На 11 май 2024 заповядайте на 14-ия мемориален крос “Стефан Попов”В събота (11.05.2024) ще се проведе 14-тото издание на Националният мемориален крос „Стефан Попов“. Той ще се състои от 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив. По традиция освен десетки семейства в него ще се включат и деца и юноши от различни възрасти от много спортни и футболни клубове.Събитието се провежда ежегодно и се радва на голяма популярност сред пловдивчани и гостите на града.Всеки, който желае, може да стане част от кроса и да поспортуваме за здраве и добро настроение! Събитието се провежда в памет на основателя на „REFAN“ Стефан Попов, известен в града под тепетата със свойта щедра подкрепа на многобройни благотворителни, културни, здравни и спортни каузи.

Всички участници, класирали се от първо до шесто място, ще получат подаръци от пловдивския козметичен бранд. По време и между състезанията пък от ансамбъл “Тракия” и танцова формация” Елика” ще се  погрижат за доброто настроение на всички участници и зрители.

Легендата на българския спорт Йордан Йовчев ще даде старта на първия крос, а Иван Запрянов началник на отдел “Младежки дейности и спорт” към община Пловдив също ще гостува на събитието.

1 КОМЕНТАР

  1. 2
    2

    На кой му пука за бащата на наркомана? Бахти и тъпия, надменен буфер. Да го духа!!!

Коментарите са затворени