Душан Керкез подписа нов 2-годишен договор с Ботев (Пловдив) и ще остане в клуба до 2026 г. Треньорът, извел тима до Купата на България, официално парафира новото споразумение в компанията на спортния директор Артур Платек.

Освен нов договор за Керкез, такива подписаха и всички асистенти в щаба – Александър Петрович, Илиян Геренски, Рафаел Ферейра, Милован Сикимич и Игор Делибашич.

Треньорът на вратарите Дилян Илиев, кондиционният треньор Тодор Георгиев и Сърджан Проданович също остават част от щаба, като те имат действащи договори с клуба от преди това, съобщават от ПФК Ботев.

Керкез и неговият екип изведоха Ботев до историческата 4-та Купа на България във витрината на “жълто-черните“.

По този начин “канарчетата“ си гарантираха и участие в Европа, като ще стартират в първия квалификационен кръг на Лига Европа през юли. Душан Керкез пък се превърна в единственият чуждестранен треньор, който е извеждал Ботев до Купа на България.

12 КОМЕНТАРИ

  1. Все така да ви води – тъпана на дъното!!

  2. 21

    Душан Керкез е треньора, който ще изведе БОТЕВ ПД до шампионската титла!

    Mark my words.

    • Get a life loser!! хахаха

      Ботяф6 трудно бие дори в уговорен мач – чак се налага да се бие дузпа в небето…

      Mark my words.

  3. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

    АПАПИ,……….И ДА НИ ПРИКАЛЯВЪМИ С ГРЕСТА И ВЪЗИЛИНА!!!МАЖИ СЪ ТЪНЪК СЛОЙ, ПУ ПЕРИФЕРИАТА ПРЕЗ ТРИ ЧАСА, ТАМ КЪДЕТУ Е ЛИЛАВУ УТ КОЛЯНУТУ!!!……………..АМА ПЪРВУ ДА ИЗТРЪГНИМ КУЛЯНЦИТУ УТ ГЬОТА, ЧИ БОЛКЪТЪ Е ЖИСТОКА, ПУФ, ПАФ!:))
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!! НАПРЕШ АПАПИ!!! НАПРЕШ СТУЛЮПИНСКИ ДУГАНИ!!:))

    • 19

      Ами кажи го дон крушарски да ви намери от Африка щом толкова много искате

  4. 11

    Сега предстои да видим интересни неща! Първо точно сега е моментът в който трябва да се изчисти всичко онова в което няма перспектива. Второ. Интересно ще
    е да видим кои футболисти е набелязал Душан Керкез и кои от тях Платек ще му осигури за ЛЕ и новият сезон?! Т.е. сега е моментът Платек наистина да се докаже като правилен избор за поста “Спортен директор” Трето. Предстои да видим ще се вземат ли мерки да се преобърне негативата тенденция съдиите постоянно да ощетяват отбора на Ботев

  5. 12

    Правилно се работи в клуба!
    Заслужават!!!!!!!

  6. 15
    1

    започват хубавите новини…
    една след друга се редят…
    в момента сме в подем…
    всичко живо наред е.б.е.м!

Коментарите са затворени