Ботев (Пловдив) може да не играе домакинските си мачове на стадион “Христо Ботев“ през следващия сезон, а дори и да не бъде изобщо в Пловдив.

Тази информация бе публикувана в редица спортни медии, а като причина се изтъква неразбирателството с Община Пловдив относно новия фен магазин на “канарчетата”.

Както вече стана ясно Ботев не е получил разрешение от Общината да отвори нов клубен магазин на територията на “Колежа“. В момента “канарчетата” имат магазин, който се намира срещу трибуна Север.

Според изданията Blitz и Dsport, Ботев заплашва да напусне стадион “Христо Ботев“ и ще избира между стадион “Георги Бенковски“ в Пазарджик и базата в “Коматево” за място, на което да домакинства през следващия сезон.

Sportal.bg потърси изпълнителния директор на Ботев Алексей Киричек за отговор на въпроса: “Ще напусне ли Ботев (Пловдив) “Колежа“? Един от най-важните хора в клуба нито потвърди, нито отрече информацията, за да успокои феновете, а реши да запази мълчание.

26 КОМЕНТАРИ

  1. Илияне, плъх миризлив в скъп анцуг, пак мътиш водата преди важен мач, слуга на Пеевски. Същия си като другия слуга на Магнитското прасе – Ачо Сълзата. А той какъв селски бек е…

  2. Сега като им сложат реален наем и сами ще напуснат.
    Авантаджии селяндури!!

    • Глупак, не бъркай Плейна и Сълзата с феновете на Ботев!!!

  3. Хахаххаха.
    Помаците плашат гаргите.
    Пак рекетират общината за пари.
    Индианци

  4. 2
    2

    Той и без това ще падне скоро, по-добре да се махаме

  5. Кого плашите ве жълти цигани? Повярвайте ми,че ако наистина изчезните от града,пловдивчани биха били много доволни! Не стига че се налага да търпим селянията ви,ми ни натресохте и руската сволоч!!!

  6. Вместо да прави интриги, да си оправи емблемата на централния вход на стадин Христо Ботев, “г-нът” Филипов.

  7. 5
    5

    Цялата работа ми намирисва на сдруженски схеми…
    Ама Стафунски как гордо гледаше от на руснака скай бокса предния мач….ей това е президент ето това е представител на миноритарния собственик!Липсваха само Рашко и Гиздака велики ботевисти без грам задни мисли въобще ако не е сдружението не знам какво щяхме да правим.Пазете сдружението!

  8. 4
    5

    Гиздаков и Рашко Стоянов отново ли ще мълчат? Или онзи идиот Киречек по темата пак нещо нищо! Пробитите циганки коментиращи Ботев , Гришата вдига ли ви телефона или бате Крюшо е всесилния ви ебач , яжте лайна и бъдете тихи! Относно сдружението не може за всичко да е виновен Пимка а в клуба да работят пълни глупаци!

  9. 7
    4

    Слугите на ДПС отново тровят обстановката около ФК БОТЕВ .

  10. 1
    5

    Това ви се случва кЪнари заради постоянната злоба към Локомотив!

  11. 2
    6

    За да сме честни най- големите успехи на Ботев през 21 век бяха, когато отборът играеше в Коматево. Купата 2017, медалите. Не е лоша идеята да играем в Коматево. Може да се търси и компромисен вариант, дербитата на Колежа, а малките мачове в Коматево, за да не изглежда Колежа празен както е в момента с малките отбори.

  12. 2
    6

    Айй жалбари ханари и лайнари братя роми ние си свикнахме да ни шият и си ходим с вазелинче в джобу да ни вляя по лекинко 🤣 ЖЪЛТУРИ ПРОСТИ В ПЛОВДИВ СТЕ НА ГОСТИ

    • 4
      1

      Манго боли ли хълката от вчера или четири шчека не ги усети…?Споко с Крушата ще има по повече и редовно до края на месеца… 1912

  13. 2
    5

    АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ БАЛ САМ ГУ СРАНЕЖА ДА СЯ ВРЪЩАМИ Ф КУМАТЯВО ТАМ Е НАШИЯ ДОМЪ

  14. 3
    7

    Няма как да избягаш от селянията, Коматево влече жълтите, не могат да понасят Източен 10, градът ги отвращава. Сменяйте предишните надписи с актуалните : КОМАТЕВО Е НАШИЯТ ДОМ и БЕЗ КОЛЕЖА ИЛИ СМЪРТ….

    • 2
      7

      И подклаждани от изпълнителния директор на ботевЪ, значи и той е тъп, а??? А като те водят глупаци, ти няма да ги надминеш- и ти си тъп.

      НЯМА ПО ТЪП ОТ БУЛТРАС…

      • 5
        1

        Важното е да не знаеш дали си 1936, железничар, ювентинец, кюстендилец, 1926, неаполитанец, смърф, древен бес или съвременен педал.
        И да питам защо гепихте годината на “Спорт клуб”? Можехте да го направите с годината (1924) на “Хоментмен”? Нали преди ви наричаха “арменците” заради това обединение. Пък и щяхте да надувате бизи като стогодишни.

        • 1
          5

          Е, НАИСТИНА, АМА НАИСТИНА НЯМА ПО -ТЪП ОТ бултрас…

        • 1
          1

          Как защо не са го направили… Ми щото са мангали за това… 1912

Коментарите са затворени