Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски остана верен на стила си и направи любопитен коментар след загубата на черно-белите от Левски с 1:2 на “Лаута”.

Ето какво каза клубният бос на излизане от стадиона снощи:

Ние, ако чакаме винаги крайния срок, влакът отдавна ще е заминал, така че аз си го казах преди 3-4 месеца. Изобщо не трябва да се чака, а трябва да се гони от началото до край. Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш.

За оставащите два мача до края държа да видя това, което е стояло на резервната скамейка. Едни ги видях вече къде са – да видим още някои, ако има, и ще знаем какво търсим.

Защитата ни е идеална. Млади момчета, показват си, ще останат. Остава сега да видим полузащитниците, а нападател си имаме.

Бъдещето на Александър Томаш? В България най-обичаме да си дрънкаме празни чинии и всеки говори за нещо, което не го е виждал и чувал. Да си фантазираме сме номер 1.

Аз не съм спрял да говоря за закон на спорта. Не съм спрял и да ръчкам в тази посока. Няма да отстъпя до последно. Аз си направих труда да се поровя дълбоко в темата и ако ви кажа колко пари ще оправят българския футбол и всичко ще върви по мед и масло, няма да повярвате. С едни 300, 400 млн. българският спорт ще има и олимпийски, и световни шампиони.

Локомотив никога не е бил слаб. Тези последните години клубът си показва своето, а ще продължи да го подобрява.

Кога ще бъде завършена Централната трибуна? Мисля, че ще стане за Нова година, ама не знам за коя.

55 КОМЕНТАРИ

  1. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    НЯКУЙ ЗВАДИ ЛИ СИ КУЛЯНУТУ УТ ДИВИЯ ИЛИ ЛЕФСКИТУ НИ ГУ ЗАДЪНИ ПО СДРАВУ??
    ША МИНИ! ИСКА СА ПОВИЧИ ТЪНКО ПОЛАГЪНИ НА ГРЕСТА ПО ПЕРИФЕРИАТА НА ЛИЛАВУТУ ПИТНО! МУ ХААААААААААААААААААААААА

  2. Има ли още Локомотивци които да вярват на Крушарски?
    Аз лично не го издържам,
    Ако и следващия сезон той кара влака, максимума ни е 8-10 място.

    • Крушарски говори за празни чинии.
      Аве, Круша, другия сезон май постна манджа ше ни сервираш, като те слушам.
      Ама нашите фенове са свикнали месо и блажно да има – я тройката, я някоя купа, я ЕКТ. Как ще я караш само с постни съставки – юношки, идея нямам .

  3. 4
    2

    Защитата ни е идеална ?!?!?!? Нападател си имаме ?!?!?!
    Круша, да не си на Еверест на 5 ракии, че нещо замъглено виждаш нещата. Кой е идеалният защитник , Паскалев ли ? Костов ли, Лясков ли , кой бе ??? Само Сегурата става за нещо.
    Да, нападател имаме. Един. Нтело. Ама засега. Ако се контузи, ко прайм ?
    Полузащитата ни е пълен леш. На един Митко Илиев който е на 35 години ли само ще чакаме. Докога ? Докато стане на 41 ли ?
    Евандро, Дион и Сегура трябва да си скъсаш гъза да ги убедиш да останат. Ако не им предложиш достатъчно пари, нормално да си тръгнат, защото са класа.
    Минимум от 5 класни попълнения имаме нужда лятото, ако искаме да гоним нещо новия сезон, защото и юбилея наближава. Ако ще го караш с момчета от школата+ това което ще остане – реално сме 6-10 място догодина. За това ли ще играем ??? Мисли добре, ще се справиш ли ? Ако не, пътя чантата и за ляб. И след теб ще има Локомотив !

    • 3
      3

      Ако си тръгне крушата, следва закриване на сергията, глупако!

      • Аааайде бе! Томаш кой го доведе? Томаш, Дион, Евандро, Джовани, Матеус….да не изброявам още, кой ги доведе? Крушата или Сотков? За нула време направиха селекция и треньор намериха и отбора вървеше добре.
        Но изпълзя отново КРУШАТА и пожела пак да кара влака. Защо ли ?!
        Айде да не се плашим с “След Крушата-потоп”, щото не е така. Ако му се радвате на комсомолските лакърдии, ваш проблем!! А скоро и проблем на любимия ни отбор.

  4. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
    5
    1

    ВЪН КРЪВУЛОКА УТ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ДА ИДВАТ НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ УТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА И ГУТОВУ, УТНОВУ СНЕ ШАМПОАНИ!!! ПУФТА, ПАФТА!:))))

  5. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    3
    1

    АПАПИ,……….И ДА НИ ПРИКАЛЯВЪМИ С ГРЕСТА И ВЪЗИЛИНА!!!МАЖИ СЪ ТЪНЪК СЛОЙ, ПУ ПЕРИФЕРИАТА ПРЕЗ ТРИ ЧАСА, ТАМ КЪДЕТУ Е ЛИЛАВУ УТ КОЛЯНУТУ!!!……………..АМА ПЪРВУ ДА ИЗТРЪГНИМ КУЛЯНЦИТУ УТ ГЬОТА, ЧИ БОЛКЪТЪ Е ЖИСТОКА, ПУФ, ПАФ!:))

    • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
      3
      1

      КАК ША ВАДИМ КУЛЯНЦИТУ ДЕТУ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ НИ ГО НАБУТА В ДИВИЯ, НИ ЗНАМ??? МАНИ АМИ И КОЙ НА ФАНИ, ЛАШКА И ГУ НАБИВА ЗДРАВУ, НЕМА ВАДИНИ!:)))))))))))))))))))…………..ПУФТА, ПАФТА:))))

    • 1
      4

      Този е от братята на мангалите от изгрев бойс!

  6. 3
    5

    ОООООООООООООООООООО

    ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ПАОК СОЛУН!!! НЯМА ДОБРО, КОЕТО ДА НЕ СЕ ВЪРНЕ…

    • 7
      1

      Местя си го в другия крачол по този повод. Честито на Десподов.

      • 1
        7

        десподов е боклук, но КРАЙНИТЕ ФЕНОВЕ НА ПАОК СА ГОЛЕМИ!!!

        • 8
          1

          Спри да шикалкавиш бе дебил. Дреме ти на теб за гърците. Опитваш се да дразниш, заради убийството на един българин. Ще те настигне и теб съдбата някой ден… такива като теб винаги плащат скъпо.

          • 1
            5

            Не пишеш за този убития ,че преби със стоманен прът баща на две деца,а мърляв жълт олигофрен!?

        • Десподов е косонавт..както каза чичо Венци…Ако е голям футболист щеше да играе в топ първенство от Западна Европа (Франция, Испания, Германия или Италия), а той е в Гърция. защото е посредствен футболист…посредствените футболисти стигат до Турция и най-много до Гърция.

  7. Аз знам че един ден ще се върне,но в момента това което гледам няма нищо общо с Неделев и затова съм леко скептичен….не му прави чест да си тръгне така….две години беше с контузии,плащаха му се заплатите и когато си стъпи на краката взе да извива ръцете на руснака,а руснака не е прост,показа му че не е незаменим и че по голям от БОТЕВ няма….нарисуваха го до най големите легенди,показаха че го ценят като икона в Ботев,но той не показа обратното към руснака и сега ближе рани,сигурен съм…..но времето ще покаже кой крив кой прав….и не ме разбирайте погрешно,мястото му е единствено в Ботев,просо си мисля че класата му е паднала много!!!

    • Мен тва ме радва. Че не играе добре там. Шанса да се върне е по-голям.

    • Тодор отиде в Лудогорец да стане шампион, да натрупа кинти за последно и да се пенсионира. Не знам, за какво му търсите кусури. На нас ни донесе купа и суперкупа и отделно ни спаси от фалит с трансфера си в Майнц. Тодор е ботевист в сърцето.

      Днес играят с цел Черно море да минат пред тирето и да гледаме бараж на ЦСКА-тата. Това е, а вие анализирате. Аз този мач си го пуснах 1-ца с дебел залог и сега съм топ.

      • Е то тва се очкваше, никой не е мислил че Делиормана ше тръгне да играе нещо

    • 2
      1

      Свършил играч не ни трябва..Неделев отдавна приключи с футбола…сега е пенсионер вече. Аз ако съм на Илиев и в национала няма да го викам…Неделев е вече на нивото на Балтанов.

  8. Г-н Крушарски ВИНАГИ си държи на думата!

    Кажете ми глупаци, има ли ЕДНО нещо което Г-н Крушарски да е казал и да не се е сбъднало?

    Имаме ли стадион? Имаме? Осветление? Да. Играем ли с най-силните отбори? Да.

    Думата на Г-н Крушарски е закон и затова аз безрезервно му вярвам когато казва че съвсем скоро Локомотив ще е фактор не само в българския, ами и в международния футбол.

    А вие се радвайте на тъпата си купа.

    Целувам ти ръка Купоносителю Крушарски!

    • 5
      1

      Крушарски – Не само ще играем в Европа, но и ще прескачаме.

      Мърков – Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана.

    • Toва с осветлението…….??? Олигофен въшлив, по-добре не се обаждай. Ако ти се целува нещо, имам един кур тука…

  9. Заебете ги буферите!!!Гледам сега Черно море с рязаните….Тошето е свършил!!!За съжаление е просто момче….пълнят му главата с глупости….онзи ден преди финала имаше клипче след мача им с прасетата и в съблекалнята всички пеят и празнуват,само наш Тошко стои седнал и не знае къде се намира….на финала беше като напикано мушкато….казали са хората…”Каквото сам си направиш,никой не може да ти го направи”!!!Лично аз не съм убеден вече,че той може да ни свърши работа,макар че никога не се знае.

    • 2
      4

      Истината е, че Димитър Илиев остава в историята на българския футбол като голям футболист!А Тодор Неделев има един център, остава като момче, пропиляло таланта си.

      • 6
        1

        Голям футболист е Христо Стоичков, носител на златна топка, КЕШ, голмайстор и бронзов медалист от СП 94. Димитър Илиев и Тодор Неделев са незначителни.

      • Димитър Илиев ще остане в историята на футбола, затова че е обявен за футболист номер 1 без нито една минута в националния отбор.

    • 2
      4

      Ава Канарио до вчера му правеше свирчаци ся Тошо свършил, да та ева в гьонсурата да тейба.

    • 4
      2

      Тодор Неделев е един от онези играчи, които играят добре само и единствено в БОТЕВ.

      Ботев е магическо място.

    • Ако/когато се върне в Ботев ще разбереш колко не си прав.

    • Стига с този Неделев ! Каквото е било, било е. Благодарни ще сме му завинаги за футбола, с който ни радваше, но сам избра да напусне Ботев Пловдив ! С Неделев Ботев имаше един отличен футболист в отбора си, но с Ивелин Попов, Ботев най-после има Лидер ! Такъв, какъвто Неделев никога не е бил. Това е въпрос на характер, на съдба. Видя се, че и след Неделев има живот. Неделев може и да има нужда от Ботев, но Ботев в момента няма нужда от Неделев. Никой не е по-голям от КЛУБА !!! Нито фен, нито президент, нито треньор, нито футболист. Спрете да ровите в миналото. Настоящето е повече от ясно – Тошко е дебел, прехвърлил 30-те почти спрял с футбола, а Ботев започва да пише нова славна страница от историята си !

  10. Чувствам се безсилен но няма да се уморя да питам докато не получа някакви отговори:
    1.Станало ли е нещо през 1926?
    2.Какво означава Ювентина и на какъв език е това?
    3.Как са отишли ,от къде са се взели и къде са сега тези 40000 посетили мач на пловдивското Юве през далечната 1986 в гр. Ихтиман?
    Дерзайте неаполитани дерзайте истински майни напред безстрашни хулигани!

  11. БОТЕВ Е ПЛОВДИВ, ПЛОВДИВ Е БОТЕВ, БОТЕВ Е ВЕЧЕН !

    ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ КУПИ !

    ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ПУБЛИКА !

    МНОГОКРАТНО ПОВЕЧЕ ПЪТИ ЕВРОУЧАСТНИК !

    МНОГОКРАТНО ПО-УСПЕШЕН ЕВРОУЧАСТНИК !

    ОФИЦИАЛНО ПРИЕТ, И ВАЛИДИРАН, В СДРУЖЕНИЕТО НА ПИОНЕРИТЕ, НА НАЙ-СТАРИТЕ ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ В СВЕТА !

    БЕЗУСЛОВНА ЖЪЛТО-ЧЕРНА ДОМИНАЦИЯ, ФЛАГМАНА НА ГРАД ПЛОВДИВ !

    ФАКТ !

  12. 1
    15

    Глупаци жълточерни, вие толкова достоен президент никога не сте имали и никога няма да имате!
    Видяхте ли вчера стадиона колко красиво става,видяхте ли как цял Пловдив беше там да празнува шампионската титла, видяхте ли красивото ни осветление?
    Отговаряйте глупаци!

    Съдията съвсем очевидно ни поряза, но това не може да спре Г-н Крушарски по пътя му към изграждането на отбор който ще доминира не само в България но и в Европа.

    До няколко години ще спечелим Лига Европа, а вие какво ще спечелите а тъпаци?

    • 12
      1

      Пахахаха топ идиотия. Козирката на Спортклуб пречи да се освети целият терен, лампите вече не се произвеждат и не може да се сменят изгорелите, в резултат на което теренът е в полумрак, Бесика полупразна… ръкопляска на човек, който ги псува на майка. Добре, че са гостите да се понапълни малко строежчето.

      Ей, Станиславе, тази купа направо ти отнесе главата. По-красиво нямаше как да се получи. Сега каквото и да напишеш изпадаме в бурен смях.

      • 2
        12

        Наистина по добре не може да се получи
        Локомотив шампион Бутвфъ изпада
        Във финала на финалите Локомотив побеждава Бутвфъ с 1-0

        • 12
          1

          Велбъжд става шампион. Локомотив не се е класирал за А група никога. Умря този клуб в Б завинаги.

      • До няколко години ще доминираме в България, а после и в Европа, глупак.
        Г-н Крушарски ще изгради отбор, който ще бъде кошмар за европейските грандове, за тукашните мишки въобще да не говорим.

        Тогава ще ви питам какво е класирането като станем шампиони с 25 точки разлика.

      • 2
        1

        Манго, Бонка е майката на Сгикса. Просвети се малко. Обиждаш по този начин него, мен ме забавляваш.

  13. 3
    7

    Нормално е в темата за Пловдивския любимец да пожелаем успех на приятелите от ПАОК успех в борбата за титлата. Феновете им, особено крайните, заслужават да се радват и празнуват…

    • 3
      7

      Стоян канара пита Тоско ще бъде ли на мача.

  14. 16
    3

    Да илядиш куроносителю.Цял живот живо ебане над гейдружинка Калинка.И да не ги заебеш,че няма да се забавляваме.Хайде наздраве.На теб и малък Тошко.

    • 5
      14

      Стоян канара каза онзи ден на порното с Лайногорец, че от питътъ и 6-те бахура се чувствал някак си като прероден ва да гоейба.

      • 13
        2

        Коляното май ти е накъдрило лилавия нос. Калпазанин некъпан.

        • 2
          10

          Стоене жа ти спра нета в Стряма ва каун недин да тейба.

  15. 13
    3

    Кога ще бъде завършена Централната трибуна? Мисля, че ще стане за Нова година, ама не знам за коя.

    Не само, че ще играем в Европа, но и ще прескачаме.

    Да иляди!

  16. 11
    2

    ААА мършо лайнутска… По-сериозно с целуването, педи..

  17. 11
    3

    Господин Крушарски е най-достойния президент в историята на Локомотив-титли, купи и суперкупи!
    Да илядиш Купоносителю, доживотен президент, целувам ти ръка!

    • 13
      1

      По-смело! Между ръцете го целувай, там долу!

Коментарите са затворени