Локомотив Пловдив загуби гостуването си на Черно море с минималното 1:0.

Първият удар към една от двете врати беше дело на Мартин Райнов. Халфът стреля с глава след центриране от корнер във 2-ата минута, но прати топката над вратата. “Смърфовете” продължиха да са по-опасни в атаките си. В 7-ата минута Кристиян Пешов получи извеждащ пас отдясно от Мартин Петков. Крилото напредна и отправи удар от малък ъгъл, който беше спасен от Иван Дюлгеров. Топката отново се озова в играча с №16, който пак отправи удар, но този път беше блокиран.

Минута след това Андреяс Калкан получи отляво и намери Атанас Илиев на точката за изпълнение на дузпа. Нападателят отправи слаб удар, с който не затрудни Кристиан Томов.

В 11-ата Черно море поведе. Мазир Сула получи подаване от Цветомир Панов отляво. Алжирецът се справи с Ефе Али, навлезе леко навътре и центрира към далечната греда, където Васил Панайотов с глава не остави шансове на вратаря за 1:0.

В 33-ата минута пред варненци се откри нова добра възможност. Мазир Сула подаде към Андреяс Калкан, който навлезе на скорост в наказателното поле и отправи удар, но над вратата. Две минути след това пред Васил Панайотов се откри корирдор за стрелба пред наказателното поле. Халфът нанесе удар, но топката беше блокирана от противников защитник.

В края на първата част удар на Мазир Сула от далечна дистанция мина покрай вратата. След последния съдийски сигнал за първата част Оливе Камдем и Атанас Илиев се сдърпаха, за което получиха жълти картони.

В 49-ата минута пред “смърфовете” се откри отличен шанс за изравнителен гол. Мичи Нтело проби през центъра и пусна извеждащ пас към Кристиян Пешов. Халфът отправи удар, с който Иван Дюлгеров се справи.

В 59-ата минута Виктор Попов отне топката отдясно и навлезе в наказателното поле. Крайният защитник подаде към Атанас Илиев, който на два пъти не успя да нанесе удар. Топката се озова в Мазир Сула, чийто шут от трудна позиция беше спасен от вратаря.

Десетина минути по-късно гостите изпълниха заучено свободен удар. Бабакар Дион пусна към оставения непокрит в наказателното поле Ивайло Иванов, но ударът на халфа премина над вратата.

В 71-ата минута Мазир Сула беше изведен от Васил Панайотов зад отбраната на гостите. Халфът навлезе в наказателното поле, където Мартин Паскалев с майсторски шпагат успя да избие в корнер. Пет минути по-късно гол на “моряците” беше отменен. Резервата Уеслен се извиси след центриране на Сула от свободен удар и нанесе удар с глава. Топката срещна гредата, след което тупна зад голлинията. Попадението обаче не беше зачетено заради засада на бразилеца.

В 80-ата минута Черно море организира много опасна атака. Мазир Сула напредна на скорост, навлезе в наказателното поле, но реши да действа технично и подаде лошо с пета към Едгар Пашеко. Португалецът все пак успя да нанесе удар, който Тодор Павлов блокира.

В 82-ата минута Сула опита да изненада Томов с шут от далечна дистанция, но вратарят демонстрира отличен рефлекс и изби в корнер. Четири минути след това варненци можеше да решат всичко в своя полза. Уеслен напредна през центъра и пусна към Едгар Пашеко отляво. Крилото нанесе удар в близкия ъгъл, но вратарят спаси.

39 КОМЕНТАРИ

  1. Всички мълчат а истината е че дупят локото да бутат Левски…кристална дуспа срещу Лясков…сватбата чакаше кръв да има….

  2. Това е лъжа. Локото не може да загуби. Дезинформация на жАлтите.

  3. ПАГ НЪ ИБАХА НЪ НЕГУ! БЯЙМИ СИЧКУТУ БИР МАНГАЛ НЪ МУРЕТУ. ИЗКЪПАЙМИ ЪНАЛЪТЪ ЗА СИФТЕ. ЖЪ НИ ПРЪЗКАТ ГЬОТЪТЪ ТАМАМ ЧЕТЕРИ ТЕКА ОСТАЯТ.

    ЪНАЛНИ ЖАНПИОНИ СНИ, НЪ НЕГУ!

    • И НАЗ НЪ ИБАХА ФГЪЗЪТ И ПОСЛИ ФОСТАТА ГА МЛЯСКАХМИ

  4. 1
    1

    Ако Здравко Лазаров играеше сега и го върнат както и Данчо Господинов да пази защо не ги върнат ,щеяхме да бием . Да върнат Камбуров също ,шампиони ставаме

  5. Видяхте ли огромната агитка на Локото във Варна.. Истински българи. Пяха, викаха. Някои и голи до кръста. Цял Пловдив бе зад Локото

  6. 5
    1

    Според Томаш футболистите щели да изпитват наслада. Забрави да уточни:анална наслада, така добре позната на Стикс, Мразещия жълтото и др. гьотверени от циганската публика.

  7. И няма да пипате Паскалев..шоуто е гарантирано..

  8. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))
    6
    2

    НИШТУ, С РОМСКИ ДУХ ША ДУКАЖИМ, ЧИ КЛОАКОМОТИФФ Е УТБОРЪТ НА СТУЛЮПИНУУ!!! ДА СА ГОТВЪТ СЛЕДВЪШТИТИ! ПУФ, ПАФ!

    • 2
      2

      Изгрев бойски ИЗРОД!Този е от нашите!

  9. 5
    12

    Не спите,а мърши,гледайте красив футбол в шестицата на най добрите,абе помаци вие с кой играхте? Ааа да вчера чичо Венци вЪ наебЪ на Гомнежа пред 136 кривоглави чикиджии,в лигата на НЕНУЖНИТЕ

    • 7
      2

      Пфахахахах, кой си ляга в десет часа бе ебан в главата малоумник ахахахахх

    • 8
      2

      Божееее, тия двата отбора таковаха мамата на играта футбол. Но, след като са в челната шестица, не играта е определяща, а други фактори!

  10. 10
    2

    С черно тиксо на гъза
    и моряшки хуй в уста.
    Тва е нашата съдба…

    • 2
      1

      Има и по жалка картинка!С екипи и емблема на Рома!

      • Или екипи на Дунав Русе, но с емблема на шльокомотиФФФ.

    • 1
      3

      А а а,вашите хуйове са шест ,плюс една огромна пета!Явно задниците ви са с големи халки щом побират това голямо количество!Защо ли се учудвам то висте курвите на Пловдив!

  11. 11
    2

    Пак на наебаха, ама то така ще е в първата шестица, другия кръг Алекс Колев и Серкан пак ше ни отпорят.

    Започвам да си намразва живота вече, как мислите на Източен дали все още има кран?

  12. 7
    2

    Цигани, имам въпрос-защо играхте с черни лепенки на гъза, а отбор Изолирбанд? Пфахаха да ви еба у модните икони, земи тоя моряшки ХУЙ в лилавия гъз и марш към Столипиново.

  13. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    3
    2

    ПА НА ЯБАФА………ПУФ, ПАФ:))

    • ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
      3
      1

      СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!!!

      • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
        3
        2

        ЯЗИ СЪМ МЛОГУ ДУВОЛИН УТ ПЕШИТУ ЪНДРЕИФФ!!! КАК ШТЕШИ ДА Я ХАКНИ С ГЛЪВЪТА, АМА Я ДУКОСНА САМУ С РЪБЪ И Я УКЪКА!!!:)))))))))))))))))

  14. 5
    1

    Да оставим “коментарите”на плешивия дебил …

  15. 4
    8

    Да пожелаем успех в борбата за титлата на ПАОК. Днес се доближиха до първото място в Гърция. Феновете на ПАОК заслужават радостта от вдигането на трофея.

  16. 7
    2

    Добър вечер, оставете “коментарите” на плешивия дебил да сере под всякакви самоличности.

  17. 7
    10

    Да поздравим футболистите ни за мъжката игра. Локомотив е красотата на Пловдив. САМО ЛОКО

Коментарите са затворени