Tреньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш не бе разочарован от играта на своя тим при поражението с 1:2 от Левски на стадион в “Лаута”. Специалистът каза, че не може да се сърди на своите играчи и допълни, че още през зимата отборът му е загубил шансовете за Европа.

Ето какво каза наставникът след края на срещата:

Допуснахме гол от статично положение и след това дадохме инициативата на Левски. Поздравявам ги. За мен те са отборът, който най-добре знае какво да прави с топката.

Казах, че ще дам шанс на всеки от моите играчи. Не мога да се сърдя на футболистите. Но в крайна сметка трябва да знаем къде ни е мястото. Ако искаме нещо повече, трябва да се подсилим. Шансовете за Европа ги загубихме още зимата, но затова си има обективни и субектинви причини, не трябва да се оправдаваме.

Всичко зависи от това какво можем да вземем. Ако зависи само от мен – аз съм наясно какви играчи ми трябват. Наясно съм и с обстановката и къде се намираме.

Аз искам да се боря за шампион и да печеля купи. Но това не зависи само от мен. Имам нов 2-годишен договор с Локомотив, аз съм професионалист и съм отдаден изцяло на клуба. Трябва да сме на нивото на феновете.

50 КОМЕНТАРИ

  1. Точно казано Томаш “… трябва да знаем къде ни е мястото…”

  2. 7
    2

    Нашата история се предава от поколение на поколение.Вашата я създавате и пресъздаване в интернет.Въпрос.Ако обичате или по скоро не обичате.Истински майни,какво е ФК Еклер,не кулинарно изделие.Жокер.Спортклуб е сдружение.На Атлетик и Караджата.Стикс ти си първи,познайнико.

    • 4
      8

      Стоян канара е горд,че едно 12-годишно чикибойче от Хюстън е основателя на Бутвфъ ва да гоейба.

      • А теб 12 годишна ковра те е изсрала в Столюпинбург,а ти си извикак самууу лукумутиъвъфв датаеба

          • Ти много правилно ли пишеш ,бе изгрев бойски мангал!?

      • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
        1
        1

        КАК ША ВАДИМ КУЛЯНЦИТУ ДЕТУ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ НИ ГО НАБУТА В ДИВИЯ, НИ ЗНАМ??? МАНИ АМИ И КОЙ НА ФАНИ, ЛАШКА И ГУ НАБИВА ЗДРАВУ, НЕМА ВАДИНИ!:)))))))))))))))))))…………..ПУФТА, ПАФТА:))))

        • Изгрев бойски мангал,това каквое:7:3,0:1,6:0 и онези курища,както и петата огромна висящи от задниците ви?

      • Малоумник а злобен,3 клас през 1912г на какво отговаря сега.Прости неуки цигани.

  3. 13
    1

    Има много прилики между феновете на Локо и Северна Македония:
    1.Фалшифицират историята и се объркват.(1936, сега се беси, преди това бяха италианци,срам ги е че са свързани с Кюстендил и Столипиново.
    2.Малко са.
    3.Нямат традиции.
    4.Живеят, за да провокират и дразнят българите.

    • 9
      2

      Не е вярно.Клеопатра е локомотивка,Марс е старият стадион на локото,а Лаута е на 40000години.Пирамидите край Гиза са били трибуни за юношите,а Мойсей е превел гейбндата до тепетата

    • Вие сте фалшивите селяни ,като например основаването ви от 12 годишен гомньо през1912г.Може ли някой да обясни как е станало А!?Има исторически факти(но не са сигурни),че официално сте основани през 1918 г,затова не подскачай,индианец напразно!

  4. 2
    5

    Щях да я зашия ама домуса каза да я бие черния иначе ви шибам редовно

  5. 9
    1

    АВА ОУ, АЧКЮПЕК, КЪФ ТОМЪЖ СИ, ТИ СИ ТОЖЕНА БА!
    ТОЖЕНА БЕЗ ТОПКИ.
    КУРШАРСКИ ТА КЛАТИ КАТ ГЛАДИН СИГАНИН ДЖАНКА!

    • 7
      1

      мангал не се прави на неразбрал узунов 2004 беше шеф на съдииската комисия и назначаваше съдиите на мачовете и врайков тогава се подвизаваше в Пловдив за целия свзон свири 5 мача на локу и лично от жоро илиев в хотел България пред узунов получи 50000 лева както и всички който бяха свирили това не е мафия нали за вашата титл може да са напише книга за корупция как след гостуването на родопа 0-5 веднага след мача изгониха 4 човека защото бяха хванати

  6. 1
    10

    С един от най-малките бюджети в А група толкова!5то място даже е много.Но еднанкупанза три години с 20 милиона бюджет си е срам.Локомотив има най-евтините второ място и най-евтините три купи,срещу най-скъпите трето и четвърто.С парите на зингата Локомотив щеше да е всяка година шампион!

    • 8
      1

      Малоумник,Томаш говореше през зимата че ще ставате шампиони,после че ще играете в Европа,сега пък било нормално да са пети.Май забрави какво е говорил,смешник.С парите на Зингаревич,ще ставате всяка година шампиони,все едно знаеш какви са му парите на Зингаревич,да не би да си му личен финансов съветник или счетоводител,сектант.Радвате се на една купена с пари от наркотици титла,все едно само вие в България сте ставали шампиони.След двадесет години пак ли ще отпразнувате годишнината,смях

    • 2
      1

      И най-евтините жени, сестри и майки, пфахахахахахахахах, пет лева кавал бате, кво му плащаш…

    • 8
      1

      Родихме се през 1951 г под московска диктовка.Умряхме през 2001 когато мафията си смени седалището и кацнахме в Лайнута с два автобуса персонал и футболисти,два тира с бели и калашници.

    • 10
      1

      16 най-скъпи сезона в Б група за лоХОМОтив с бюджет за топ 5 на А група.
      Едо го уговаряли от Славия да премине там, а той като чул условията, като пресметлив арменец казал: Вие луди ли сте, тук взимам две заплати – едната от БДЖ, дадоха ми безплатен ведомствен апартамент и премии за победа срещу Чирпан, Розите и Сливнишки герой. По-добре пръв на село, отколкото последен в града.

      • Не четат тези цигани вестник Народен спорт и това си е!

  7. 5
    6

    Истината е, че Томаш прави чудеса с тези неможачи. 5 мача без победа изглеждат съвсем резонно за отбор без вратар и пълен с юношки.

  8. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
    7
    1

    Сърце,душа,знаеш ли какво въобще означават думите,обективизъм и субобективизъм.Несретнико,а това че имаш договор за определено време,знаеш ли какво означава.Кога ти почерня гъза и кога стана чернобял.Клоуни.От цървула говедарски до кумеца на краля.

  9. 4
    2

    мястото ви е при дънните риби гнусни ибрикчии!

  10. 8
    1

    Ако не се намери нов,силен човек с някакъв вид визия да издържа отбора и да му даде финансова стабилност и по-зле ще става!
    Правим отбор и,като закъса крушата,го разпродава в средата на сезона!
    Сър Алекс,Клоп,Гуардиола и Моуриньо на куп да се съберат,при подобни условия и техните резултати няма да са по-различни!
    Единствената разлика е,че те ще си тръгнат с двеста,а Томаш си мълчи и си пази хляба!
    От къде му е тази психика,не знам!Това някакъв комсомолски сопол да се подиграва с труда ти,с отбора и с феновете е бахти и гаврата!

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
      3
      1

      Да.Абсолютно си прав.Важи също и за Левски и тирето.Не може отборче от Делиормана да е петилетки хегемон.,Двата гранда на най големите градове обират трохите.

      • 2
        1

        Какво значи “не може”? В смисъл на говедата и свините някакси им се полага да са шампиони само заради имената им ли?
        Лудогорец имат най-професионалния мениджмънт и инвестират най-много в клуба. Съвсем естествено е да са шампиони. Това че останалите са комици не е техен проблем.

  11. 4
    1

    “Всяка жаба, да си знае гьола”! Не можете да надскочите себе си!

  12. 8
    1

    СЛЕД 15.05.2024 ГОЛЕМИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ С ЧЕТВЪРТА КУПА ПРАЗНУВА А ДОКУ СТАРИ СЪНИЩА И ЗА ЕВРОПА БЛЕНУВА ХАХАХАХА

    • 3
      10

      Срам и позор със подарена купа. Защо се правите на слепи? Артистично изпълнена дузпа от артист който никога в живота си не е изпълнявал дузпа. Но дузпата си бе реална.

      • 7
        1

        Абе тъпанар, ако беше подарена купата щеше ли да има дузпа изобщо, тъпак.

        • 1
          4

          Тъпанар може да си само ти след като си вярваш. 1000%ва дузпа как няма да я свири хората да не са слепи? Но заповедта е ясна. Защо я изпълни играч който никога не е изпълнявал дузпа през живота си? Но ти не си изгледал един мач през живота си как може да познаваш футболистите. Теб те вълнува купата без значение дали си се надупил.

      • 7
        1

        Ти само по една дузпа ли съдиш,всеки изпуска.Как се играе в уговорен мач ,с такава динамика,голове.Ако мача е уговорен футболистите щяха да се пазят,а разбития нос на вратаря на Лудогорец.А реакциите на футболистите на Лудогорец след мача.Играчите на терена освен футболисти,трябва и да са и артисти,каскадьори,сигурно.Най лесният начин да преодолеете завистта си е да си внушите че мача е уговорен и по този начин да се успокоите,но това не става по този начин.Ядът ви изяжда

  13. 2
    6

    Цял Пловдив беше вчера на мача на Лаута, Съдията отново ни ощети. САМО ЛОКО. Да си жив купоносителю Крушарски… Целувам ти ръка…

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!

      До колко е възможно да си тъп.Ако съм на мястото на онзи с меча,да не си споменавал думичката кран.Дори и на бексикташ имаше свободни места,а на другите две да не говорим Тъпчо,имаме телевизори И то не черно-бели.Тъпо копеле си самотнико четвртит плешивецо.

  14. Скъпи локомотивци ,лъжци ,пропагандатори, демагози и не на последно място непобедими хулигани!
    Нека обединим сили и най накрая да отговорим на трите въпроса:
    1.Станало ли е нещо през 1926?
    2.Какво означава Ювентина и на какъв език е ?
    3.Как са отишли , от къде са се и къде са сега тези 40000 верни беси през 1986 в Ихтиман?

    • В македонските македонските учебници по история

    • Прочети каширани версии и ще видиш.Великият финал с Яворов Чирпан.20000 зрители,до един локошматки ,но бременните си жени.Ихтиман стадиоче за 10000,да да ,но не.Всички марки един върху един.Същото е и в Казанлък.Македонците са истински маклаудци

  15. 10

    Крушарски вика че ше се борят за второто място и ше прескачат в Европа, Томаш вика още зимата ядохме спарчето.

    Бахти тия са като в приказката: Върви Крушата напред и лъже, върви Томаш след него и маже, заеби.

  16. 14
    2

    Обективно, като си замина мъни+ и шансовете за европа и шампионата ги загубихте. Това, ако не е признание, не знам какво е.

    • Да признание че преди това победите са им уредени.Крадеца вика дръжте крадеца.Най тотаджийският отбор с най тотаджийският президент ,който говори небивалици,то не беше борене за шампионска титла,за Европа и накрая….

  17. 4
    12

    Кондофрей е помашки център папагалчо. А помаците са от Ботяф. Вземи научи малко картата на Б-я.

    • 12
      2

      Ние сме БОТЕВ – отбора на Пловдив,
      а вий сте МАНГАЛИ – срам за града ни!

    • Помаците са мюсюлмани,тоест локоидиот.Полиран мозък си.Защо не се поразходиш из пловдивските етнически квартали или селата с джамии в Родопите.В Пловдив сте лидери в гетата,а по селата наоколо след червени и сини след след нас.А сред джамиите сте на трето място.

  18. 11
    3

    На нивото на феновете? Ако съм на Крушарски директно те уволнявам за тези думи! На нивото на гей бандата?

  19. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    10
    2

    ЯСНУ, КОНДОФРЕЙ НЪ ЗОВЕ………………………..ПУФ, ПАФ:))))))))))))))))))))

Коментарите са затворени