Ботев (Пловдив) започва селекцията си за следващия шампионат и участието си в Лига Европа с френски защитник. Това е 25-годишният Тадее Калеба, който за последон е играл в словенския Табор (Сезана).

Той играе в центъра на отбраната, където титуляри през изминалия сезон бяха Антоан Конте и Йонас Там.

Преди това Калеба е играл в Примаверата на Италия за Киево, в нискоразредния Молфета Калчо и за втория тим на френския Амиен. През последния сезон бранителят е записал 23 мача в шампионата на Словения и е реализирал 1 гол.

Интересното е, че за 160 мача в кариерата си до момента, той не си е изкарвал червен картон въпреки поста, на който играе, пише “Мач Телеграф”. Предвид силния сезон на Антоан Конте, ако той не бъде продаден, Калеба ще се бори за титулярно място с естонския национал Там.

26 КОМЕНТАРИ

 1. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

  КАК ША ВАДИМ КУЛЯНЦИТУ ДЕТУ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ НИ ГО НАБУТА В ДИВИЯ, НИ ЗНАМ??? МАНИ АМИ И КОЙ НА ФАНИ, ЛАШКА И ГУ НАБИВА ЗДРАВУ, НЕМА ВАДИНИ!:)))))))))))))))))))…………..ПУФТА, ПАФТА:))))

 2. Какво стана с Диабета? Диабет хванах от чакане. Сега Кабела….него колко ще го чакаме да влезе в игра? Не се подпичквайте с разни анонимници, а прибирайте Тонев, Серкан и Шопов. Сигурен съм че и Неделев няма да ни откаже, защото в ШЛ ще търка пейката.

  • 1
   1

   Средна линия съставена от Неделев, Серкан и Шопов ше нещо чудесно.

 3. 2
  1

  Както се казва, мани “Ботев”, но в България кой ще дойде? Напуснаха около три милиона – българи, турци, цигани. Кой да играе? Африканци и южноамериканци, може скоро и азиатци! Други нема!

 4. Този, Тадее Калеба, ако наистина е набелязан като евентуално ново попълнение с тая визитка заслужава единствено да дойде в Ботев на проби! Трябва да бъде огледан внимателно. И ако успее да впечатли треньора тогава да се решава как ще се процедира по-нататък с него.

 5. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! НИЙ СТУЛЮПИНЦИ СНЕ ГОРДОСТА НА РОМИТИ И КЛОАКОМОТИФФФ!!! ПУ СЯЛУТУ ДЕН И НОШТ ЛАЙНУМЕТСВЪМИ Ф ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ, КУПОНОСИТЕЛЯ И ЗА ТВА УТБОРЪТ НА ПЛОВДИВ НАКАЗА УТБОРЪТ НА СТУЛЮПИНУУ!!!
  БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, АЛЮМИНИУМ И БАКЪР, ЧИ ША НИ СПРЪТ ТОКА!!! ПУФ, ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))

 6. 8
  1

  Аз се казва Калеба
  и мангали ше еба
  идва Пловдив-хубав град
  да ебе мангал отзад.

  Сички чернобял кадъни
  аз на хуй ше ги надъни.
  Сваляй гащи, мажи грес
  почва ебанта от днес.

  Кажи честно бат Тадее
  патицата ти къде е
  бал ли съм я, галиба
  е на Стикса у гъза.

  😂😂😂😂😂😂

 7. 10
  1

  Еманюел Уме и Антоан Конте са най-ценните ни играчи, те не трябва да се продават !

 8. 10

  ЩОМ Е НЕГЕР ИДЯЛЕН Е ЗА БОТЕВ

 9. 9
  1

  Според мен доста безлична визитка. Но пък знае ли човек?! Може и да има нещо в него. Работата е там,че трансфер на поста на който играе въпросният Тадее Калеба не ни е чак толкова спешен. Има по-приоритетни позиции за подсилване на отбора. Платек да вземе да се поразмърда малко за да оправдае поне отчасти големите очаквания с които пристигна на “Колежа” И ай-важното! Да се подписва нов договор с Душан Керкез за да се има предвид неговото мнение и неговото виждане по отношение бъдещата селекция, и бъдещата визия на отбора.

  • 3
   1

   Втора Словенска дивизия, български треньор, двама българи в отбора….сред застрашените от изпадане. Не зна, не знам….

  • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
   2
   1

   АПАПИ,……….И ДА НИ ПРИКАЛЯВЪМИ С ГРЕСТА И ВЪЗИЛИНА!!!МАЖИ СЪ ТЪНЪК СЛОЙ, ПУ ПЕРИФЕРИАТА ПРЕЗ ТРИ ЧАСА, ТАМ КЪДЕТУ Е ЛИЛАВУ УТ КОЛЯНУТУ!!!……………..АМА ПЪРВУ ДА ИЗТРЪГНИМ КУЛЯНЦИТУ УТ ГЬОТА, ЧИ БОЛКЪТЪ Е ЖИСТОКА, ПУФ, ПАФ!:))

 10. Нещата стават все по- лоши и по-лоши. Новият не само е негър, но е и талибан- гей каква брада е отпрал. Като двукратния победител а анкетата футболист на годината капитана Димитър Илиев.

  Събличали сме ги, стригали сме ги, гонили сме ги, сега ще ги и обръснем нашите футболисти

  • Защото са с големи инструменти да ви плющят по-яко.

 11. 5
  9

  Негъризацията продължава с пълна сила
  След Подарената Купа вече никой нищо няма да може гък да каже
  Негърите ще царуват в Ботев

  • Абсолютно. Срам и позор клуб с името на Ботев да няма нито един българин. Това е предателство спрямо този велик българин. Вие феновете нали се биете в гърдите че сте големи патриоти изрисувани с лика на Ботев се радвате на чужденци на килограм. Вие сте предатели.

Коментарите са затворени