Драгомир Драганов бе избран за главен съдия на предстоящия финал от турнира за Купата на България между “Лудогорец” и “Ботев” (Пловдив), който ще се играе в сряда, 15 май, от 19:00 ч. на стадион “Васил Левски” в София. Асистенти на Драганов ще бъдат Христо Хаджийски и Димо Вълчев; 4-ти съдия на срещата ще е Георги Гинчев.

За ВАР съдия на двубоя бе определен Ивайло Стоянов, а негови помощници ще бъдат Никола Попов и Диян Вълков.

Във вторник, 14 май, главният съдия Драгомир Драганов и ВАР реферът Ивайло Стоянов, както и главният мениджър на Съдийската комисия Стоян Алексиев ще дадат пресконференция за представителите на медиите. Тя ще започне в 11:00 ч. и ще се проведе в Амфитеатралната зала на Национална футболна база “Бояна”.

44 КОМЕНТАРИ

  1. Крушата ще послуша Стикс, че купата е за Ботев..Ще заложи всичко.. И акциите на ЛОКОТО …ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ сТИКС С ТВОЯТА ПРОГНОЗА….

  2. Страх лозе пази! От Купата се отказаха, сега и от четвъртото място се отказаха….Спокойно бе мангали, няма да стане седми. Спокойно!

  3. 3
    2

    Ай канарии, тръгваме от Шикера в 15:00 часа. Само Ботев Пловдив

    • 2
      3

      Ай канари, ние сме от Столипиново с 5 буса и 10 коли. В София ще пристигнееем. Мечо организира всичко

    • Серкан и Митко Тонев дълго ще ги помните.

  4. 3
    5

    Време е да докажем какво значи Ботев и ботевизма! Не на нечестната игра! Името на Христо Ботев ни задължава да не излезнем на терена на 15 май, не ни трябват уредени купи. И стадионът трябва да е празен ,нека мафията види, че ние не се продаваме!

    Аз няма да ходя утре на тази порно оргия. Не на уредените мачове и купи!!!!

    • Локото няма да играят. Спокойно, няма нужда да ходиш никъде.

    • Много рано ти почна смяната, Фекале

  5. 3
    6

    Аз ПОДАРЕНА купа НЕ ИСКАМ!!!

    Какво би казал Ботев за такава порнография? За това ли си е дал живота!!??

    • 3
      6

      Ботев се върти в гроба като пумпал защото тези гъзопадавци ползват името му

      • Ахахаха…а в депото никой не се върти. Локомотива ръждясал и мангалите го краднали за жиляз. На негу.

  6. 2
    3

    Стоян канара каза само да ний с питъ ва да сейба.

  7. Чета коментарите и виждам, че има хора, които вече знаят, че Ботев печели купата в сряда. Не става само ясно, защо тези хора не заложат апартаментите си. 5 коефициент по 100 хиляди евро са 400 хиляди чисти. Аз бих заложил, ако имах сигурно инфо, но нямам.

    Сега някой много умен сигурно ще напише, че е заложил. Ще приема само, ако има линк към фиш със сериозен залог. В противен случай това е чисто и просто завист и липса на мъжки качества като спортсменство и уважение.

    Всички помним, как един умник предвиждаше над 2.5 за ЦСКА на Колежа. Вероятно и сега информацията е точно толкова сигурна. А може би умникът е същият.

    • Аз лично не мога да заложа апартамента, защото е на майка ми, аз с нея живея все още, въпреки че гоня четирисетака…

  8. 3
    7

    Взимаме купата и, пит години ваведени. Столипиново и Изгрев ги разделя една улица.Само ботевъ 2010.

  9. Пичове, въобще не се настройвайте, че мачът в сряда ще е наш и Лудогорец ще ни оставят купата. Постоянно говорят за дубъл, така че като нищо ще го направят. Подкрепа до край за Ботев и каквото стане. Вероятно ще вали дъжд, което изравнява малко класата и ще зависи от мъжеството.

  10. Цигани столипински, ако трябва в сряда ше свиря три дузпи. Или четири. Колкото се наложи, но Пловдив ще спечели купата.

    А за вас КУР.

    • Знаем, знаем, всички знаят. Коефициентът за мача ще е 1.01 за купа на Ботев. Да ви е честита подарената купа.

  11. Цигани, ето какво ще се случи в сряда в София: ГОЛЕМИЯ отбор на БОТЕВ ще преебе тактически делиорманчетата на Дяда Гоши, ще ги прецака тъничко с едно 2-1, ГРАНДЕ КАПИТАН ПОПЕТО ще вдигне купата над главата си, жълто-черното море ще изригне, а вие чернобели отрепки ще се хванете за палцитем ще си забиете лилавите пишленца един на друг в дупенцата и ще плачете с крокодилски сълзи от мъка, завист и обида!

    АНАТЕМА за вас мръсни гнусни отрепки! Ахахах

    • 1
      11

      Беше по- различно, жълтото море избяха с 200 от стадиона, не от обида, а от ПЕТАТА заседнала в задните части. БОЛКА ЗА ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД!!!

      Не ни мисли Нас! Преживяхме една подарена купа 2017, ще преживем и тази порнография в сряда.

      • Преживяхте една подарена купа 2019 обаче не сте спрели да се хвалите, майка ви дейба нечестива ахахах. КУУУУУУУУР за вас миндили!

      • Иначе се радвам че разбирате че когато кажем “цигани” говорим за вас, крайно време беше да признаете произхода си и да не се срамувате от него.
        Какво от тва че първо сте дошли от Индия, пък после и от Кюстендил, не е ли така?

        И вие сте хора, и вие заслужавате социални помощи…ахахахахаха…..и кур в лилавия гъз също.🤣😂🤣😂

  12. 10

    Фенове на отбор, легнал наскоро на Лаута на Хебър, говорят за лягане. Същите фенове вдигаха чаршафи за отбора си с 1Х2… тежък дебилизъм, нелечим.

  13. 3
    16

    Няма никакво значение кой ще свири тази “битка”…. Мача отдавна е уговорен за папагалите – все пак са сателит
    Смешното е само да гледаме как чичо Гошо ще легне като панаиржийска мечка ….

    Лошо, Гошо, лошо! На години си. По-добре се направи на болен

    • 14

      Щом си толкова сигурен, залагай колибата и каруцата, лилав!

    • 13

      Ето го, първия жалкар се появи! Ситуацията за потниците е уин-уин – или Лудогорец лягат или Ботев са слаби и нормално е да са паднали. Никаква чест и достойнство няма у вас, потници. Не знам какви мъже сте, показвате се всеки ден като *утки. В тази ситуация един мъжкар ще замълчи и няма да се унижава.

      Сигурен съм за теб, че всяка седмица пускаш колонка от 5-6 мача по 1.3 коефициент и като загубиш 1-2 от тях обвиняваш тотомафията… а във футбола всичко е възможно, доста често фаворитът губи, особено като се играе само един мач… точно както Ботев беше фаворит и загуби финала с Локомотив, Левски загуби от Славия, Берое и Черно Море, Лудогорец от Ботев, ЦСКА от Локомотив…

      • 10

        Жълт да говори за МЪЖЕ!!! Нали сами се наричате КУРВИ ,легнали на Локо 2019!ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЯМА ПО-ТЪП ОТ бултрас…

        • 10

          Само в болната ти глава пълна с мокър пясък съществува това. Мафията принуди Самуилов. Както наркомафията купи титлата на Велбъжд – Локомотив 1936.

      • Тва е Станислав Мърков-ебания в главата, плешив, малоумен и жалък пазач на училище.

        Сери му в устата и изобщо не му обяснявай кво що на изгнилата столипинска маймуна.

        • Наясно съм, кой е. Силно се надявах да пожелае успех на Лудогорец и да им хвърли кармата си, но той си взе бележка, след като уби Стамен Белчев и сега си трае. Ще стои в храстите до сряда и ще чака да загубим.

    • АХахаха сателити, шишита, извънземни,илюминати, масони…

      Истината е че сън не ви лови и самата мисъл че БОТЕВ отново ще вдигне купата ви побърква от яд, злоба и завист, шибани, малоумни животни.

      ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА!

  14. 18
    2

    Да си буфер тази седмица! Ако Лудогорец вземе купата, което въобще няма да е изненада, ще удариш г.з. в тавана и ще мачкаш жълтите. Ако Ботев спечели… купата е подарена… и пак мачкащ жълтите!

    Само да напомня. Последният мач за купата на стадион Васил Левски, отново съдия Драганов, отново валя дъжд (както се очаква и в сряда).. гостът победи с 0:1 домакина, който беше фаворит. Купата ще е жълто-черна и така трябва!

      • Като ти напишат истината и като няма какво да кажеш, казваш това. Никой, нищо не ми плаща и няма нужда истината да бъде казвана срещу заплащане.

  15. 3
    16

    Г-н Драганов, всички разбрахме, че купата е ПОДАРЕНА, но моля ви, запазете достойнството си поне вие и свирете мача 50 на 50. Нека ПОРНОТО се изиграе без ваше участие!

    • 14
      3

      Брей и от къде разбрахте за “порното”? От пазара в “Столипиново” или кака Гюла ясновидката? Друго си е викаш Бате Бойко да събере “отговорните” и да нареди Купата за кой да бъде. Алооо, ДАНС, изкарайте го този запис най-после! Нека се види кой, как и на кого дава Купа. Затворете ги тези цигански уста, че омръзнаха на всички с простотиите и измислиците си. Мангали, та вие без уговорки освен “белото на Главния” и “наклона на Круши мангизлията” друго не сте видели в този живот!

        • За да залагаш, трябва да имаш пари! С 2 лева няма да бутнеш букитата. От такива “тарикати” се хранят.

Коментарите са затворени