Ръководството на Ботев Пловдив ще предложи нов договор на поливалентния футболист Николай Минков, научи BgDerby.com.

Шефовете са влезли в контакт с играча и е само въпрос на време двете страни да си стиснат ръцете. Минката бе недолюбван от феновете на “жълто-черните”, но в последните мачове доказа, че мястото му е на “Колежа”. Старши-треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез намери мястото на футболиста, използвайки го като десен бранител, което вдигна формата на Минков. “Канарчетата” завършиха сезона с трофей в лицето на Sesame Купа на България, като в основата на успеха беше отбранителния вал на “жълто-черните”. Защитата бе в основата на добрите игри на състава, както и множеството сухи мрежи в срещите на пловдивчани. Николай Минков, Йонас Там, Антоан Конте и Константинос Балоянис направиха каре, което трудно позволяваше на противниците да стигнат до попадения. Минков се превърна в един от стожерите в отбраната на Ботев Пловдив и заедно с Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов са лидерите в съблекалнята на “канарчетата”.

23 КОМЕНТАРИ

  1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    АПАПИ, ТЕМНИ ОБЛАЦИ СЪ НАДВИСНАЛИ НАД РОМСКИТЕ МААЛИ!!! КРЪВУЛОКЪТ ИСКА ДА ГИ РАЗСЕЕ С МАЛКИ РАКЕТКИ ПРУИЗВЕДИНИ Ф СТУЛЮПИНУУ И ШИКЕРА!! ГРАДУШКЪТА ША СА ИЗСИПИ С ПЪЛНА СИЛА ВЪРХУ КРИВИТИ НИ КЛОАКОМОТИФФСКИ КРАТУНИ И ША НА ЗАЛИЧИ КЪТ УТБОР, КЪТ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ПРИЗУВАВЪМ ЗА ПОВИЧИ БАКЪР И ДЖУЛЯЗУ, ЗА ДА ИМА МАНГИ И ДА ЗВАДИМ КУЛЯНУТУ КУЕТУ НИ НАХАКА Ф ДИВИЯ, ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ПУФТА, ПАФТА, КЕНЦ!:))))))
    СИГАШНИТИ СЪБИТИА НИ СА МИМОЛЕТНИ!!! УЧАКВА НИ ДЪЛГА, ТЕМНА СТУЛЮПИНСКА НОШТ!!! НАЙ-ЦЪРНАТА ЗА ЛЮБИМЕЦА НА СИЧКУТУ РОМ Ф БУЛГАРИА, КЛОАКОМОТИФФФ!!!

  2. 4
    1

    Ами сега кой ще кара валка?
    От столипиново кой го хване – за скраб ще го отведе!
    А ракетите на говедарица свършват.
    Оле лошото е даде подиграваш, а злото те хваща, пази тези … дето ни показа!
    Спермата остава, караха не пея, дедо остава!

  3. 4
    1

    Честито Томаш днес е напуснал Локо Пловдив . Важното е настроението да е пивко .

  4. 2
    4

    Минката, ей андрьо как ги мислиш тези тъпотии ама нормално за жълтур.

  5. 2
    8

    Минка малката мискинка каза Стоян канара и заспа с бахурите под моста в Стряма ва да гоейба.

    • 9
      2

      Честито, печелиш наградата “Най-неуместен плашипутарник” в тая тема.

      • 2
        6

        Само наградата да ний питъ или бахурля ва да тейба.

  6. 6
    2

    Пичове, не знам какво мислите, но за Лига Европа няма как да стане с настоящия състав. Трябва ни добър централен нападател, Секулич да ме извинява, но просто не вкарва голове, а Жоро Николов е кунтузен и не го броя. Ако Уме ще игра от едната страна, то ни трябва класно крило от другата, тук имаме добри резерви – Акере примерно. В средата сме горе-долу с Попов, Перера и Ето’о, Карабельов нещо не знам, странен ми е. В защита задължително един бек на мястото на Минков и един добър централен на мястото на Тамм (според мен е слаб естонецът).

    Малките вероятно ще играят основно във втора лига или ще са твърди резерви – Папазов, Видев, Чернев, Нвачукви, Укаки, Фаустас… останалите Кинтутну, Джон, Диабате въобще не знам имат ли качества или не, но като нищо може да се окаже, че стават. Във втора лига се видя, че Уме и Акере са за първия отбор. Особено Уме го гледах няколко мача във втора лига, беше като Алберто Томба.

    Чакаме трансфери. Тук лошата новина е, че тръгваме много рано в Европа, а повечето свободни агенти изчакват до края на прозореца, за да хванат най-добрата оферта. На Платек въобще няма да му е лесно да убеди добър играч да дойде в България. Хубавата новина е, че имаме вече нов футболист и това е Ремейскис, освен ако не го оставят под наем.

    • 5
      3

      Добре че си ти брат да ги кажеш тея неща, че Душан едва ли му стига акъла да ги види..😂😂😂

      • 6
        1

        Просто си пиша някакви неща, лично мнение. Не може ли? Напиши ти твое, ако въобще имаш такова. Наясно съм, че на Зингаревич, Платек и Керкез им дреме какво мисля аз.

    • 2
      7

      То след тази подарена купа изведнъж никой не е подготвен за Европа.

  7. 6
    1

    Минков се адаптира в Ботев. Бавно се получи но не винаги нещата се случват както ги искаме. Играта му вече бележи възход. Мисля,че съвсем скоро ще ни покаже най-доброто от себе си.

  8. 5
    1

    Минков е една чудесна резерва. Предполага се, че не получава заплата на звезда, така че не трябва да му търсим кусури. На мен лично много ми харесва хъсът, с който играе всеки път. Момчето може да няма великолепни футболни качества, но има голямо сърце. Е, понякога се налага Попето да играе бек, когато Минков е решил да вкарва голове, но то това си е част от красотата на играта.

    • 6
      1

      Отдясно тъпото е че на Акере зверски му падна формата втория полусезон, тва просто не е същия играч. Иначе ако Душан го научи малко на тактическа дисциплина, в тандем с Минков отдясно ше сме убийствени.

      • 4
        1

        Акере се оказа, че е със скъсан менискус. Момчето има голямо бъдеще. Не бива да се бърза с оценките, той е много млад и има много да се развива още.

        • О, безспорно, просто малко съм разочарован как игра пролетта, очаквах повече на фона на тва как игра есента.
          Ма той е дете още, има много мегдан за развитие.

    • Точно. Не е суперталант, обаче играе с хъс, има сърце и не се плаши от битка-влиза здраво.
      На нас исторически тва винаги ни е било проблем, винаги сме искали да надиграем красиво противника, не да го смачкаме физически. Тва невинаги работи и понякога си иска да влезеш на бургия.

  9. Минков дойде при нас като дясно крило.
    Оказа се че като атакуващ футболист е кръгла нула.
    Обаче се оказа скрит талант в дефанзивен план-бърз, енергичен, не се отказва, много добре затваря и има чувство за пласиране. Може да играе идеално и като бек и като дефанзивен халф отдясно.
    Последните мачове е просто безупречен, не съм изненадан че му продължиха договора.

  10. Този Минков няма нищо общо с онзи който помня когато играеше в Монтана. Сега, трябва да си призная, че тогава съм го гледал само срещу нас….разнасяше ни нагоре и надолу, че и гол ни заби. Мисля че Босненския Швед го хареса тогава и го привлякохме, само защото играта му вървеше срещу нас?!? Ив и здрав да е човека, щом Душан го харесва, да подписват.

  11. 1
    5

    Не съм обядвал и нямам пари, някой ще ходили скоро до тоалетната. Нямам претенции дали е рядко, от запек, дали е жълто или кафяво, важно е да е на аванта! Поръчката е от Фекал Клоаков лидерът на бултрасите. После ще пиша и за вечерята, там имам условие, на вечеря не ям продукт от разтройство. Благодаря ви предварително за услугата и авантата. САМО БОТЕВ

  12. 4
    1

    Къв лидер е минката бе? Вие сте се побъркали! Ако ще ходим на евротурнирите с такава селекция по-добре да не ходим.

Коментарите са затворени