Спартак (Пд) и Ботев II завършиха наравно 1:1 на стадиона в село Марково в мач от 34 кръг в ЮИ Трета лига. Двата тима изиграха равностоен мач, в който разликата в позициите на съставите не личаха никак ясно.

Димитър Диклиев изведе дубъла на Ботев напред в 12-ата минута. Той реализира след параболичен удар и рикошет. Тимът имаше само трима полеви играчи сред резервите за този мач. В 38-та минута Мирослав Радев изравни с глава, възползвайки се от добро центриране. През второто полувреме, в 68-та минута рефера отсъди дузпа за домакините от Спартак, която бе дълго оспорвана от “жълто-черните”. В крайна сметка Мирослав Радев застана зад топката, но ударът му срещна гредата. До края спартаклии атакуваха, но трудо стигаха до добри стрелкови позиции, а “канарчетата” организираха доста опасни контри и можеха да стигнат до победата в края на мача.

Така ЮИ Трета лига вече има нов водач – Саяна. Хасковския тим и Спартак са с по 84 точки, но новият лидер е с по-добри показатели в преките двубои. Трети с точка по-малко е Несебър. В следващия кръг почти всички въпросителни ще отпаднат. Тогава в Несебър ще се срещнат месният тим и Саяна, като при победа на хасковлии те почти сигурно ще завършат първи. Победа на домакините или равенство устройва Спартак, който ще се върне на върха при победа в гостуването си на Атлетик в Куклен.


СПАРТАК: Кристиян Милушев, Сами Мехмедов, Владимир Айтов, Димитър Пройчев, Димитър Балинов, Теодор Митрев, Цветелин Петров, Пламен Цончев, Георги Лазаров, Мирослав Радев, Венцислав Гюзелев

БОТЕВ II: Стефан Смъркалев, Габриел Златанов, Димитър Драганов, Костадин Татаров, Станислав Работов, Бисер Бонев, Велиян Видолов, Даниел Коков, Димитър Диклиев, Иво Казаков, Мирослав Георгиев

11 КОМЕНТАРИ

  1. стадион нема.емблема нема.има денис.бфс пловдив.садии .тов е в момента спартак.а за истинските спартаклии поклон пред белите им коси.

  2. Да го духат и двата отбора!Селски футболисти със селски ръководители!

  3. 2
    1

    Няма да бъде честно ако ни легнат на финала,но искам да кажа че начина на мислене е отвратителен!!!Като почнем от малки да ги учим на далавери,как очакваме после да има млади добри спортисти и да очакваме нещо по различно от това което е в момента???Вчера Леверкузен биха Бохум 0-5,а те се борят да не изпаднат .. можеха да си върнат един хикс и така двата отбора щяха да са доволни!!!Но хората си имат чест и морал и никой от Бохум не почна да плюе що не са им дали точка….да не забравяме Дортмунд как изтърваха титлата….да си чул някой да обвинява Майнц???

  4. 3
    1

    То затова сме толкова зле,щото чакаме другия да помага,не знаем какво е чест и достойнство и сега малките канари са виновни,щото не легнали на Спартак…ами бийте си честно ве, олигофрени,вкарайте си дузпата и никой няма да ви е виновен!!!

  5. 3
    4

    Кармата няма да ви забрави. Селски пръчове.

  6. 3
    7

    Защо бе жълти олигофрени, затова никой не ви обича.

    • Като не знаеш да целуваш ръка, ще целуваш …

      • Сега на финала ,като ви легнат лудите , тогава всичко честно ли ще бъде,жълт помияр, и пак пет години наведени.

Коментарите са затворени