Ботев (Пловдив) обяви раздяла с един от основните си футболисти в последните години. Мохамед Брахими ще продължи кариерата си в друг клуб след края на сезона.

За “канарчетата” той изигра 44 мача, в които вкара 2 гола и даде 10 асистенции, сред които и една във финала срещу Лудогорец само преди дни.

С “жълто-черния“ екип Брахими спечели бронзовите медали в първенството, както и Купата на България.

“Заповядайте на стадион “Христо Ботев“ в понеделник (27 май) на мача с Арда, за да изпратим Брахими заедно. Благодарим на Брахими за всичко и вярваме, че му предстоят още много футболни успехи.”, написаха от ПФК Ботев.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    2

    Брахими и Бароан са двамата любими играчи на моя син. И двамата са кофти характери. При Брахими обаче натежава сериозната му кунтузия и високата заплата. Можем само да му багодарим и да му пожелаем успех!

  2. 8
    1

    Не съм съвсем сигурен че тва е правилно решение, но пък съм сигурен че Душан познава отбора по-добре от мен 😂😂

    Щом той в преценил че така е редно, значи така трябва.

    Успех на Брахими занапред и благодарим за всичко!

  3. 8
    1

    Брахими притежаваше убийствена бързина и усет за колективна игра,но беше футболист с много тежък и сприхав характер. Според мен феновете ще го запомнят с добро. Успех където и да е решил да продължи своето развитие!
    Попътен вятър бързоноги ,братко!

  4. 2
    6

    КЪНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ ТУЙ НОГУ ЛОША НУВЕНА ЗА НАЗ СТАВАМИ С ЕДИН ПРАВОВЕРЕН ПО МАЛКУ УА АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ И БОТЕВ АФРИКА АКБАР

Коментарите са затворени