Старши треньорът на Ботев (Пловдив) говори след спечеления финал за Купата на България срещу Лудогорец. “Жълто-черните” се наложиха драматично с 3:2 и си осигуриха участие в Европа.

“Това е защо футболът е най-големият спорт. Има много неочаквани неща. Трябва да поздравя Лудогорец, за титлата им, за моя колега Дерменджиев. За мен беше голямо предизвикателство да играя срещу него. Страдахме, знаехме, че са по-добри от нас. Огромни поздравления за моите играчи, за феновете, може би това е писано някъде, че купата е за нас. Не беше лесно да се справим с напрежението. И още един път поздравения за моите играчи.

Пропуснахме положения, искахме да държим топката. Знаехме, че моментът ще дойде, трябва да сме спокойни. Те са отбор, който ще се опита да вкара. Може би имахме късмет. Но понякога, когато страдаш, се получават нещата. В крайна сметка заслужихме късмета си.

За Лудогорец е нормално да играят такива двубои. За някои от нашите играчи това са първи такива мачове. Трябва да надградим за Европа. Има много емоции, много съм щастлив. Знаем, че феновете ни са 12-ият ни играч. Трябва да продължим да играем така.

За нас приключи сезонът. Ще играем в Европа, трябва да отпочинат някои футболисти и да започнем по-рано подготовка, за да сме готови”, заяви Керкез.

3 КОМЕНТАРИ

  1. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
    1
    1

    СОЯ ФИНАЛ МОГА ДА ГУ НАРИКА, “КУЛЯНУ Ф ДИВИЯ”!!!! ДУ СИГА СА ФАЛИФМИ С ПИТИ, АМА ВЕЛИКАНИТИ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ НАБУТАФА НА НАС И ГУВЯДАТА ПУ ИДНО ГУЛЯМУ КУЛЯНУ Ф ГЬОТУВИТИ!!!! ЕЛЕ НАЗ НЪ ПРАТИФА С ТУЙ СДРАВУ КУЛЯНУ В ДИВИЯ, ДИРЕКТНУ Ф КОНДОФРЕЙ!!!!! ХАК ДА ВИ Е ДЕТ ВИСИТИ ТУКАНКА КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ ДИНУНОШТНУ!!! ВАДЕТИ СИГА КУЛЯНУТУ УТ ДИВИЯ!!! ПУФ, ПАФ!:))))))))))
    САМУ ИНТИГРАЦИА ЗА ВАЗИ, ХАИРСЪЗИ С ХАИРСЪЗИ!! :)))))))
    ДА СЪ ЗНАЙ, КУПЪТА НА “КУЛЯНУТУ Ф ДИВИЯ”!!!!

    • 3
      1

      Порно-морно,сега те ще играят ЕКТ,а ние ще играем на говедарска увиснала пишка!

Коментарите са затворени