Ботев Пловдив намали отново шансовете си да се класира на заветната седма позиция, след като диопусна обрат в Кърджали и загуби с 2:1. Жълто-черните можеха лесно да си тръгнат с успеха, ако след първия вкаран гол, бяха успели да затвърдят преднианата, а ситуации за това имаше в изобилие.

В петата минута Мартин Секулич стреля към вратата на Арда, но не успя да затрудни Анатоли Господинов. Седем по-късно Самуел Акере проби отляво и даде остър пас към Мартин Секулич. Той изпревари бранител на Арда и стреля от движение, но Господинов показа страхотен рефлекс.

В следващите минути липсваха опасни положения пред някоя от двете врати. В 32-ата минута Принц Окезие направи груба грешка при обработването на топката и Уме Емануел открадна в половината на Арда. №31 на Ботев напредна и мина край Анатоли Господинов, след което прати топката във вратата, въпреки опитите на Милен Стоев да блокира.

Неприятната новина за Ботев през първото полувреме беше, че Керкез трябваше да замени контузилия се Самуел Акере. На негово място се появи Нвачукву и присъствието на Акере във финала за Sesame Купа на България срещу Лудогорец. В 51-ата минута Принц Окезие даде прекрасен извеждащ пас, но не към правилната врата и изведе Кристиан Нвачукву срещу вратаря Господинов. Резервата на Ботев напредна и стреля, но причудливо не намери очертанията и прати топката аут.

В 62-ата минута Иван Тилев шутира от въздуха от дъгата, но топката рикошира в гърба на Ето’о и отиде в корнер. Две след това домакините изравниха резултата след прекрасно нападение. Борислав Цонев даде дълъг пас вдясно за Тонислав Йорданов. Той овладя във въздуха и продължи с дрибъл, след което центрира прекрасно към другата резерва – Борис Тютюков, който с глава матира Игонен – 1:1.

В 77-ата минута Ботев имаше изключителна възможност пак да поведе в резултата. Марин Секулич напредна с топка в крака и надбяга Крачунов. След това той елиминира с финт бранителя и даде пас към Ето’о, който стреля от няколко метра, ала Господинов направи фантастична намеса.

Девет преди края Станислав Иванов получи топката между двама бранители на Ботев и стреля, но Игонен отрази удара му. При последвалото нападение Кристиан Нвачукву проби отдясно и опита да намери Димитър Папазов, но Борислав Цонев направи вездесъщо изчистване преди играча на Ботев да завърши в опразнената врата.

В 85-ата минута Борислав Цонев отправи много силен удар от дистанция, но Игонен изби в ъглов удар. Тонислав Йорданов центрира топката от корнера към Пламен Крачунов, който се размина с нея. Тя се отби в тялото на Йонас Там и влетя във вратата на Игонен.

68 КОМЕНТАРИ

  1. Циганите на сапун.

  2. И на тези смешници папагалите са им обещали купата!!!
    Ебати държавата

  3. 8
    3

    Играхме добре. Създадохме положения, които усрахме. Като не вкарваш – падаш. Секулич е добре да поиграе във втория отбор. Защото без него ще сме по-добре. Горе главата. Важният мач е в сряда.

      • ДаскалЪТ от Коматево? Който направил какво? Ебал се в неграмотния гъз, ето какво. Да те еба в смешника.

  4. 5
    3

    Ляво резбованите, кюстендилски пришълци много да се превъзбудили…

    • 6
      2

      Еееее, ми нормално е след срамната загуба от Крумовград да си пренесат злобата и циганията в темите за Ботев. На тях това им е “специалитетът на заведението”
      А темите за техния отбор прашасват??

        • Че то и вие сте падали с 9:0 през сезон 1985-1986 ама не ви го припомняме постоянно защото е минала работа. Вие обаче ще се топлите цял живот с това 6:0 като скъперникът Арпагон който обичал да си топли ръцете на жълтиците които криел в един сандък! Това,че го повтаряте постоянно говори за вашата комична простотия която е проява на извратения ви цигански манталитет.

  5. 3
    4

    Братята с рязаните чурки ни го нафарфориха мощно

  6. 4
    1

    Погледнете класирането в Англия 8 кажете кой освен Сити е на финал???Погледнете класирането в Германия и кажете кой освен Байер е на финал???

  7. 8
    2

    Тъпия циганин КАТУНАР тук апострофира за Марек как са били Байерн но не били по добри от тях,а в статията от интервюто на Душан ме пита как сме отстранили прасетата като те са втори а ние осми…майкоооооо,дебилизъм голям!!!И се казвам Иван Тодоров,по лична карта живея на ул Звезда 2 в Смирненски,но в момента пребивавам в Германия и нямя нищо лошо да се хванеш на бас с някой който не иска да се покаже…аз не се крия,няма за какво!!!

    • 5
      7

      Каква Звезда2 каква Германия ве каун, айде при Тосю и без тва сте комшийчета.

    • 1
      1

      Мияч на чинии…. Имаше един такъв вече….
      А да не би случайно да се казваш Бонка и да живееш в Кентаки?

      Вие пич, нямате ТОЧКА срещу ЦСКА София от 20 години поне за първенството но от 2017 имате 2 победи срещу тях в София за купата…. сещай се…
      Сега ще “победите” и Лудогорец …. сещай се… Ако не се сещаш питай Ачо да те подсетои как стават тези работи…

      И за последно ще те светна – всеки може да бие резервите на всеки когато силния го подцени, но да подцениш някой 2!!! пъти .. и то за полуфинал след като няколко години… може но трябва някой да ти нареди…
      Айде остани си със здраве в Гермнания….

    • Ти си Фекала а истинското ти има е Андрей Спасов… малоумен и плешив долнопробен и платен журнбалист в медия на Шиши…

  8. 4
    9

    Пичаги бат Стоян канара си го каза, това че купата жа ни я дарят е ясно ама защо тая шавлива петичка още ми напомня за безплатния транспорт, кон-дог с пепси и шапка с козирка ва да сейба.

  9. 5
    9

    Да тръгне новината из всички медии, че ботевЪ напуска Източен 10. Това говори за дебилизмЪ в ботевЪ. Срам и позор, това властва в ботевЪ…

    • 7
      1

      Ахахаха, от фен на отбор-собсвеност на спиртосан мравояд с ръждясала джамия за стадион, тва звучи повече от комично хахахаха майка ви дейба циганска

  10. 4
    8

    Искам да попитам каква е диагнозата когато се муслиш ьа велик, а падаш от всеки?

  11. 4
    6

    Ебът ги където ги хванат, но са ВИЛИКУ…

  12. 6
    2

    Анонимен циганин,аз излизам с името си.Казвам се Иван Тодоров.!Излез и ти с твоето и ако се срещнем на бараж да сложим двамата по 1000 евро,искаш ли???

    • 4
      10

      Първо не се казваш Иван Тодоров.
      Второ на мач се залага според формата на отборите.
      Говориш като пълен лайк и ще ти дам пример който едва ли ще разбереш – Марек са били Байерн преди много години. Следвайки твоята логика Марек са по-силни от Байерн и всеки път като играят с Байерн трябва да се залагат 1000 евро за победа на Марек.
      Дано си разбрал защито аз няма да ди губя времето повече с теб.
      Радвай се на подарената купа. Която ще вземете и си самозаблуждавай че сте нрщо повече от тото отборче в ръцете на перач на пари на Шиши…

  13. 8
    2

    Олигофрен цигански,ние ако сме тъпана на групата,що не ни бихте и що втория мач не минахте центъра??? Ти се моли да станете пети,щото да не се срещнем случайно на бараж,па да видим кой тогава е тъпана?!?Повтаряйте си я тая мантра,че купата е подарена преди мача,ако я вземем пак няма да ви успокои,няма да има утеха за вас,колкото и да си повтаряте,че е подарена!!!

    • 2
      6

      Бонке, погледни класирането и сама ще си отговориш на тъпите въпроси.

    • 2
      9

      То и за финала за Купата на Купите 2019 щяхте да ни биете с 5-0, а сио тръгнахте с ПЕТАТА и унижение за 1000 години напред.

      Надяваме се да вземем 4 място ,а ако вие сте седми, ще ви посрещнем както трябва на стадион Локомотив! С Пета и Бахури, сам си избери…

      • 8
        1

        Целувайте на Бойко хуя за оная купа, лилави травестити.

        • 2
          5

          Хвха. За всичко са си измислили оправдание ….

        • 2
          6

          Както вие целувате хуя на Дормуша от 2017 ли.
          Сега пак ще ви подари купа

      • 5
        1

        Вие може да се надявате да вземете и второто място, но това което ще спечелите реално е наградата ЗЛАТЕН ХУЙ ВГЪЗЪ за петото място и намаление за курса пи садене на КУРнишони в селското училище.
        Това се полага за петото място, ахахаха, нещастници цигански.

        • 1
          3

          Ти защо си вечно тук?
          За да спираш Лудогорец ли или за да се окичиш с медалите

          • 5
            1

            Вечно тука е само Стикса, останалите минаваме да ви се изсерем на циганските глави, когато сме на кеф.

  14. 4
    8

    Жълтия тъпан на дъното пада по села и паланки, но купа ще им подаряват.
    И защо?! За да си продава стоката амбулантния търговец на африканци. А позора за България…

    Този мач е поредното доказателство, че купата ше бъде подарена на коматевския тъпан!!

    Прав си, бат Джони, но рекетьорите и техните тролове яростно ще те нападнат

    • 5
      2

      Ей плешив травестит, еби си майката лилава в ръждивата гъзна тръба и не се отваряй много, че тепърва ви предстои изнасилване на Джамията от софийските ви цигански приятелки.

  15. 3
    8

    Много по здрави от Тютюков,а за обръщалката класика,само помаците могат да дирижират мача както собственика иска! Тото МАСТИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

    • 6
      2

      Хахахаха Хебър казва да си ебеш майката циганска

  16. 4
    9

    Густооо майна, турците наебаха циганите, кеф

  17. БАТ ДЖОНИ!Този не заслужава коментар,той е резерва на резервата….така или иначе той рядко помирисва терен,дава му се шанс,не се възползва и пак сяда на скамейката,това е,но Секулич…. извинявай,но кой пропуск му е това….ако ще го чакаме на 10 мача да блесне в един,не мерси…

    • 5
      2

      Секулич е втория Тони Тасев. Тва момче има много тежък психически проблем, принципно не е лош, пласира се добре но в решаващия момент се паникьосва, гипсира и се осира.
      Трябва да отиде в отбор като Славия, Пирин или Берое където към него да няма никакви очаквания и ше блесне.
      Просто не е играч за голям отбор.

    • 2
      8

      Купата ще ви я подарят. Това е уговорено отдавна. Остава само да видим как чичо Гощо ще легне пред цяла България и да спечелим и ние някой лев от тотото

      За другото си прав, бат Джони!

      • 6
        1

        Ма залагай коня бе Мемет, кво се чудиш. После ела да се похвалиш като изтрезнееш, помияр лилав.

  18. 9
    7

    Дори и да вземем Купата какво? Ще се порадваме малко, ще отпаднем още в първия или максимум във втория кръг в Европа, и догодина пак ще ни бият Сульо и Пульо.Докато в отбора е пълно с такива като Нвачукво, Секулич, Укаки и други десет малки негърчета, сме обречени да страдаме.

    • 5
      1

      Ма ако искаш да не излизаме за мача в София въобще бе, Бат Джони…е така да седим и да си мислим кво що.

      Преди Европа има цяло трансферно лято, Керкез не е малоумен, знае кво му трябва.

    • 3
      8

      Купата ще ви я подарят. Това е уговорено отдавна.
      Остава само да видим как чичо Гошо позорно ще легне пред цяла България.
      А и да спечелим и ние някой лев от тотото….

      За другото си прав, бат Джони!

    • 3
      3

      А белия Карабельов и той ли е негър, че е толкова некадърен?

  19. 5
    6

    Жълтите от двата стола ще седнат на ствола.

    • 2
      5

      А ствола може да е с големината на Пета, ако се докопат до седмо място…

      • 5
        1

        Айахахах, Мемет, на фона на вчерашния мач, как мислиш, дали няма да ви ебем майката циганска?
        Но вие ше сте пети така че ше лапате на крушо старческия хуй.

  20. 5
    2

    Ако ви е липсвал Аргилашки,вече си има достоен заместник-палячото Игонен!

  21. 9
    2

    Да загубиш мач в който си пропилял 5-6 ЧИСТИ 100 % положения…Ясно се видя липсата на Ханкич,Попов,Конте,Николов. Техните “заместници”не заслужават коментар!!!

  22. 4
    12

    Ако този жълт отбор спечели купата срещу Лудогорец, това ще е най- скандалния мач в историята на българския футбол. Ботев играе антифутбол и реално е на нивото на втората шестица. За съжаление съдиите правят от тях отбор от 7-10 място.

    Шиши е единственият шанс на този слаб Ботев на националния стадион Васил Левски на свещената дата 15 май. Свещена заради титлата от 15 май 2004 и купата от 15 май 2019 на Пловдивския любимец.

    • 8
      2

      Пфахахаха, антифутбол…ти кой мач гледа бе майка ти дейба малоумна. С истински нападатели, а не тея тюфлеци напред тея нещастници ги качвахме на разлика. И тва с резервите.
      Да ти еба майката циганска малоумна.

  23. 10
    2

    Значи…..лично аз съм бесен!!! Да излезеш на терена и да не даваш 100% от себе си е недопустимо,ако да имаме мач за купата….затова половината отбор е запазен за този мач.Този Секулич с ритници ще го изпратя за Хърватия….между другото той е един от последните от ерата на изруда….единствено както винаги гърчето си е на обичайното ниво и Ето’о беше на ниво.И не на последно място…не знам какви са причините за Ханкич,но той ни е половината отбор

      • 10
        1

        То вчера ни ебаха 4 парчета от КрумовАД

    • 8
      1

      А Нвачукво? Три пъти излиза сам срещу вратаря им.

    • Ханко Брат е безценен за нас.

      Янис същи е за гонене, а странно в тоя мач Укаки не ме издразни, никва вина няма за първия гол, просто щото оня беше с глава над него. Уме беше супер, испанчето игра, но шибаните дупки напред ни потопиха.

  24. 10
    1

    Хаха, бахти ташака беше тоя мач. Никой не може да те преебе така хубаво, както можеш да се преебеш сам.
    За пореден път Секулич потопи отбора си и записа на сметката си юбилеен пропуск номер 5000 за сезона. Конкуренция в тоя мач му правеше Кристиан Не-знам-си-кой.
    Абсолютни комици и двамата, Душане тея двамата да си заминават веднага.

    Иначе не играхме лошо, но когато вместо нападатели имаш напред Лаурел и Харди няма как да стане.

    Еби го, гледаме към сряда, тая загуба можем да я компенсираме всякак.

    В сряда-всички в София, да няма тва било онова било, мачкаме лудогорчетата и взимаме Купата.

    ААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИИИИИИИИИИИИИИ!

  25. 2
    7

    МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И… ОП СА… ОП СА

Коментарите са затворени