Един от титулярите на Ботев (Пловдив) във финала с Лудогорец – Мохамед Брахими, се сбогува емоционално с клуба.

Ръководството на “канарчетата” взе решение да се раздели с бързоногия играч.

Брахими използва профила си в социалните мрежи, за да се обърне към “жълто-черните”:

Искам да благодаря на ръководството и на всички треньори, които имах и които ми дадоха шанса да играя за Ботев Пловдив, а също и за това, че ме накараха да се развия.

Искам също да благодаря на феновете за подкрепата по време на престоя ми, но също и на хората, които не виждаме, но които работят здраво в сянка за клуба, включително администрацията, чистачките, персоналът на ресторанта… но и всички ръководители на клуба.

Няма да забравя красивите моменти, които успях да прекарам с вас!

През последните няколко месеца преминах през най-трудния период в кариерата си с тази продължителна контузия, но успях да се върна много силен, за да подкрепя и помогна на отбора да спечели Купата на България, която феновете, клубът и града заслужават.

Днес мога да се гордея с направеното от мен!

След контузията си тръгвам с високо вдигната глава, без да съжалявам, че съм дал всичко на този клуб, като съм изиграл повечето мачове в позиции на терена, които не бяха най-удобните за мен.

Искам да благодаря на медицинския екип (Клиника Евровита, Ангел Йорданов, Георги Ганев, Трифон Иванов, Михаил Механджиев, д-р Касабов) и кондиционните треньори (Тодор Георгиев и Игор Делибашич) за професионализма, както и за подкрепата и помощта, която беше толкова ценна за мен през този период, по Божията милост всичко мина добре.

Благодаря на всички отново, желая ви много победи, трофеи и най вече здраве.

До скоро приятели!

4 КОМЕНТАРИ

  1. Оставям много братя МУСЛИМАНИ канар агбар

    • 2
      3

      И за питътъ и 6-те бахура ли ва да тейба.

Коментарите са затворени