Уважаеми ботевисти,

Обръщаме се към вас, за да опровергаем категорично поредната серия от злонамерени и неверни публикации, завладели публичното пространство в навечерието на най-важния мач за клуба ни през този сезон.

Искаме категорично да подчертаем, че ПФК „Ботев“ няма никакво намерение да напуска стадион „Христо Ботев“. Също така държим да отбележим, че комуникацията и взаимодействието на ръководството на ПФК „Ботев“ с Община Пловдив е на изключително добро ниво, като се радваме на взаимно уважение и разбирателство.

С оглед създалите се негативизъм и напрежение преди финала за Купата на България, ПФК „Ботев“ реши да преразгледа акредитациите за медийно отразяване през следващия състезателен сезон. Призоваваме и всички вас, феновете на Ботев (Пловдив), да следите официалните ни канали като най-достоверния източник на информация за случващото се в любимия ви клуб и да не се поддавате на фалшиви слухове и публикации.

С уважение,
Ръководството на ПФК „Ботев“

25 КОМЕНТАРИ

 1. 8
  2

  Илияне, плъх миризлив в скъп анцуг, пак мътиш водата преди важен мач, слуга на Пеевски. Същия си като другия слуга на Магнитското прасе – Ачо Сълзата. А той какъв селски бек е…

  • 3
   2

   Стоян канара е готов да посрещне домакинските мачове на Бутвфъ в родната Стряма ва да гоейба.

 2. 7
  1

  НА СТОЙЧО ГЕНЪ СПЕРМОЯДА БЛЯНОВЕТЕ 🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂ГНУСНИ КЮСТЕНДИЛСКИ АМЕБИ . ГЛЕДАЙТЕ СИ ТОТО КАТУНА И ЖИВУРКАТЕ НИЩОЖЕСТВА

 3. 2
  5

  Хайде бе ,мангали, копанари, калайджи, изгревбойски цигаааанииии, марш от Пловдив. Ходом марш към коматево. Пошлите на хуй, блядски сигани.

  • 8
   1

   Нещо се бъркш Юсуф.
   Копанари, бургуджии, столипинци, вълчовци или най-общо казано Зрънкови е другото име на ювентинските наполетани от Джесика.
   Това е на Джамията в Лалута.

  • 6
   1

   КОЙ ГО КАЗА. ЦИГАНИНА МИРИЗЛИВ ОТ КЮСТЕНДИЛ🤣🤣🤣

  • 4
   1

   Да не си останал с преспиване в Коматево?

 4. 3
  9

  Шъ ви дърпам ушити ей да не сте стъпили на моя стадион

 5. 3
  9

  Не бих се изненадал, ако бутнете и новия Колеж, за да имате по хубав и 100 години да сте в Коматево.

  Но не е за вярване любителите на авантата да оставят цял стадион, за да играят пак на мини стадиона в Коматево. Не е в жълтата природа, просто на Източен 10 ще има много пари под масата за тарторите в ботевЪ.

  • 4
   1

   любители на авантата хахаха ток вода наем кога манго ????

 6. 1
  8

  ЖЪЛТИ ПАРЦАЛИ ЧЕРНО БЕЛИ ПАРЦАЛИ ЧЕРВЕНИ ПАРЦАЛИ СИНИ ЗЕЛЕНИ ВСЯКАКВИ ПАРЦАЛИ ИЛИ КАЗАНО НАПРАВО БЪЛГАРИЯ Е СТРАНАТА НА ПАРЦАЛИТЕ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ ЛОШОТО Е ЧЕ НА НАС РЕДОВИТЕ ГРАЖДАНИ НИ СЕ ИСКА НЕЩО ПО РАЗЛИЧНО НО КАТО НЯМА РИБА И РАКА Е РИБА СА КАЗАЛИ ХОРАТА ТАКА ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ ДАВАТЕ ПАРИТЕ ЗА ПАРЦАЛИТЕ ПЪК ТОКУ ВИЖ НЕЩО СЕ ПРОМЕНИЛО А ДАНО АМА НА ДАЛИ УСПЕХ И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ ПЛАЩАТЕ ЗА ДА СЕ РАДВАТЕ НА ШОУТО НА ПАРЦАЛИТЕ ТОВА Е НА МЕГДАНА ДРУГО НЯМА

  • 9
   1

   Интересно е къде живееш, в България? Типично изказване на облажели се от България! А сега търсещи облаги някъде другаде?

 7. 8
  3

  Тая история е толкова отчайващо дебилна че не бих се учудил Мърков да я е сътворил, след като си е поизмил лилавия гъз от крумовградските човечета.

  Няколко факта:

  1. Стадион Христо Ботев е дома на БОТЕВ ПД, сега и завинаги.

  2. Историята е смешна медийна атака, не разбирам на какво са разчитали дебилите дето са я сътворили.

  3. KУР за чернобелите анални трудолюбки от Скобата.

  • 8
   2

   Дебилна е, защото пак е измислена от Пимко, а той не е известен ерудит! Винаги преди важни срещи и моменти през сезона се вкарват интриги в Ботев Пловдив! Като толкова иска Ботев да сядат с руснака да се разберат- вади 20 малки на масата и започват да говорят- толкова е просто!

   • 7
    11

    Като я измислил Пимко,защо Киричек мълчи бе олитофрен?

    • Защото е крайно време на мястото на Киречек да застане един българин,който да е наясно с местната действителност и вместо културно да обяснява, просто да стане и да каже: ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА!

 8. 3
  7

  Жалко! Очаквах да се прочисти малко града от индиянци, жълти селяни,жълти цигани,жълти наркомани,жълтеещи се помаци и разни руски блядове!

  • 9
   2

   Града ше се изчисти когато сринат джамията и на нейно място засадят КУРнишони, за да е гаврата пълна.

 9. 7
  2

  Да правиш такива злостни интриги преди финала за купата е МЕРЗОСТ !!!

 10. 10
  2

  Поредните глупости на цигано лайнутските медии. Това зависта няма граници. Той оня горе гледа

 11. 5
  11

  Преразгледайте и допускането на легендите на ботев. Все пак те твърдят, че в ботев са останали само лъжци, лицемери и лизачи на г@зове.

Коментарите са затворени