Крумовград постигна гръмка победа с 4:1 над Локомотив Пловдив в мач от първата шестица. Домакините реализираха 3 безответни гола още през първото полувреме, като принудиха да Александър Томаш да корегира състава си след само 30 минути игра, в опит да промени случващото се на терена.

В 4-ата минута Оливер Камдем опита да затрудни Янко Георгиев с изстрел от дистанция. Изпълнението му обаче мина встрани от вратата на Крумовград.
Три минути след това Мичи Нтело бе изведен зад защитата на домакините. Нападателят на “смъровете” шутира по земя, но не успя да преодолее противниковия вратар. След това прозвуча и сигнал за засада. Малко след това Евандро проби отлично, след което завърши с ляв крак извън наказателното на Крумовград. Ударът му обаче бе отразен от Янко Георгиев. В 14-ата минута Серкан Юсеин на свой ред опита шут от дистанция, който обаче срещна десния страничен стълб и не влезе във вратата на Кристиан Томов. Шест минути след това Алекс Колев се справи със съперников играч на центъра, за да отнеме топката. След това пусна страхотен извеждащ пас към Патрик Луан, който се втурна напред. Той успя да преодолее излезлия напред страж на гостите, за да даде преднина на Крумовград – 1:0.

В 29-ата минута Патрик Луан отново бе изведен сам срещу Томов, преди да нанесе удар обаче бе съборен от Мартин Паскалев, което доведе и до отсъждане на дузпа. С изпълнението се нагърби Александър Колев, който бе точен от бялата точка, за да удвои аванса на тима си. В 35-ата минута Александър Колев този път бе изведен, а нападателят се опита да прехвърли вратая на “смърфовете” с технично изпълнение от границата на пеналтерията. Топката обаче попадна право в ръцете на Томов.

Само три минути след това Локо Пловдив беше много близо до гола. Тодор Павлов засече центриране от корнер, но ударът му с глава срещна гредата. В 42-ата минута играчите на Крумовград изпълниха късо ъглов удар, след което последва центриране на Серкан Юсеин на далечната греда. Там Божидар Кацаров свали топката към Матей Шимич, който пък също с глава я отпрати в мрежата на гостуващия отбор. В продълженията на първата част Джунейт Али бе изведен отляво. Той напредна добре и навлезе в наказателното, след което стреля покрай стража на “смърфовете”. На пътя на удара му обаче скочи Мартин Паскалев на шпагат, който предотврати нов гол с намесата си. Последва сигнал за засада.

В 50-ата минута Петър Андреев получи в наказателното и намери Димитър Илиев. Напдателят на Локо Пловдив си нагласи топката и шутира, но ударът му бе блокиран от противников защитник. Четири минути след това Петър Андреев бе изведен сам срещу Янко Георгиев. Той напредна с топката в крака, а след това я прати покрай стража на Крумовград, за да върне едно попадение в полза на гостите. В 63-ата минута Мартин Петков засече центриране от корнер и стреля с глава. Той обаче прати топката право в ръцете на противниковия вратар. Четири минути по-късно гостите останаха с човек по-малко на терена. Оливер Камдем влезе грубо в краката на Диего Рапосо. Първоначално футболистът на Локо Пловдив получи жълт картон, но след това ВАР се намеси и Михаел Павлов промени решението си на директен червен картон.

В 72-ата минута Александър Колев пропусна отличен шанс да вкара още един гол, той бе намерен около бялата точка, но не успя да преодолее Кристиан Томов. Стигна се до разбъркване, а впоследствие и удар към вратата на “смърфовете”, който бе избит от стража. Две минути след това обаче Алекс Колев беше оставен сам и стигна до центриране от ъглов удар на бялата точка в наказателното. Напдателят стреля с глава и прати топката в мрежата. Минута преди края на редовното време Петър Андреев бе намерен на далечната греда, той от трудна позиция отклони топката, която обаче срещна странчния стълб и не влезе във вратата на домакините.

64 КОМЕНТАРИ

  1. Докато Крушарски не се бъркаше в първия отбор,и отговаряше(уж) само за школата бяхме на първо място,и мачкахме на ред.
    След като разкара Сотков,и “ВЗЕ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ”, резултатите ги виждаме всички.

    Голям си купоносителю.

  2. 2
    1

    1-ви гол за Крумовград:Парцалев перфектно покрива засадата,Томов въобще няма идея къде е,и защо е точно там,както и какво да направи!Опита все пак някакъв безумен плонж с идеята с тяло да спре топката,но не съм сигурен за намеренията му!
    2-ри гол/ситуацията довела до дузпа/ и последвалото:Паскалев изпуска и гони с желание,но…вратаря ни,е като завинтен за терена!Майната му.Дузпа.Томов хваща ъгъла,разтяга се,но без ръцете!
    3-ти гол:хмм…за третият гол нашите дължат по 50 кинта на човек за ВИП места!
    Целият ни отбор от изпълнението на корнера до гола измина сумарно около 5 метра!
    Статуите от великденските острови са по-подвижни!
    4-ти гол:ООО 4-ти гол!Наистина не знам,какво да напиша.Колев е оставен сам и в радиус от 7м. от него няма наш футболист!За неразбралите А.Колев е централният нападател на Крумовград!Най-вероятно са очаквали да се опази сам.
    И реакцията на К.Томов.Жесток рефлекс!Когато му светна да плонжира,топката беше с поне три диаметъра зад гол линията!И какъв плонж,какво уникално пльосване!Сигурно издълба дупка,така се издъни в терена!
    И Томаш с високата преса.
    Абе Томасито,те и първият път така ни биха,кое не разбра от тогава?
    Всички подкрепящи този фалирал и безмозъчен тумор Крушарски,да му лапате умрялата,говедарска и безпарична градоносна ракета!

  3. къв е Томаш според вас……………………………………………??????????

  4. 6
    1

    Топ Новина! Локото се мести на Колежа-това първо! И следващата Новина е че ги поема Джуджето от Микре!
    Грешка! Локото се местят не на Колежа, а в Стефан Караджа и не Ги поема Джуджето, а те Му го поемат!

  5. 4
    0

    Аз подкрепям господин Крушарски. Кой не иска да играе да се маха.. Само Локо. Да си жив купоносителю. Целувам ти ръка ..

  6. Къде е господин Бонев ?Да каже нещо за играта? За честта на черно-бялата тениска..

  7. Прочетох по надолу, че тази загуба на Локото, доказвала че на жАлтите ще им подарят Купата?!? Може ли някакво логично обяснение???

  8. 6
    1

    Томаш, падаме заради Томов и Паскалев…Кой ти преди състава? Преди пиеше вода и гледаше към Крушарски!1 А сега? Бъди мъж, а не …..

    • …А сега вие пиете студена вода и гледате към жАлтите с подарената Купа.

  9. 7
    1

    БАТЕ СИГАН НАС ЛОШО ИБАЛИ БАТЕ СИГАН БОЛИИИ

  10. 7
    1

    СТОЙЧО ГЕНЪ СПЕРМОЯДА И СТИКСЪ ПАК СА СЕ ПРЕСТАРАЛИ НА СКОБАТА ТАЗИ НОЩ . НИКАКВИ ГИ НЯМА 🤣😂🤣🤣😂🤣😂😂
    МАМЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГАНСКЪ!! КАЗА ВОЖДА НА КОМПЛЕКСАРИТЕ БАЙ ЗОЛУМ

  11. 13
    2

    Както много обича да пише бездарния манипулатор Стойчо Генов -отлични новини от Лаута!!!!Томаш го каза няколко пъти – това е ДНК на Локомотив Пловдив!

  12. 20
    1

    Крушата не е плащал на служителите си от януари. Дава им все някви аванси да замаже положението. На футболистите виси с по три заплати и две премии. На НАП не е плащано от януари. Направете си сметката. Сега му трябват ,,пелета” както той казва за да не роптаят.

  13. 19
    1

    Четворка е добро число, на манхалите в ГЪЗО!!!

  14. 21
    1

    Бихми ли? Чи Ивропата нас чака. На струежа жа играим ду грип. Сади локуту на имнегу.

  15. 11
    2

    Мисля че вратарчето и капитанчето бяха на някаква много тежка химия!
    Забавени движения,рефлекси,въобще пълна липса на адекватност към ситуациите!
    Все пак при таткото на единия могат да си вадят честно и почтено хляба с по-присъщи за тях дейности!Не от всеки става добър футболист и е по-добре навреме да се усетиш,а не да ставаш за смях!

    • 10
      2

      Вратарчето е леш, за Парцалев не ми се говори. Колкото да плаща смолянския , НЕ СТАВА

      • 5
        1

        Добри са момчетата! Гледат от близо играта. Нека гледат, нека се учат! Един ден на ръце ще ги носите! Не бързайте! С бързане не става. Става с неспиране!

  16. 4
    14

    Парцалев, Томов и Томаш ги подарявам на жълтите педали

    • 18
      2

      Задръж си ги, да се забавлявате с тях и със Стикс!

  17. 17
    1

    Алекс , кой поред гол ти е вече над мангалесте? Сигурно вече си с 8-9 срещу тях? Евала момче, говедо си, но винаги си показвал уважението и любовта си към Ботев!!! Респект Алекс!!!!!

  18. 12
    1

    Има и такива мачове. Но, това не е нормално: Поредни победи? Нелогични загуби? Промяна на собствеността, все едно даваш в залог лек автомобил? После я връщаш т.е. платил си си борча? Сега пак ще даваш отбора? За временно или за постоянно? Е, гати селската курва! Даваш да я онождат, за да ти опрощават задълженията? И идиотите прегракват с “Локо, Локо”, а на локото му разпарят задника! Отврат!

  19. 8
    17

    Първо: Този мач е поредното доказателство , че купата ще бъде подарена на сателита от Коматево.

    Второ: Искам да благодаря на КАПИТАНА Парцалев. От 4 гола, 3 (първите) са негови. Евала! С такова постижение рядко някой може да се похвали. Това момче е като муха без глава. Сигурен съм, че не знае защо е на терена – бавен, никога не е на правилната позиция, все по земята лази, една топка не отнама, направи ТЪПА дузпа .. жалко че не получи директен червен картон. Супер малоумник. Само не ми е ясно на кого е любовник че играе – на дъртия с дървената глава ли или на по-младия кардиолог. За мен това е енигма!! Или пък е вътре за да падне отбора…. Няма по-слаб защитник от този в А, Б и В група… Моля ви, кажете ми на кого да “благодаря” за него – на Крушо или на кардиолога?!

    Трето: Честито на Крумовград! Направили са не лош отбор. Ботев2 е много по-силен от БотевЪ Африка

    • 13
      2

      БОТЕВ 1 ще спечели купата, а бившя отбор на Ванко 1 е тъпана на първата шестица и наесен ше играе джамини.

        • 10
          1

          Е е знам, разберете се помежду си мангалите, ахахах шизофреници прости.

          • Психиатъра Иванов: Бонке е класически случай на самотен психопат ...
            1
            6

            Казал Наполеончо…

      • 3
        16

        Ботев Африка
        Няма да вземе купата
        Няма да е на 7-мо място
        Треньора няма да подпише
        Лятото 6 бр от Виста
        Честито

      • 2
        8

        Ботев Африка няма да спечели купата. На тях ще им я ПОДАРЯТ. Не е сефте!

  20. 13
    1

    Футболът е игра за мъже…Така е,ама не за Локо..

    • 7
      3

      Тогава защо пусна Парцалев.. че даже и капитан?! За да се подиграва с публиката ли?!

  21. 3
    7

    ДА Е ЯСНО
    ТРИ ПЪТИ ПОБЕДИ БОТЕВ ДВА ПЪТИ ЛОКО 13 МАЧ БЕЗ ЗАГУБА
    С ОТБОР СГЛОБЯВАН НА ЛИСТ ХАРТИЯ
    АЙ ЛЕКА НОЩ И ИМАТЕ ОТ МЕН ПО ЕДНО ГЛУХАРЧЕ ЕЙ ТАКА ДА СИ ГО ДУХАТЕ

    • 9
      1

      Да е ясно – съсипахте се от залагания, но иначе нямаше как да изкарате сезона

  22. 13

    След като адаша ни наеба, аз повече на Джамията не искам да стоя. Тва не е клуб, тва е бардак собственост ма един алкохолизиран мравояд.

    ЦСКА си е ЦСКА, ебал съм го Крушата в големия нос.

  23. Nasran Hjusejn i Djuneyt Lajnar sa nasti ligendi Botivy akbar kynary napret lajnary minet

  24. 1
    6

    Между другото, тва момче Петър Андреев не е лош въобще. Аз ако съм на Зингаревич ше му дам едни пари и ше го отмъкна за радост на Крушата, чиято мечта е цитирам “трябва да вадя играчи” и за мъка на столипинската дружинка.

  25. 17
    1

    Прекасен уикенд,можеше и повече,но и 4 бахура в дивия на ромите е прекрасно,катуна се разпада,всичко се връща на този свят!

  26. 17
    3

    Страхотен футбол!
    Заслужаваме минимум ШЛ!
    Страхотен вратар в лицето на Томов,страхотен Парцалев!
    И двамата са готови за национали!
    Страхотен ЕлПрезиденте!
    Стикс,бързо бягай до Лаута да налапаш градоносната ракета на Крушата до макарите и по този начин да му отнемеш от напрежението!
    Трагедия!
    Искрено се надявам папагалите да триумфират с купата и да го набутат на този говедарски тарикат на два ката!Той и без това направи и невъзможното от отбор,който се бореше за медали,да направи отбор за Б група!Какви евротурнири,какви щуротии?

  27. 16

    Има понякога и такива мачове. Бием левски и сме четвърти.

    А от Източен 10 да говорят за ебане и изнасилване е болест.Ако 4:1 е изнасилване от Крумовград, какво е 6:0 от Локомотив в Коматевската врата???

    • 14
      1

      Ахахаха биете си една чикия и лягате да спите с гъз пълен с човечетата на Алекс Колев.

    • 10

      Манго, тогава ми отговори 0:9 от СлаБия какво е….??? Сбогом кОВри… 1912

  28. 16

    ЕТО ТВА СЕ КАЗВА ЕБАНЕ.

    Жълтите даже и тва не могат, тях въобще не могат така хубаво да ги ебат, нас ни плякат най-добре.

    Целувам ти ръка куроносителю Крушарски!

  29. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    7
    1

    КОФТИ. ДУМКЪХА НЪ КЪТ ТЪПЪНА НА УЗУНДЖОФСКИА ПАНАИР!!! ПАК НЪ ЯБАФА СДРАВУ!!! ДАНО КРУШЪТА УТПУСНИ ВАЗИЛИН ИЛИ ГРЕС!!! ПУФ, ПАФ!!:)))))))))))

  30. 15
    1

    Цигани, мисля че ви споменах вчера че ше ви разцепа фустанелките.

    Обичам ви Айшенца. Обичам ви и в гъза и в устата.

  31. 10
    1

    ОООООООЙ СААШКООООООО,
    АРАБИЯЯЯЯЯЯ СААШКОООООО,
    МЕРАКЛИЯЯЯЯЯЯ СААААШКОООО
    ЕБА ЦИГАНИТЕ ЯЯЯЯЧКОООООО!

    Муахахаха, какво става бе цървули кюстендилски? Какво беше тва изнасилване кво беше тва чудо.

    Утре говедата бият Морето, после ви изнасилват на Джамията и наесен в родния Кюстендил да берете ябълки, ахахаха нещастници.

  32. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))
    6
    1

    МЛОГУ СЪМ РЪЗЧУРОВЪН!!! ЛАШКЪТ НА КЪТ ТРУДУВАШКА КУЛИЧКА ПРЕДИ ИЗДАВЪНИ, А НАШТИ АПАПИ БРАТЯТА РОМИ УТ АГИТКЪТА СА СКЪСЪФА ДА ПЕЙЪТ “ЛОКУ Е, ЛОКУ Е…………..ГУЛЯМУ ГУ * НО……………КЪДЕ УСТАНА РОМСКЪТА ВОЛЯ И ЧЕСТ?!!!:)))))))))))))

Коментарите са затворени