряш по 24/7 с камшика по каруцата, но конят не помръдва, той не е засегнат. По цял ден използвате обиден език към Локомотив, но Локомотив не може да бъде засегнат от жълтата глупост.

    Това , разбира се, се отнася и за скромната ми личност. Биете с камшика “каруцата”, но аз съм незасегнат. Никой не се обижда от глупака, напротив, на глупостта се смееш.

    • 11

      Теб никой не те приема сериозно защото си твърде много увреден психически, психологически, а и умствено.Обсебен си от Ботев Пловдив много повече от който и да е ботевист.За твоето състояние няма лечение.И повечето от нас те съжаляваме.Но не можем, а и не искаме да ти помогнем.Защото ни кефи да се гърчиш под всяка тема за Ботев.Ние осмисляме съществуването ти.Затова, циганино, продължавай да ни забавляваш с психическите си отклонения. 🙂

      • Ти говориш на “каруцата”, после аз съм увреден. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЯМА ПО- ТЪП ОТ бултарсЪ. Забавата е 24/7… :):):)

  12. Няма Евандро няма Дион но за сметка на тва си идва редник Каракочев хахахаха мангалите ше просперират яко

Коментарите са затворени