Локомотив Пловдив загуби с 3:0 гостуването си на Лудогорец в двубой от предпоследния кръг на efbet Лига.

Преди началото на двубоя футболистите на Локомотив Пловдив направиха шпалир на колегите си от Лудогорец в знак на уважение към титлата, завоювана през този сезон от “орлите”. В 9-а минута Локомотив Пловдив допусна грешка в разиграването, като Руан Крус се възползва от това и сам си взе топката, преди да отправи топовен шут, който остави без шанс Мартин Луков и кълбото влетя във вратата му – 1:0 за Лудогорец.

Секунди по-късно Сон чудесно проби по десния фланг и получи от Якуб Пьотровски, след което центрира към Руан Крус, а футболистът с номер 99 стреля с глава, като вратарят на Локомотив Пловдив дори не помръдна, гледайки как топката влиза във вратата му – 2:0 за Лудогорец. В 25-а минута Сон се пребори по превъзходен начин, след което намери Рик Джонатан, който достави перфектния пас за Квадво Дуа, а нападателят стреля по диагонала, но топката премина на сантиметри от десния страничен стълб на Луков. Малко след това Рик Джонатан овладя топка след подаване от Якуб Пьотровски, след което отправи удар от точката на дузпата, но опитът му прелетя високо над напречната греда. В 33-а минута отново Сон се отчете с добро подаване, като намери Рик Джонатан, който пусна хитър пас към Квадво Дуа, а нападателят показа хладнокръвие и завърши прецизно, за да се разпише – 3:0 за Лудогорец.

В 60-а минута Лудогорец направи многоходова акция, а Рик Джонатан реши да стреля с първото си докосване от границата на наказателното поле, но Мартин Луков успя да спаси. Осем минути по-късно Оливер Камдем направи страхотен индивидуален пробив, след което навлезе в противниковото наказателно поле и намери Ангел Лясков, но той не бе достатъчно прецизен от чиста позиция и шутира високо над напречната греда. Петнайсетина минути преди края на редовното време Локомотив Пловдив организира чудесна контраатака, а Ангел Лясков овладя на гърди и опита изстрел по диагонала, но не успя да намери целта.

Стартови състави:

Лудогорец: 1. Серджио Падт, 3. Антон Недялков, 4. Динис Алмейда, 6. Якуб Пьотровски, 7. Рик Джонатан, 9. Квадво Дуа, 17. Сон, 26. Сонко Сундберг, 30. Педро Нареси, 90. Спас Делев, 99. Руан Крус

Локомотив Пловдив: 88. Мартин Луков, 4. Мартин Паскалев, 17. Мартин Райнов, 15. Мартин Петков, 44. Ангел Лясков, 5. Тодор Павлов, 91. Хорхе Сегура, 71. Оливер Кардем, 22. Ивайло Иванов, 6. Христо Иванов, 9. Мичи Нтело

70 КОМЕНТАРИ

  1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

    АПАПИ,……….И ДА НИ ПРИКАЛЯВЪМИ С ГРЕСТА И ВЪЗИЛИНА!!!МАЖИ СЪ ТЪНЪК СЛОЙ, ПУ ПЕРИФЕРИАТА ПРЕЗ ТРИ ЧАСА, ТАМ КЪДЕТУ Е ЛИЛАВУ УТ КОЛЯНУТУ!!!……………..АМА ПЪРВУ ДА ИЗТРЪГНИМ КУЛЯНЦИТУ УТ ГЬОТА, ЧИ БОЛКЪТЪ Е ЖИСТОКА, ПУФ, ПАФ!:))
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ! НАПРЕШ АПАПИ МОИ СТУЛЮПИНСКИ!!!

  2. Не съм обядвал и нямам пари, някой ще ходили скоро до тоалетната. Нямам претенции дали е рядко, от запек, дали е жълто или кафяво, важно е да е на аванта! Поръчката е от Фекал Клоаков лидерът на бултрасите. После ще пиша и за вечерята, там имам условие, на вечеря не ям продукт от разтройство. Благодаря ви предварително за услугата и авантата. САМО БОТЕВ

  3. Най-добрият вратар в efbet Лига за 2023 година Динко Хоркаш е пред трансфер в испанския Лас Палмас, пише Cadena Ser. Хърватинът е свободен агент, след като преди няколко седмици се раздели с Локомотив Пловдив. Той имаше договор със “смърфовете” до края на сезона.

    • И за какво го написа това?!
      Хоркаш вече е изстинал спомен от миналото и за Локото тази новина е без никакво значение. За Ботев или за който и да е клуб в България тази новина също е без значение. Остава усещането,че за теб е гордост,че бившият вече играч на Локото ще играе в “Ла лига”. Разбирам те… Но той няма нито да играе за твоят отбор нито пък ще играе в някой български. Тогава каква е ползата от такава новина?? И ти какво си мислиш,че постигаш с това което си написал тук? Не виждам смисъл от подобна новина. Това по-скоро ми прилича на квартална клюка
      Че и плюсче си си поставил под нея?! Колко умно.

  4. 15.05.2024 ГОЛЕМИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ С ЧЕТВЪРТАТА КУПА ПРАЗНУВА А ДОКУ СТАРИ СПОМЕНИ СЪНУВА И ЗА ЕВРОПА БЛЕНУВА ХАХАХАХА

  5. Не се ядосвай , важното е настроението да е пивко .

    • БРАВО КРУШАРСКИ…
      “”Крушарски на никого не пречи, а само си харчи парите и казва какво да се прави и как, за да има успех. Аз съм създател на предприятие, а не разрушител””.

      • Собственикът на “смърфовете”, заяви че е предложил трансфер на халфа на Реал Мадрид – Лука Модрич, но хърватинът е отказал, защото територията му била малка.

  6. Чета тука обидни и подигравателни коментари за отборът на Пловдив Локомотив.
    А,бе вие друга работа нямате ли си та сте тръгнали да надничате в канчето на пловдивския любимец? Ай гледайте си там папагалника и не се занимавайте много-много със стойностните отбори. Паднахме от най-силният в момента отбор в България. Какво толкова срамно има в това,че се радвате така сякаш ви белят яйца? И ако искате да знаете единственият отбор който се противопоставя успешно срещу Лудогорец в напоследък е именно отборът на Локомотив Пловдив! А, вие когато случите на президент като Христо Крушарски тогава вдигайте врява. Дотогава си замълчете и се снишете да не ви се вижда голият гъз.

    • “А, вие когато случите на президент като Христо Крушарски тогава вдигайте врява.”

      Много си смешен, пич. Ще пропусна определението “отборът на Пловдив” и “пловдивския любимец”, но все пак.. половината фенове на Юве не харесват Крущарски, за какъв феноменален президент става дума в твоя анализ? Та той ви срами!

      Локо – любим отбор на културната общественост. Наясно ли си? Къде се вписва в това бай Ицо Крушарски? Локото винаги са били малкия и симпатичен отбор на града ни. Сега вие, неговите преивърженици, сте го превърнали в някаква карикатура с грандоманските си изцепки. Но… вие си знаете.

      • 2
        2

        Хапчетата редовно, Бруно… Инак имаш халюцинации@@

  7. СЛЕД 15.05.2024 ГОЛЕМИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ С ЧЕТВЪРТА КУПА ПРАЗНУВА А ДОКУ СТАРИ СПОМЕНИ СЪНУВА И ЗА ЕВРОПА БЛЕНУВА ХАХАХАХА

  8. 1
    6

    Така е, на нас Лудогорец не ни дават мачове, имат си други корви, в жълт дрескод.

    • Вие сте такива убитаци, че и да ви дадат мача, няма как да си го вземете.

  9. ОТ КЕФ СКОЧИХ В КЕНЕФА НА ДВОРА С ГЛАВАТА НАДОЛУ И ИЗЯДАХ 1 КИЛО ЛАЙНА

    • Фекал 19?6 много малко бе мангусто другите фекали от лайнута се хвалят че биле хванали по 10тина килограма вие сигурно сте се били кой да изяде повече

  10. ДЖУДЖЕТА МЕГАЛОМАНИ.ЖАЛКИ МАНГАЛИ.

  11. 9
    1

    Връщайте мънкис плюс ВАР ,защото сме пълен киреч.След година с маричка за ръчичка

  12. 13
    1

    Реално погледнато пичое, БДЖ отборите нямат място в А група.
    Тва Локо Сф, Локо Пд, Локо Мездра-абсолютно безсмислена работа.
    Вън от бара, стрелочниции кантонери!

  13. 4
    1

    Еее Томаш,не ме послуша да зашиеш старата говедарска филинтра на вратата!
    Луков му трябват спешни два месеца при д-р Емилова!
    Да свършва този ад,и да сядат там да се разбират круши,ябълки,дюли,дали ще се играе за нещо идващия сезон,или ще сме по инерция!
    Крушарски се излага в момента.Не е сериозно да нямаш два лева да се усмихнеш,да плещиш глупости,да разпродаваш всеки що годе читав ,а входящите трансфери да са с критерий футболиста да може да направи пет крачета!
    Явно,ясно и както искате го наречете,е че Крушарски в момента няма и половината потенциал да издържа отбор в ефбет лига,да не го говорим за изпълнение на някакви цели!Не се ли намери стабилно финансиране ни очаква в добрия случай Б група,в лошия фалит и рестарт от аматьорските нива!

    • 9
      1

      Е кво се плашиш от В група, то и там е за хора, ше поцъкате десетина двайсе години и пак заповядайте…😂😂😂

    • Прост буфер къде видя килограми при Луков бре ???
      Тоя човек 3 купи ви донесе заедно с Крушарски.
      Напълнете си трибуните един път първо и тогава коментирайте футболисти и президент.

  14. 9
    1

    Скоро се завръщаме на ТВ екраните. Вместо златен скункс, вече ще раздаваме златна круша- статуетка с лика на Крушарски.

  15. 16
    1

    Стикс, какво стана бе кака!?
    Що така се случи !!!
    Пак ли на вас!?
    Виж, убавице… Вземи си признак вече че си от Ботев, да не ставаш за кашмер постоянно с това недоносче – теснолинейка е… вижда се.
    Няма как да станете мощен влак стрела.
    Толкова си можете.
    Пуф-паф пуф-паф…
    Кретате.
    Има една поговорка:
    ” голямо надуване – малка пръдня”
    Важи в пълна сила за вас!

  16. 6
    1

    Няма да се коркате пичо’е! Сезона на Канарчетата приключи! Всеки си получи заслуженото! Ич да не ви дреме на уя, всичко ви се пише на гъза!

  17. 3
    7

    Момчета, не ми се сърдете че съм нае Бонка. Знам, че е глупава, но е много евтина, а както виждате сайта ми ф пред фалит.

    Локомотивци, моля ви пишете! Отговаряйте на провокациите на фекала Бонка, за да има хляб за децата.
    Знам, че дте глупави и се хващате в капана

    • 9
      1

      Точно така. Глупави сте. Сами си признахте… но ние и преди това го знаехме.

  18. 14
    1

    Моля някой да даде линк за анална смазка, писна ми все на сухо да ме прекарват, бахти в тая шестица ми скъсаха гъза

  19. 13
    1

    Цепене на кюстендилска трътка – 4-ти епизод, индийски сериен филм.

  20. 10
    1

    Лукчо има килограми за двама вратари. Свършил е с професионалния спорт.

    • 2
      13

      Неделев, ти ли си шкембелия с разперени уши?

      • 13
        1

        Двукратен шампион на България, носител на купа и суперкупа. Единственият футболист в света, който е вкарвал от центъра в двете врати на стадиона на градския съперник.

  21. 10
    1

    Тия фсе идно ибаа жината.За 45 мин.3-ма прекарвъ нъ скобътъ

  22. 4
    5

    Младият вратар се представяше в пъти по добре
    Върнете Томов под рамката

  23. 4
    16

    Отивайте на паметника на Чико да пиете като него и да празнувате, че Пловдивският любимец е загубил! Комплекса Локомотив е неизлечим и вечен!

    • 8
      1

      Ахахахахахаха аааааахахахаха тва казано от плешив полумаймун помияр който живее в темите за БОТЕВ е мегакомично, Юсуфчо.

    • Цял ден ака Станислафчу и сега му беше поднесено за вечеря. Каквото и да направи, му се връща като бумеранг.

    • Отивайте на гроба на Жоро Илиев да се друсате като него и да празнувате, че Пловдивският любимец е спечелил курата! Комплекса Ботев Пловдив е неизлечим и вечен!

  24. 18
    1

    Има и такива ломомотивци, които ги вълнува отбора им и си гледат в тяхната паничка, но са много малко, останалите са скрити фенове на Великия Ботев!

  25. 11
    1

    ПАК ЛИ НА ИБАХА НА НЕГУ ВА БАТЕЕЕЕЙЙЙЙ….

  26. 12
    1

    “Още не сме загубили битката за четвъртото място. Един милиметър е разликата между четвъртата и петата позиция. Какво като паднахме от Левски?! Един път губиш, друг печелиш. Никъде не е написано, че Левски до края само ще бие. Ние играем добре и с Лудогорец, и с ЦСКА“

  27. 6
    8

    Много бързо оздравя,тежко контузиения вратар.Има няма седем дена.

    • 7
      2

      Какво ти е крив вратаря, като нямате удар във вратата му?

  28. 11
    1

    …ех, колко е прекрасен живота!
    Прелестен…
    Чакаме мачовете в Европа…
    А, други скомърчат и хлипат… Иначе били в първата шестица и видиш аха да станат челници…
    Да ама Не!
    Всеки им опъва ластиците.
    Горките
    Яко са засмукали бикинките…
    Къде сте лапацала ..
    Я да ви чуем !?
    Само победи редите напоследък.
    Големци
    Няма такива като вас.
    Хубава работа ама циганска!
    Хайде по леглата Гении…
    Уникално сте ..

  29. 2
    8

    Андрей, защо само твоята баба-трол Бонка Бистрекова пише тук?

    • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
      7
      1

      МНОГУ АПАПИ ПИШИМ ТУКАНКАНА! СИЧКИ СНЕ ПРИТИСНЕНИ ЗА ЛЮБИМИА УТБОР НА РОМИТИ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ЩО ТРЯБВА ДА МЪЛИМ ЛИ???? ВЪНЬ КРЪВУЛОКА КРУШОНЕ ОТ СТУЛЮПИНСКИА ТИМ!!! ПУФ, ПАФ!:)))))))))))))))

  30. ПРАВЕЩ СИ ТЪНЪК, ВЕСЕЛ, РАЗХЛАБИТЕЛЕН, ОСВЕЖИТЕЛЕН И НЕСТИХВАШ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФ:))
    8
    1

    НЯМЪТ ЛИ МИЛУСТ ТИА УТБОРИ?? ЗАМИРИСА НА ДИСКРИМИНАЦИЯ???? САМУ НАС ЛАШКЪТ. САМУ НИЙ НЕМЪМИ ТОЧКА УТ ПЛЕЙОФИТИ??? ТРЯБА ДА ПИШИМ ДИКЛАРАЦИА ДУ ФИФА И ФУФА!!! ЗНАЙАТ, ЧИ СНИ ЛУБИМИА УТБОР НА РОМИТИ И ГЪЧАТ ЛИ ГЪЧАТ……………ПУФ, ПАФ!!!

  31. 11
    1

    Чухме Томаш..
    Отбор ли ще правим или ще бъдем боксова круша…

  32. 1
    12

    ОТКАКТО СЕ ИЗСРАХМЕ В ЗУРЛИТЕ НА НАШИТЕ ЖЪЛТИ КУРВИ И ИМ ДАДОХМЕ КУПАТА, ЗНАЕМ,ЧЕ ЩЕ ИМАМЕ МНОГО ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИТЕ.

  33. 3
    17

    Вече стана ясно кои са отборите на тото мафията на ДПС – Лайноходец, Ботяф6, Черно Море…

    Локомотив е един от малкото останали ЧЕСТНО играещи отбори в тази територия на мафията.
    Добро второ полувреме. Станаха ясни кои нямат място в отбора.. Добра контрола

    • 9
      1

      Порното с Хебър на Лаута съвсем честно ли беше?

      • Порното в Пазарджик беше още по-честно

    • Томаш при гостуването през миналия сезон в Разград:
      Пуснах юношите ,за да усетят атмосферата

  34. 10
    1

    Напълно нормално и очаквано. Както им казахме, тоя сезон точка повече няма да видят нашите малки некъпани лилави приятелчета.

    Заслужен носител на наградите Златен Курвгъзъ, Златен Тъпан и Най-голям президентски нос.

  35. 8
    1

    Свиркова,-стиксова къде си ма парцал…
    Ела да се забавляваме в темите за ЛокУто

  36. 12
    1

    Как сте бе тъпани?!
    Вие нормални ли сте, да ви тупа всеки кой къде ви свари….
    Учете се от Великия Ботев
    Това отборче го Ошамарихме съвсем скоро….
    Вие знаете де…
    А на вас ви набиха три кебапчета
    Ахмациииии

    • 2
      8

      хахах. много си духовита днес…
      Да не си увеличила хапчетата?

      Май точно от вас взеха да се учат..

  37. 13
    1

    Локо Шпалирен. ДА ви еба майката циганска!

  38. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    8
    1

    ПА НЪ ЯБАФА…………..ЗАТАПИХА КУЛЯНУТУ СДРАВУ Ф ГЬОТЪ ………..ПУФ, ПАФ:)))))))))))
    ЛАШКЪТ НА КЪТ ТРУДУВАШКА КУЛИЧКА ПРЕДИ ИЗДАВЪНИ. КОЙТУ НА ФАТЯ БОЙ И ТЪПЧИНИ НА КУЛЯНУТУ ДЛИБОКУ! НЕМА ВАДИНИ. СЪДРАХА НЪ! СТАНЪФМИ ЗА КАШМЕР И НА ДИЦАТА…………КОФТИ!!!

    • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
      7
      1

      АПАПИ,……….И ДА НИ ПРИКАЛЯВЪМИ С ГРЕСТА И ВЪЗИЛИНА!!!МАЖИ СЪ ТЪНЪК СЛОЙ, ПУ ПЕРИФЕРИАТА ПРЕЗ ТРИ ЧАСА, ТАМ КЪДЕТУ Е ЛИЛАВУ УТ КОЛЯНУТУ!!!……………..АМА ПЪРВУ ДА ИЗТРЪГНИМ КУЛЯНЦИТУ УТ ГЬОТА, ЧИ БОЛКЪТЪ Е ЖИСТОКА, ПУФ, ПАФ!:))
      СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ! НАПРЕШ АПАПИ МОИ СТУЛЮПИНСКИ!!!

Коментарите са затворени