Съдийската комисия, заедно с реферите Драгомир Драганов и Ивайло Стоянов, дадоха пресконференция преди утрешния финал за Купата на България.

Драганов ще бъде главен съдия на срещата, докато Стоянов ще бъде сред VAR арбитрите.

Ето какво заяви Драгомир Драганов:

“Това е най-големият мач в България и благодаря за доверието да ръководим този двубой.”

“Преди 2 месеца, когато ръководих мача между Ботев и Лудогорец на “Колежа”, не си мислих, че ще съм главен съдия на финала. Мачът тогава беше много по-различен от този утре.”

“Моят екип ще бъде максимално мобилизиран, за да даде най-доброто от себе си за един футболен празник и победителят да се реши на терена с футболни аргументи.”

“Следя всички мачове в българското първенство, това е част от нашата подготовка. Изучаваме футболистите, както и тактиките на отборите, за да сме максимално подготвени за мачовете.”

2 КОМЕНТАРИ

  1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    3
    1

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! НИЙ СТУЛЮПИНЦИ СНЕ ГОРДОСТА НА РОМИТИ И КЛОАКОМОТИФФФ!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, АЛЮМИНИУМ И БАКЪР, ЧИ ША НИ СПРЪТ ТОКА!!! ПУФ, ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))

  2. Пак казвам, ако се наложи ше свиря 3 дузпи и ше дам четири червени картона на делиорманските мастии, толко са ми противни.

    По-противни от тях са само селските цигани от задния двор на селското училище които ходят на Джамията да слушат как пее Митко Мюезина между два разсада на арпаджик.

    И при положение че мога да накарам двата най-гнусни отбора да страдат, ебал съм го, ше надувам свирката на пожар, само седи глей.

    БОТЕВ ПЛОВДИВ е с купата тая година.

Коментарите са затворени