Ботев (Пловдив) ще започне подготовка на 10 юни. За тогава е планирана първата тренировка, която ще се състои на базата в “Коматево”.

За първи път от доста години, “канарчетата” ще проведат своята лятна подготовка в България.

Душан Керкез и момчетата му ще се готвят в Правец, където ще изиграят три контролни срещи.

16 КОМЕНТАРИ

  1. Ти си иби всички роднини,бе Кюмур Шекеров!

  2. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

    КАК ША ВАДИМ КУЛЯНЦИТУ ДЕТУ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ НИ ГО НАБУТА В ДИВИЯ, НИ ЗНАМ??? МАНИ АМИ И КОЙ НА ФАНИ, ЛАШКА И ГУ НАБИВА ЗДРАВУ, НЕМА ВАДИНИ!:)))))))))))))))))))…………..ПУФТА, ПАФТА:))))

  3. Защо в чужбина?! Та тук си имаме прекрасни условия за подготовка! В Правец базата е чудесна! Има възстановителен център,климата е умерено-хладен – планински. … Мястото предлага възможности за актуалните напоследък натоварвания в насечена местност, както и за пълноценен отдих съчетан със стресова релаксация. Тук си имаме райски места само дето не ги ценим??!! Виж ако ставаше въпрос за зимна подготовка тогава би било правилно тя да бъде проведена в чужбина на място със съобразен климат с оглед зимния сезон,терените, и ниските температури по това време в България.
    Според мен чудесен избор за лятна подготовка! Чудесен е защото на някои от новите попълнения ще им трябва време за аклиматизация и адаптация към новите условия.
    Успех!

  4. 8
    1

    Успешна подготовка на Евроучастниците! Разумни и качествени трансфери и успех в ЛЕ! На Локото да не се разпаднат като уран от Али Експрес!

  5. 2
    10

    Убаво че Домуса излезе пич иначе ни салатиера ни бараж ва да сейба.

    • 5
      0

      Убаво, мубаво, яко ще захлебят в Европа!! Дори само от участие.

    • Ех, дейба пича тоя Домуса, а?! Как ни даде купата. И оня дето изпусна после 15 мин се държа за главата, само и само да стане театрото. Буферски мозъци!

  6. 2
    9

    Мен ме притеснява представянето на Ботев в първенството. В последните 6 мача – 5 загуби. Не става така. Трябват още играчи иначе няма да стане. Ммм да.

  7. 11
    1

    скрий се в на майка ти п…..а ве черно бял измекярин! изгонихте Томаш за да назначите циганина Златински.и той ще ви поведе мощтно към заветната ,,Б” група.пожелавам ви го от все сърце!

    • На майкати путката ни пожелай изруд помашки

      • Ти си иби всички роднини,бе Кюмур Шекеров!

  8. 5
    13

    Що така без лагер, нали сме милионери с биткойни, цялата ни работа такава с тая подарена купичка ще си останем, по добре да не ходим в европата че само срам ще има

    • Хаха еби се в гъза бе, фен на “голям” клуб айахахахахахахахаха…

    • Подарените купи са само в главите на буферите. Ама, нищо, ако това ви кара по-малко да страдате, нямам против. Може да пробваш и с мантрата – жълтите не съществуват, само ние сме. Нищо, че сте 1\3 от Пловдив. Пробвай!

Коментарите са затворени