Локомотив Пловдив завърши сезона с победа над ЦСКА – София на Лаута с 1:0. Попадението вкара младока Пепи Андреев, който за съжаление след това напусна контузен. Смърфовете останаха на 5-о място в крайното класиране.

 
Двубоят на стадион „Локомотив” стартира по отличен начин за домакините, които взеха преднина в резултата само след пет минути игра. След първата по-опасна атака за „смърфовете” в мача, Петър Андреев успя да порази целта с красив гол. След нападение отдясно, Бабакар Дион получи почти на тъча, обърна се и с левия крак центрира в наказателното поле, където Андреев се измъкна от Мено Кох и с глава успя да остави безпомощен Димитър Евтимов.

„Смърфовете” продължиха да бъдат по-активния тим на терена и в 15-ата минута бяха близо до второ попадение. Отново Петър Андреев получи в наказателното поле отляво и с мощен шут по диагонала затрудни максимално Евтимов. Вратарят на гостите все пак успя да избие в ъглов удар. Минута по-късно и Бабакар Дион стреля към вратата на гостите, но прати топката в аут.

В 18-ата минута домакините трябваше да извършат принудителна смяна в редиците си, след като голмайсторът на отбора Петър Андреев получи травма и не успя да продължи двубоя. На негово място се появи Кристиян Пешов.

Футболистите на Стамен Белчев трудно организираха смислени атаки към противниковата врата и често нападенията им бяха спирани още в зародиш. От своя страна домакините имаха още няколко шанса да се разпишат до почивката, като най-голямата заплаха за отбраната на „червените” бе Бабакар Дион.

ЦСКА стигна до първия си ъглов удар в мача едва в 38-ата минута, но и след него нападателите на гостите не успяха да затруднят Мартин Луков на вратата на „черно-белите”.

В крайна сметка двата тима се оттеглиха на почивка при минимална преднина на домакините.

Втората част започна с много добра ситуация за домакините, които бяха много близо до това да удвоят преднината си. След центриране от фал в наказателното поле на ЦСКА, последва меле, в което най-съобразителен бе Хорхе Сегура. Той на два пъти имаше възможност да стреля, но и в двата случая топката бе блокирана. При втория изстрел Лазар Туфегджич спря удара и изчисти.

ЦСКА отговори с две положения, които се разкриха пред Георги Чорбаджийски. При първия изстрел Мартин Луков се намеси адекватно и изби в ъглов удар, а веднага след това младата звезда на „червените” не уцели вратата.

73 КОМЕНТАРИ

  1. СЛЕД 15.05.2024 ГОЛЕМИЯТ БОТЕВ ПЛОВДИВ С ЧЕТВЪРТАТА КУПА ПРАЗНУВА,А ДОКУ СТАРИ СПОМЕНИ СЪНУВА И ЗА ЕВРОПА БЛЕНУВА ХАХАХАХА

  2. Любопитно! Феновете на Локо поискаха от Бащата и Томаш да кажат причините за напускането им

    • Добър въпрос! А с какво се занимават истинските локомотивци в този форум? Изключвам олигофрена Стиск! Тоя е завършен идиот…

      • Тъжен ден! Голяма легенда на Локомотив си тръгва от “Лаута” -БАЩАТА.
        А на ония помияр Стикс ДА МУ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА.. Локото е в криза, а тоя идиот се занимава с папагалите….

        • Тук съм съгласен с теб приятелю такива като стикс ги има и при нас в ботев но нищо не може да направи човек като е тъп и ви пожелавам като пловдивчанин да се оправите по бързо за да има хубави дербита между двата отбора

    • Е според тебе какви може да са причините? Че Крушарски им купува твърде много футболисти и те са затруднени кой точно да пуснат?
      И че им дава твърде големи заплати по три пъти в месеца.

  3. Ясно се вижда и сега стадиона ви е голям цигани.Стига. просия мангали.

  4. 3
    6

    Днес от 20:00 часа предстои поредният ПОРНОГРАФСКИ мач на ботев. Порнозвездите и жълтите фенове им се радват и гордеят с продажността си.

    Лица под 18 години да не гледат, извращенията в жълтия лагер не са за малолетни и непълнолетни- има твърде много перверзии…

    • 3
      0

      Ахмак, юноши под 18 години ще бъдат на терена, за да докажат че вече са мъже! Ама ти си лалай, на никого не пречиш.

      • 2
        3

        Мъже мъже колко да са мъже.
        С една петичка в палавата устичка и 6-те бахура във врътливото гъзенце.
        На някой друг мурафет жа ги научим ли тия мъже ва да гоейба.

        • Педал.. Една гейбанда на Лаута няма да ми дава наклон…Разбрали, СТИКСЧО -мамин педи?

    • 5
      1

      Отбора му се тресе из основи, напускат масово треньори, половината фенове гонят Крушарски, другата половина гонят първите….той се загрижил за мача на Ботев.

      • 6
        1

        Какво да очакваме от лайнутския педал на име Стиксчо?

    • Крайно време е УЕФА да закрие това ТОТО отборче на г-н Свинян Магнитски.

      • :Мамкати, педи.. Локото няма да бъде закривано..

    • 2
      2

      Недей да бъркаш всички фенове на Ботев с тази малоумна бабичка която троли в този сайт. Тя е срам за всички пловдивчани, не само за ботевситите.

      Много от нас се срамуват от васалното ни положение пред Лайноходец и не се радват на тази купа. Тя е само за перача на пари и търговеца на африканци за да се опита да си продаде робите.
      Доказателството за моите думи са мижавия интерес към “празненствата” организирани от рекетьорите на перача и малкото публика на финала. Всички видяха колко бяхме през 2019 и колко сега.

      • 2
        1

        Хаха ти що се радваш на оная купа дето ви я подарихме бе олигофрен?

        • 1
          1

          Ще ти обесня лично, но много се криеш, откажалке…

    • Ахахаха еййй шавливке, все към мъжките гащи те дърпа бе, все в мъжете да се отъркаш…палавница плешива.

  5. 2
    3

    Общо взето позната картинка. Минат не минат година и нещо, и сътресенията в Локото започват. При Крушарски скука няма, винаги е весело. При нас тази роля я играят Сдруженците и Депесарите.

    • Ама то като гледам, къде ли няма трусове. Чорбата, Говедата, Надежда….само при бате Венци е спокойно.

        • За да кълват шарани като теб. Не на гола кукичка, на бастун се хващате.

          • 1
            1

            Аз си мислех, че си тъп, а ти си бил психично болен

  6. 3
    4

    Локомотив Пловдив играе за своята чест! Пловдивския любимец отсрамва Пловдив.

    Днес чакаме, обаче, полягането на ботевЪ срещу Арда. В жълтия клуб не знаят нищо за честта и достойнството, за сърцата на феновете. В ботевЪ са останали само лицемерите, лизачите на г@зове и продажниците! СРАМ ЗА Пловдив!

    • 6
      1

      Ако го няма Крушарски ще играета за ГОЛА ВОДа.. Почитайте го и му правете метани. Инак сте в гьола..

      • 1
        3

        Яко го няма бляда,
        какво правим, целувайте хуя на цингата. Жълт олигофрен.

        • Феновете на Локото са от малцинствата… АНАДЪМО, кьопек..

  7. 2
    1

    Обаждайте се на Ераносян. Иначе на есен окапват крушите и на пролет Б група ви зове. Имате опит там с престой 5 години подред през 80-те години, който много добре го помня. Иначе няма страшно всичко е пред вас.

    • 4
      4

      А кой ще плаща? Ти ли? Господин Крушарски взе няколко купи… Той е в сърцата и душите на всички локомотивци.

      • 2
        1

        Наистина Крушарски е в сърцата и душите на всички локомотивци. Той,Човекът не изпитва чувство на погнуса да яде и пие с простолюдието. А,колко пъти досега е правил курбан за “селям алейкум ин берекятум” Знае той как се играе по тънката корда. Гледайте дан` го изпуснем,че без него ще е кофти!

    • 2
      1

      КРАЙНО ВРЕМЕ Е ГОВЕДАРСКИЯ ПАЛЯЧО ,КОЙТО НЯМА ДВА ПО 1 ЛЕВ В ДЖОБА ДА СЕ ОМИТА ОТ “ЛАУТА” ! ! ! ВСИЧКО ХУБАВО ПОСТИГНАТО В ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ ОТИДЕ НА КИНО ЗАРАДИ ТАЯ ЦИМЕНТОВА ГЛАВА.СЕГА ЗА КАПАК ПРОГОНИ И БАЩАТА .С ПРЪДНЯ БОЯ НЕ СТАВА ,КЛОШАРСКИ ! ВЪН,НЕЗАБАВНО ! ! !
      P.S.: ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ГРУПИРОВКИ ЗАЩО МЪЛЧАТ ?

      • 0
        2

        И ти ли блажиш, малоумник? Колко ти плащат за да защищаваш тези некадърници?

      • Кротко, Стиксчо.. Целувай Крушата и се потапяй..

  8. 2
    3

    На Локото му трябва треньор локомотивец. НЕ ОТРЕПКИ И НАЕМНИЦИ… Аз мисля че това е ЕРАНОСЯН. Той ни направи шампиони

    • 4
      2

      На Локомотив му трябва НОВ президент, който да ръководи клуба адекватно

  9. 4
    2

    Победа…Само Локо.Да си жив купоносителю Крушарски.

  10. 2
    3

    МОЖЕ ЛИ ДА ИЗБРОИТЕ ФЕНОВЕТЕ НА
    ДЕРБИТО.ПОИМЕННО.КЮСТЕНДИЛСКИ ЛЮБИМЦИ..ЦИГАНИ,КАТУНАРИ.

    • 3
      3

      Както и да вървиш курвинския си задник си оставаш изгрев бойски ,мърляв мангал!Помаци ,катинар,селяндури ,това са вашите фенове кривогледство индианицо!

      • Мръсни цигани,турци,арменци,помаци.Кюстендилски селяни

  11. 4
    6

    Тва момче Петър Андреев само си пилее таланта на Джамията. Редно е да дадем едни скромни пари на Крушата и да ни го докара с каруцата на нашия стадион-да види град малко, хубав стадион, големи мачове…

    • 3
      7

      Да,ама на момчето там ще му мирише остро на картоф и пръч от към трибуните!
      Освен африкански козари и диви селяни навикнали на подобни миризми,за другите е трудно и им отнема шест месеца до година за аклиматизация!

    • Аз смятам че Мертенс си е много стабилен на тази позиция, за резерва става.

    • А, не! Тоя миризлив циганин не го искаме, ако ще Крюшо и без пари да го дава.

    • 4
      1

      Нали вашата породиста школа ражда таланти!?Къде са !?Защо не са в ботевЪ!?Това първо,второ кое му е хубаво на вашия стадион!?Мъри ви каза модел от 70-те години на миналия век,100 милиона струва до тук и като завали тече от сякъде една седмица!1926 година вие помаците ще видите стадион красавец съгласно изискванията на европейските футболни централи!

      • Не виждам защо си се възпалил Мемет.Казах че ше ви дадем пари. Което е всъщност целта на великолепния ви благодетел със симпатичното носле-да вади играчи, да ги продава и да имате пари за заплати, не да висите нон стоп по бетовете.

        Честна игра, истински футбол, кое те притеснява?

    • 7
      5

      Колкото по време Христолово на говняжа ва салкъме одийте по 5-ина паляка на мач ва да тейба.

  12. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    7
    4

    КРУШЪТА Е ВИЛИКАН!!!!! С ПРЪД НЯ ПРАЙ ЛИМУНАТТА!!!:))))

  13. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    6
    3

    КРУШЪТА ПАК Е КУПИЛ МАЧА?!!! УНИА ИГРАФА С ДИЦАТА! ЖИФ ТЪШАК СНЕ. СИГУРНУ ТОМЪШ УТИВА ПРИ ТЯФ, ТА ЗАТВА НА ДАРЯВЪТ С 3 ТОЧКИ ДА НИ СНЕ ВАЛАТ!:))))

  14. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
    3
    3

    ЕВЪЛЛАРКЪТА!!! КРУШЪТА Е ВИЛКАН!!! ГРЪБНАКЪТ НА УТБОРЪТ ГУ ВИЖДЪМ ЕФЕ ХАЛИ, ПИЕР ЪНДРЕИФ И АЛЕКС РОМУЛОФФ!!! СЕ МУМЧЕТА УТ СТУЛЮПИНУУ!!! НАПРЕШ АПАПИ! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФ!! ГРАДИМ ШАМПУАНСКИ УТБОР!!!! ПУФ, ПАФ!:)))))))))))

  15. 7
    7

    Пловдивския любимец направи цска свои абонати. Пловдив празнува, наздраве!

  16. 4
    4

    Бахмааму, откакто послушах гледачката на локото, баба Айше, да взема номера на Тошко Неделев (дето ми го шибна от центъра), съм станал непробиваем. Завинаги оставам номер 88.

    • 2
      2

      7:3,0:1,6:0! Такава гавра само пловдивският любимец си прави с помашко-изгрев бойската сбирщина!

    • 4
      1

      ПЕДАЛ.. Няма да обиждаш футболисти на ЛОКОТО…

      • 3
        2

        И ти ли блажиш, малоумник? Колко ти плащат за да защищаваш тези некадърници? Виж статистика, когато Парцалев не играе Локо печели, когато играе губим. За Томов да не говорим. Да ти сера в устата жълта курво.

        • 4
          1

          МАМА ТИ мръсна, подлого.. Аз ли съм жълта курва или ти?Ела на Лаута на БЕСИКа да ти видя муцуната

    • Моля.. Ей ,педал..Ти знаеш ли с кого разговаряш??Зад мене е ЛАУТА АРМИ! Кажи кога и къде и СТИКС ще ти разбие зурлата…

Коментарите са затворени