Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори пред представителите на медиите преди утрешния финал за Купата на България срещу Ботев (Пловдив). Специалистът заяви, че тимът му е готов и е пределно мотивиран да спечели дубъл.

“При нас всичко е нормално. Аз винаги съм искал от играчите бързо да преминават от един мач в друг. Вярно е, че вече сме шампиони, но искаме и Купата. Отборът е готов мисля. Това са мачове, които трябва да бъдат спечелени. В тези мачове няма фаворити”, каза Дерменджиев.Пресконференция на Георги Дерменджиев преди финала за Купата на България

“Този мач е много специфичен и ако има разлика в класите, те не влияят толкова. Контузени играчи нямаме, с изключение на Фон Витри, когото го няма от няколко мача, а Текпетей е наказан. Наясно съм с титулярните 11. Всичко е възможно е такъв мач, всичко тренираме, включително и дузпи. Играчите знаят как да постигнат победа, въпреки че Ботев ще бъдат крайно мотивирани. За Себастиан Вия не мога да коментирам аз. Ако има нещо, ще го съобщим, когато му дойде времето.”