След Левски и ЦСКА ще гледа евротурнирите през крив макарон. Това стана официално ясно, след като тази вечер ЦСКА 1948 надви ЦСКА- София с 2:0 като гост на Националния стадион в баража.
Срещата бе изключително нервна, а върхът бе в 85-ата минута, когато ултрасите на ЦСКА-София не издържаха и нахлуха на терена. Последваха батални сцени, при които пострадаха служебни лица. Сред тях имаше и полицаи.

Феновете на домакините нахлуха на терена и нападнаха играчите на гостите, които избягаха в съблекалнята.

Въпреки грозните сцени и над 15 минути ексцесии, делегатът взе решение мача да се доиграе. Той направи това след разговор с един от тарторите на агитката на домакините Кюстендилеца.

84 КОМЕНТАРИ

  1. Този сайт е пример как се печелят пари от омраза – наемаш една баба, която живее (силна дума за нея) в чужбина за са троли денонощно без значение какво само и само да в против Локомотив…

    Мила Булгаристанска картинка…

    • 2
      1

      Не е нужно да наемаш никого, трябва само да имаш късмет фен на един от отборите да е ебан в главата плужек, чиито живот минава по форумите, плешив травестит чиито живот се измерва с броя постинги срещу БОТЕВ и готово.

      Мърков, майка ти гнусна умрела дейба!

      • 1
        1

        Брейййй! Тоя Марков ти е нанесъл непоправими увреждания. Май ейбаният в главата плужек си ти.

  2. 4
    1

    На буферите им е изтекла информация и тя е стигнала до лаута😂….Много са информирани те😂😂😂
    А пък никъде не могат да ми намерят информация дали е станало нещо през 1926?
    Надявам се и тази информация да стигне до вас за да може да ни я споделите!

  3. Ще се разминем с Педриньо. Нуждаем се от човек с качествата на Неделев и самочувствието на Педриньо.

  4. 5
    3

    Тези от Локото няма да спят за тази купа !Подарено шампионска титла от убиеца Г илиее изрода аз ако съм от локото ще ме срам!Подарена купа от Ботев за това че Крушо щеше да си тръгва!Вие сте срам!Но ви чакат още срамотии другия сезон!Няма пари!Да го духате!Ботев е вечен!

    • 3
      4

      Чикиджия спри некачествената дрога виж до къде те докара

    • 1
      1

      Тъп помашки чеп. Още ли се правиш на дръж ми шапката. След подарената ви купа от Домус Ага, кой ви хване ви шиба както си иска. Цяла Б—я разбра що за курви сте. ЖълТурско-Помашка работа.

  5. 9
    2

    Тъпия буфери,хайде малко да разсъждаваме!!!Казвате,че е изтекла информация още преди мачовете с прасетата че купата е за Ботев???Ако е така,каква е логиката всички Бетовете да оставят мачовете (визирам и финала) да им се залага???Дали ако има такава информация няма да затворят мача???А вярвайте,те имат много информация за всеки един мач…повтарям се,че живея в Германия и ТИПИКО не затвори мача,а и коефициента за Ботев не е падал дори малко,камо ли рязко ако е изтекла информация….пълни глупаци сте и не знам що ви боли толкова много от тая купа!!!

  6. 7
    1

    Снощният мач за пореден път показа какво е българския “футбол” и България като “държава”!!! В СТОЛИЦАТА на България,на НАЦИОНАЛНИЯ стадион някакъв индивид /дебил е точната дума/нахлува на терена с прът в ръка и напада наред футболистите,без да бъде спрян нити от охранителна фирма , нито от полицията ???След което нахлуват още стотици подобни въоръжени с метални пръти и решетки,камъни и какво ли не,започват да чупят наред и хвърлят …а 20-25 полицаи ги гледат и молят да престанат…След мача съобщават,че имало 5 арест
    увани…Не 5 а 105 трябваше да бъдат разпознати и осъдени!!!Гледайте видео и снимки и ще се уверите,че много от тези “свинчуги”могат бъдат установени и подведени под съдебна отговорност!След такива свинщини може би наистина е по добре да няма гостуващи агитки съставени от подобни маймуни .ДОБРЕ ДОШЛИ В АБСУРДИСТАН !!!

  7. Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
    4
    9

    Очаква ни поредния позор в Европа за България.
    Какви са тези селски отборчета дето назначиха тази година??!
    Инженера Гонзо ще бере срам.
    И защо ДАНС и УЕФА си затварят очите? И те ли пия мазно турско кафе в скута на Магнитски

    Черно море. Числото и отличниците в Европа вместо грандовете….. хахахаххаха. Гонзо счупи тъпомера

    • 7
      3

      Няма никакъв шанс за колосален провал. Все пак нито говедата нито циганите играят в Европа.

    • 7
      3

      Двата отбора донесли най-много срам за България в ЕКТ са Велбъжд Столипино и Говедо Подуене.

  8. 3
    4

    Гледам Бонка пак е дежурила през ноща….

    • 6
      2

      Гледаш майка ти,която е дужарна 24/7 на скобата да изкара някоя стотинка за коричка сух хляб за да има кво да ядеш мингян 😁

      • 1
        6

        Не се обиждай де! Това ти е работа.
        Всяка работа е достойна за уважение…. е почти…

        • Така ли викаш на коврата,която те е изсрала? 🤣🤣🤣🤣

  9. 2
    6

    АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ НИЙ СНИ ГУСПУСАРИТИ НА ПЛОЙДЯВ САДЕ БОТЕВЪ САДЕ ДПС

  10. 12
    1

    С дебили няма как да водиш разговори!!!Темата е съвсем друга,но той пак за подарени купи говори!!!Много ви е бръкнала някъде тая купа!!!Живей си живота и му се радвай! Помисли си дали като си повтаряш че купата е подарена, живота ти става по осмислен,ама наистина???ОК,да предположим че наистина е подарена,това прави ли те по щастлив???Купи,мупи,не живей с миналото,братчет….виж,че всичко отива по дяволите,заебете я тая купа,тя е в миналото,гледай напред и се опитай да напишеш един нормален коментар,ГРАДИВЕН!!!Иначе ти си деградиралия….със здраве!!!

    • 1
      7

      Човека ти обясни че нещата са свързани, но твоя пилешки мозък няма как да го разбере

  11. 12
    1

    Лилави шизофреници, пак са ви пуснали Нета в бараките на психото на Пещерско и директно сте включили лайнометите да ви еба Скобелевта майка.

    Изроди, мажете лилавите анали с грес отсега. Предстои много ебан за Аналния Гранд от Столипиново лоХОМОтиф

  12. 7
    1

    Доказателството защо казвам че всичко е леш и че деградацията е тотална!!!Аз се възмущавам на това което е се случи снощи в БГ и то не е за първи път и си изказвам мнението,а под моите коментари и не само под моите само паплач и пише ли пише за някви подарени купи….явно хайваните много ги боли и не могат да приемат действителност,но не е това темата!!!Глупаци,не виждате ли че тая държава отиде на кино???Някой беше написал че в нормална държава тия ги вадят веднага от групата…в нормална държава това няма как да се случи!!! Имал съм възможност да отида на някой друг мач в Европа и съм се пръскал от нерви защото в тези моменти се сещам за БГ…..спорта е направен за хората….завиждам им!!!!Всяка седмица за тях е празник,без значение дали отбора им бие или губи!!!Прибираш се примерно с наведена глава, щото отбора ти е загубил или обратното,радваш се и идва другия ден и живота продължава….за мен лично еуфорията от спечелената купа мина отдавна,но за някои явно болката още не е минала, което е жалко!!!И жалкото беше снощи с изцепките на прасетата….ако не беше комунизма двата “гранда”щяха да имат по-малко титли от рязаните….но,майната му!!!Деградирайте боклуци…

    • 3
      7

      Пропускаш нещо ПРЕКАЛЕНО ВАЖНО!!! Каза ви се, че КУПАТА Е ПОДАРЕНА, още преди двата мача с ЦСКА!!! Тогава изтече информация, че тази година купата се ПОДАРЯВА на БотевЪ- ощше преди ДВАТА мача с ЦСКА!!! А ти се радваш на тази подарена купа- това наистина е деградация и поведение на боклук…

      • 7
        3

        ХАХАХСХХХСХА ЖАЛЪК СИ АМЕБО ! ,”ИЗТЕКЛА ИНФОРМАЦИЯ ?!?!?! КЪДЕ ИЗТЕЧЕ БЕ ? МАМА ТИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА .ОТ КАНАЛИЗАЦИЯТА В ШЕКАРА ЛИ ?
        НЕ ИЗТЕЧИ ЛИ ИНФО ЧЕ КРАДЕТЕ ИСТОРИЯ ? ЧЕ, СЕ РАЗПАДНАХТЕ ПРЕДИ ДА ВИ ЗАМЕНЯТ С ВЕЛБЪЖД, ЧЕ ВИ ПОДАРИХА КУПИТЕ ,ЧЕ СТЕ ОТБОРЧЕ КОЕТО СЕ ИЗДЪРЖА САМО ОТ ТОТО И Т.Н.
        ГНУСНИ КОМПЛЕКСИРАНИ БОКЛУЦИ СТЕ !!!
        И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ТАКА . ЖАЛКА ИЗМЕТ

      • 6
        2

        Мноооооого големи отворковци!!!
        Защо не взе 5к от вашите “пари +”?
        Да ги заложиш за победа на Ботев и сега да си си върнал парите, и с горницата ще си партия с Крюшо-купоносителя???????!!!!!!

        Мангалски мозък!!!

        • От къде знаеш, че не е заложил?!
          Тук се тръбеше, че това е сигурен залог.
          Не се прави, че не знарш

      • На вас милион пъти ви казаха че вашата купа е подарена и да питате Бойко и Инсата ако не ни вярвате но вие, лилави полумаймуни продължавате да грухтите вече пета година за питътъ, пудавиебамайката гнусна.

      • Шукри купата бърка ли ти в черния гъз а за една купена от мафията титла нищо не казвате

        • Цингата ще си бие шута след провала в Европа.
          Само почакак

  13. 1
    8

    Черни селяндури, Локомотив не само е гранд, а е известен и с прозвището Пловдивския любимец! Боли ви, но това са фактите. Спомнете си за ПЕТАТА да ви стане по добре 🙂

    • 6
      1

      Хахаха известен е да, в Столипиново, Шекера, Аджисана и Армана.

    • Локомотив не може да е гранд с една титла и никакви международни успехи. Разберете го най-накрая. Ботев също не е гранд. Това са два малки провинциални отбора.

    • Известни сте с прозвището “the gypsies” и оревахте всичко докато това го махнат от Уикипедията! От там го махнаха, но за хората сте “the gypsies”- циганите! За справка, посрещането по стадионите.

  14. 5
    1

    Цецека тире е номер 1,следвани от Велбъжд Пловдив и БероЯ.Смях за всеки запознат.

  15. 9
    1

    Чета по-надолу за гранда Локомотив и се заливам от смях. Най-големия успех на чернобялата кадъна е че успява да си запази кълките затворени в два мача преди Сватбата в Торино, където жениха най-после успява да и скъса гъза и тя от кеф се облича в неговите цветове и си сменя името на Ювентина.

    За разлкиа от това, Оксер например я изнасили зловещо без изобщо да я пита как се казва и къв е цвета на шалварите и.

  16. 2
    1

    За нас отпадането на Ловеч от Европа или по-скоро класирането на Цеките за там е лоша новина, можем да забравим за Педриньос на тоя етап. Особено пък след гола който изпраска вчера, Цеката е абсурд да ни го даде.

    Тъпо.

    • Не знам, от къде дойде това, че Педриньо е вариант за нас. Цеката ще го продаде за поне 1 милион евро, каквито пари нашият собственик няма да извади. Вероятно след като отпадне числото от ЛК ще видим трансфери на този играч и Пишчевич в чужбина. Безспорно за нашата лига Педриньо е топ.

      • Откъдето дошло, там отишло брат, отече тая работа…

  17. 2
    1

    Туморите вън от Европа

  18. 3
    8

    Дсички виждат какво се случи в ЦСКА-София след провала на баража… това което НЕ СЕ СЛУЧИ след провала на полуфинала за купата срещу много по-слабо отборче…

    ЗАЩО ЛИ?

    Гришата си би камшика като му зяповядаха да легне… Не обича мазно турско кафе чевека… Не е помяр…

    • 2
      2

      Ти си толкова прост, че се чудя как не си забравил да дишаш. Голямата свиня легна вчера заради проблемите си с лиценза, за тях проблемите сега започват, Гришан е лисица и се изсули навреме

    • 5
      1

      Лилави шизофреници, пак са ви пуснали Нета в бараките на Пещерско. Мама ви дейба лоХОМОтифска медец на душата на всеки пловдивчанин е вашият цигански вой

  19. 7
    1

    Пак ли нощна стикс.Ужас.Бий си една и лягай Болен си.

  20. 3
    6

    Съдийки по реакциите в медиите – нищо не е станало. Всичко се премълчава…

    Но какво да се очаква от “народ”, който ходи наведен с отворени бузи и даже се хвали че му подарили купа….

    • 4
      1

      Да бе, осмърдяха света с тая купа подарена тея мангали, вече пета година не са спрели да дуднат, циганска работа, еби ги.

      • 2
        1

        Нощна смяли ли, ма?

        Ей, злобата никога не спи..

  21. 3
    4

    Ето това става когато няма държава, а футбола ни е обсебен от някакви мафиоти от цял свят. От всякъде изгониха руснаците, но тук един си развява байрака и “печели” подарени купи за да си продава стоката в Европа…

    • 4
      1

      Беше обсебен от мафиот, ама го гръмнаха.

    • мангал пари ли ти на черния гъз купата виквайтака ще е още много години за нас купи и европа за вас контроли в говедарци и всяка година нова измислена исория

  22. 6
    1

    Майко мила,пази Боже!!!Тая държава деградира тотално!!!Толкова много сган има вече по улиците на България!!!Всичко е лайна в тая държава……..
    Сега полицията трябваше да гази,не на протестите към БФС….ранен полицай,другите замеряни с какво ли не и те се молят като ученички….всичко е тотално сбъркано!!!А Тея прасета сега ще ги накажат 2 мача без публика…..всичко трябва да се намеси,не само Гонзо и да ги извадят от групата и ги пратят при аматьорите,но в БГ няма наказано зло,няма и да има…..вкарвайте индийци за работа,мамицата ви гнусна!!!Ще ги вкарате и спорт да практикуват,щото всичко що е нормално изчезва с мръсна газ към чужбина…. БОКЛУЦИ

    • 2
      3

      Лесно се говори против другите, но когато стане дума за подарени купи с радост ги приемаш…
      Е, един ден печелиш от беззаконието, но на другия губиш, но това Ганьо няма как да го разбере…

      • 1
        3

        На тебе ти е ясна тази далавера, няма съмнение! Много пъти сте били в нея.

        • Говори за себе си, както ти каза човека, ма!!

          Не се опитвай да манипулираш по евтин начин!

      • 1
        1

        И не само ги приемаш ми ги и записваш със златни букви и пет години след това не спираш да говориш за величието на Г-н Крушарски.

  23. ... и после защо никой не гледал футбол от Булгаристан ...
    4
    4

    Холям смях е сценария от тази година – без гграндовете от цска, Левски и Локомотив…
    Дава се път на малките отборчета за да не загинат…
    Това обяснява защо Гришата напусна цска, а Крушарски от рано разпродаде всички играчи.
    Явно сд решава кой какво получава още на полусезона…

    • 2
      2

      Хахахаххахахаха….гранда Локомотив….хахахахахахахахха

    • Хахахахах наистина като виц звучи и то смешен! Иначе както някой тук казваше, докато мъни+ уреждаше мачове всичко беше ок и изведнъж като се махнаха и всички фалшиви надежди се изпариха се оказа, че всичко било нагласено против “гранда” локо. Хахахах наистина много смешно звучи.

  24. 3
    4

    Ще ги накажат с пред-пред-пред последно предупреждение…
    Това само може да се опаква от държавата на мафията Булгаристан къде властва беззаконие…
    За съжаление отборите на властта като цска, ботяф6, Лайногорец, Левски са безнаказани…
    Единственото възмездие идва в Европа като ги опънат знайни к незнайни тъмнокожи…

  25. 10
    1

    Прекрасен сезон. Двата най-големи тумора – цигани и припсове занулени.

      • 2
        6

        На мен ми харесва, но аз така съм възпитана още от тате

      • Ти кажи циганино, лоХОМОтив сте всичките гласоподаватели на ДПС

  26. 3
    1

    ШОПСКИТЕ ГАЛЕНИЦИ НА ПОЛИЦИЯТА ПАК С ТЕАТРО . НЕКА СЕ ТЪРКАЛЯ КУКАТА ТАМ СЕГА . И НИКЪДЕ НИЩО НЕ ПИШАТ ЗА НЕГО ХАХАХАХХАХА
    ГОВЕДА И СВИНЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ И НИКОЙ НЕ ГИ БАРА .СЕГА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ В БГ ЩЕ ГО ОТНЕСАТ ЗАРАДИ ТЕЗИ ПАРАЗИТИ

  27. 3
    1

    Такъв цирк не бях гледал. Сложили 15 полицая да спират нахлуващата агитка. Замерваха ги с железните капаци на шахтите. На финала за купата пред нас стояха над 200 полицая в 3 редици. В сектор А се биха хората от публиката, охраната някакви деца, не могат нищо да направят.

    Мачът много гнил. ЦСКА биеха наред и изведнъж започнаха да падат от всички – от Локото, Пирин, Черно море… днес числото ги нулира. Говори се, че имат проблем с лиценза и няма как да играят в Европа и затова сдават квотата.

  28. 3
    5

    Пребит на тревата индивид с униформа. Къде е драмата? Десетки фенове на ботев и ботевЪ ги има снимани пребити на тревата в седем поляни от Лаута Арми…

    • 3
      2

      Ако това е твоя баща, брат, син едва ли ще си толкова отворен. Какво е виновен полицая, че да го претрепят някакви идиоти? И то защото други футболисти идиоти загубили… това е просто една игра. Днес биеш, утре падаш… прибираш се в къщи и животът продължава.

  29. 5
    1

    ЦСКА би ЦСКА и затова в Европа няма да играе ЦСКА, а на тяхно място ше играе ЦСКА…🤣😂🤣😂🤣😂🤣

    Свински парадокси майна.

  30. 6
    1

    В нормална държава този отбор изхвърча от първа лига,задължително

  31. 4
    4

    За тея изцепки на свините жестоко трябва да накажат чернобелите мангали.
    Не че има повод, но тях когато и да ги шибнеш във въшливите главички, все има за кво…😂😂🤣

    • 3
      3

      На майка ти путка ще накажат кур да не види

      • 2
        2

        Ми тя не е виждала от 10 години…. защо си мислиш, че Бонка е толкова злобна??!!

  32. 7
    1

    Мартинчо,припок гнусен къде си? Гонзо ако има топки отивате в Щ окръжна група

Коментарите са затворени