ПФК Локомотив Пловдив подписа професионален договор с един от талантливите футболисти във втория си отбор. Става въпрос за халфа Мартин Хайдаров, който от 10 месеца е на “Лаута”.

Полузащитникът се обвърза с “черно-белите” за срок от 3 години, информираха от клуба.

Мартин Хайдаров е роден на 22.01.2003 година в Пловдив, но е юноша на Левски и ЦСКА 1948. Има мачове както за първия, така и за дублиращия отбор на ЦСКА 1948.

11 КОМЕНТАРИ

  1. ПРАВЕЩ СИ ТЪНЪК, ВЕСЕЛ, РАЗХЛАБИТЕЛЕН, ОСВЕЖИТЕЛЕН И НЕСТИХВАШ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФ:))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! НИЙ СТУЛЮПИНЦИ СНЕ ГОРДОСТА НА РОМИТИ И КЛОАКОМОТИФФФ!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, АЛЮМИНИУМ И БАКЪР, ЧИ ША НИ СПРЪТ ТОКА!!! ПУФ, ПАФ:))))))))))))))))))))))))))))) НАПРЕШ, МОЙ КЛОАКОМОТИФФФФ!:)))

    • 1
      2

      А ти представителят на Изгрев бойс Столипиново си 100% мангал!Не всички са като вас мангали!Крушарски е див шоп ,но не и циганин!

  2. 4
    3

    ЗАЩО НОВИНИТЕ ЗА СПАРТАК И МАРИЦА СА ПО ЧЕТЕНИ ОТ ТЕЗИ ЗА КЮСТЕНДИЛСКИТЕ КАТУНАРИ ?

    • 3
      3

      Това е като стадион за купа, жълта дебилщина! Истинският въпрос е защо има едва 100 индивида в Кърджали с жълти парцали на гърдите???

      • 3
        3

        🤣😂🤣🤣🤣 ЗАВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ АНОНИМНИ ЦИГАНИ

        • 2
          3

          Това анонимност ли е :7:3,0:1с огромна пета в жълтите,курвински задници за цял живот и размазващото 6:0!Може ли да отговори някое изгревбойско животно?

    • 1
      3

      Изродчо,такова понятие няма как да има ,защото тези които визираш са местни хора ,пловдивчани,основали любимия отбор на Пловдив ЛОКОМОТИВ,за разлика вашия клуб БотевЪ според историята ви е основан от харманлийски приселници ,а по-точно от 12 годишен момчорляк!Винаги си оставате чуждите в ГРАДА НИ!

    • Измета на Пловдив си личи ,че си ти,имайки в предвид неграмотността ти!

Коментарите са затворени