Днес в поредица от материали ще ви покажем видеоматериалите, които камерата на PlovdivDerby.com засне по време на снощния мач на стадион Христо Ботев, който се превърна в истински жълто-черен празник.

В това видео можете да усетите неподправената емоция на ултрасите от Южната трибуна след втория гол, който на практика класира канарчетата за финала в турнира за Купата на България.

21 КОМЕНТАРИ

  1. Заказал дверь из металла в прошлом месяце – отличное качество и улучшенная защита для моего дома. Установка заняла совсем немного времени, а уровень шумоизоляции оказался намного лучше ожидаемого. Внешний вид двери идеально сочетается с внешним видом моего дома. Рекомендую всем!.

  2. Да не беше тая пета в гъзъ щеше да има радост а сега само болка

  3. 9
    1

    и повече да не сме чули Пловдив
    е черно бял. Когато съберете 19000 на мач тогава може …. но няма как да стане.

  4. 1
    5

    Мангали жълтата супа е много гореща!ДУХАЙТЕ ЗДРАВО!

  5. 1
    10

    Подибни заглаеия диказват че автора Андрей Спасов е Фекала.

  6. 10
    3

    Митко Тонев, обичаме те, чакаме те. За мен лично ти си БГ Райън Гигс (само да не си биеш жената като него:)))

  7. 15
    1

    Митко Тонев трябва да играе за БОТЕВ ПД.

  8. 13
    2

    Гледам от вчера че Булгаргаз отново са свалили цената на газта…..много мангали газ пикаят!

    • 10
      2

      Чета че дори са отложили включването на терминала за газ в Александрополис!?! Давайте мангали, много скоро ще имаме газ за износ.

  9. 3
    16

    Ахахахахах ЖЪЛТИ ПОТНИЦИ БЕЗ СЪРЦА И СМЪРДЯЩИ НА ПОТ И ОЦЕТ !!! ПОРАДВАЙТЕ СЕ ЧЕ ТОВА ЩЕ ВИ Е! ТЕЖКА Е СЪДБАТА НА ЖЪЛТИЯ МИКРОБ! ВЕЧНО БИТИ И ЕБАНИ И ГАВРЕНИ НАВСЯКЪДЕ

    • 11
      1

      Да лижеш на майка ти косматия ГЪЗ. Да лижеш и да преглъщаш! Посерич цигански.

  10. 3
    17

    Папагалите бихме прасетата, вече съм доволен мога да се прибера на село да си сипа домашарката и да пия с братята ми жълти мангали, че за пръв път дойдох в Пловдив и не съм виждал асфалт. Много се радвам че Ожболт не играе в Лудогорец, че на финала не искам пак да ме шибат и да се прибирам у село разреван

  11. 10
    3

    Истината , обаче е че сме първи в България а ти и мангалите първи в Кюстендил , другите мангали от Изгрев с тартора ви Ерол Париж Париж и мирис на пот от мангали . Вечно втори и от Столюпеново , а петата и бахура на майката миризлив мангал. Капиш ?

  12. 15
    4

    Да , защото мангалите са се покрили, потните завистливи жепейци от близките села не издържат на триумфа на Ботев Пловдив и бараките на Пещерско шосе са пълни с изтрещели буфери, но са строго охранявани от обучени санитари !

  13. 7
    15

    Обаче усещате ли как днес въздухът отново е чист, слънцето грее, птички пеят. Селяните се прибраха по родните си места. В Пловдив пак е свежо и приятно, то след Петата и 6-те бахура какво да му е на човек :))))

    • 9
      1

      Ако си изкараш страпона от дивия, наистина може и да ти олекне. Ама едва ли. Болката в циганските задници е вечна.

    • 5
      1

      Това е което ще ви радва в жалкия ви животец още 100 години,друго няма да има!

Коментарите са затворени