Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез не бе доволен от загубата от Славия с 0:1 в двубой от efbet Лига. Специалистът наблегна на това, че играчите му трябва да мислят мач за мач и да имат повече концентрация.

“Разочароващо е, разбира се. Имахме много създадени шансове и не вкарахме, като това е липса на концентрация. Знам причината – всичко, което се случва след мача за Купата. Липсва концентрация и гледаме към друг мач, това е наш проблем и трябва по-добре да се подготвим. Футболистите трябва да мислят за всеки мач”, започна той.

“Когато победихме ЦСКА, всички си помислихме, че спечелихме полуфинала. Не сме спечелили и седмото място. Има много време до Европа. Трябва да се мисли за всеки мач, всеки ден. Не всичко идва след една победа или един резултат. Идва най-важният мач за нас в сряда”, продължи специалистът.

“Славия е добър отбор. Когато играхме там, направихме 2:2 и изиграха хубав мач. Загорчич работи добре, това е психологията на играчите, процес е. Трябва да работим здраво, за да се издигнем и да израснем. Опитните играчи трябва да се справят с това, когато идва голям мач. Не играхме зле, но ни липсват малките детайли. Искам да подкрепя Славия и моя колега Загорчич. Има още много мачове”, добави треньорът на Ботев.

“Енергията е по-различна. Всички говорят за ЦСКА, от утре ще говорим за този мач. Ако трябва да променим, ще направим, но енергията ще е по-различна. Искахме стадионът да е пълен и феновете да ни помогнат в този мач, за да използваме нашите привърженици. Играем срещу много силен тим и трябва да играем по-добре от днес”, завърши Душан Керкез.

40 КОМЕНТАРИ

  1. ПРАВЕЩ СИ ТЪНЪК, ВЕСЕЛ, РАЗХЛАБИТЕЛЕН, ОСВЕЖИТЕЛЕН И НЕСТИХВАШ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФ:))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, АЛЮМИНИУМ И БАКЪР, ЧИ ША НИ СПРЪТ ТОКА!!! ПУФ, ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))

  2. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    НИШТУ, С РОМСКИ ДУХ ША ДУКАЖИМ, ЧИ КЛОАКОМОТИФФ Е УТБОРЪТ НА СТУЛЮПИНУУ!!! ДА СА ГОТВЪТ СЛЕДВЪШТИТИ! ПУФ, ПАФ!

  3. ЮВИЖТЕ НА КОЕ МЯСТО Е СЕЛСКИЯТ КРУМОВГРАД С ГЕНЧЕВ И НА КОЕ НИЕ СТОЯ СМЕШНИК

  4. Чета буферски пропаганди за късмет и съдийски победи.Да Ботев е слаб отбор в момента и на никой нормален ботевист не му харесва това което вижда.
    Но да получаваме коментари за съдийство от отбор получил поне 12 т този сезон от съдиите и Мъни+ някак си е странно.Отбор след чиито победи са пускани жалби срещу съдийството (Хебър ,Черно Море и други)
    Да се говори за късмет от отбор не минал центъра в дерби мач!Спасяван в поне 5-6 мача от вратаря си(Хоркаш)….нагло е!
    Но това е нормално за стари и изпечени лъжци като черно белите медузи!
    Въпросите са 3 и още са без отговор!!!!!!
    1.Станало ли е нещо през 1926?
    2.Какво означава Ювентина?
    3.Как са се озовали 40000 души през 1986 в Ихтиман?

    • 1
      2

      Колко бахура ни нашлякаха на Лаута? Какво означава 5А? Защо ходим само по тротоара?

  5. 1
    7

    Вчера Каранга си изпроси жълт картон за да не играе за къпата. Кой нормален играч би получил картон който го лишава от участие в “суперважен” полуфинал на своя отбор … за ЖЕСТОВЕ…

    Така, че да – купата отново ще бъде подарена за БотевЪ за да не се разпаднат – също като през 2017.
    Обаче после ще дойдат едни ДРУГИ “10 малки негърчета” от някакво европейско село и ще ги разкрият…

    • 2
      5

      Да се надяваме, че грешиш. Мястото на ботевЪ е в тинята на дъното, а на бултрасите най- им отива на разходка в Солун.

      • Плешив педерас, сам си пишеш сам си отговаряш ли бе, дейба майка ти умрела в изгнилото дупи, пимияр.

  6. 2
    5

    “Ботев е късметийски отбор за мен“, каза Иванов, който често бележи на „канарчетата“.

    Напълно точно изказване, ако не беше късмета и съдиите на Ботев, този отбор щеше да е редом до Етър, сигурен изпадащ в Б група.

    • 1
      6

      Не е вярно. Не е късмет, Шиши е. Всеки сезон им урежда няколко мача за да са в горната група на долната половина на таблицата. Сега им е уредил купата за да може балона да се надува и далаверата да си върви…

      В Булгаристан всичко е ПОРНО – от държавата до футбола

      • Глупако,ако в България всичко е порно,то означава че и цялото първенство е уредено,това означава че всички отбори уреждат мачове,дори и Локомотив,нали умнико?

        • 6:0 и Петата ни правят доминант, в активния партньор в порното. ботевЪ е просто едно курве, което обладаваме грубо и постоянно

    • Локомотив е селски отбор със селски треньор и циганска публика за мен.

  7. 3
    4

    Керкез, с тези футболисти няма шанс Ботев. Утивай в клуб в който ти си определяш отбора, приятел. Ботев е зависим само от Зингаревич и тук има работа само за послушни директори.

    • УУУУУУУУУУУтивай?????? Тийба майката неграмотна!

  8. 1
    8

    Душане, Зингата иска титлата, а с теб се гъбарка 10-тия в класирането насред Източен 10. Уволнението ти, Душане, е въпрос на дни!

  9. 3
    5

    Нахлузвам ханцунга и идвам да ви дърпам ушити

  10. 6
    1

    Честит празник на всички запалянковци ,които са от Пловдив и обичат Локо , Ботев, Марица и Спартак

  11. Всички негативни коментари са на плашливия путарник СТИКС… Диагноза, майна…

    • Някаква лъжа ли виждате , самият Керкез заяви ,че само той пази съблекалнята , от кво я пази е друг въпрос

      • Тихо, Стиксчо ..Радвай се, че Депресията е в отбора …на ЛАЙНУТА

  12. 2
    6

    АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ КУПЪТА Е НАЩАААА

  13. Кур за жълтата държанка на мафията и фашистите
    3
    7

    Споко. Купата е обещана на Ботев.
    Зялагайте спокойно

  14. 5
    5

    Да. Различен е. Онзи е лупен, а този е уговорен за ТОТО

  15. 2
    7

    Разбира се че мачовете за купата са друга бира. На Стоян канара така му се заби божествената пета до сливиците, че оттогава е тенор в Стрямската опера ва да гоейба.

  16. 5
    10

    Нещата вървят към нулев сезон! Пак надувахме балони напразно…язък! Както всяка година!

    • Ние се борим за второто място. В Европа ще прескачаме.

  17. 5
    11

    Мангасарите се пазят за сряда, ще мляскат на кучето снаряда.

  18. 6
    2

    Каранга има пети картон за отстраняване и няма да играе в сряда!

  19. 15
    5

    Бат Джони ли си,къв си,но със сигурност ти е чужда материята футбол…..На Този треньор му отнеха трите точки в Разград,отнеха му трите точки срещу говедата,би чорбата на сред София,оправя си головата разлика като гост с много отбори,с които в годините назад никога не сме играли добре,има повече победи като гост за един сезон (дори не е цял) от който и да е друг треньор водил Ботев и то с този материал с който разполага и ти ми говориш че е посредствен треньор!!!Ми да вземем Клоп,той е свободен на пазара….глупак!

  20. 4
    8

    Душане, в Бг имаме една поговорка: От два стола, на земята! Много си ми симпатичен, но те усещам, че ще я претвориш на дело.

    • 4
      6

      Прав си майна, и аз така усещам с тоя калпав отбор като гледам май няма ни седмо място ни купа. Ама чакай малко, ние още на финала не сме се класирали, а ако случайно се класираме, което вече ме съмнява, лудите ше ни смачкат, та ние сме по-зян и от Хебър бе.

      • 5
        3

        Лаутаро, никой не те е питал за циганското ти мнение, смърдиш на конска пикоч от километър.

  21. 9
    11

    Балъците напълниха гушата на Зингаревич, в сряда чорбата ще ни отнесе, ама Зингата е 500 бона напред от билети, артикули и т.н. Лятото ще направи поредната селекция от туристи, може би ще смени треньора защото “не е изпълнил поставените цели” и цирка ще започне отначало!

  22. 8
    19

    Посредствен треньор. Наесен постигна няколко добри резултата благодарение на подготовката от Станислав Генчев. Проведе си зимната подготовка и отбора заигра по-зле. Още нищо не е доказал в Ботев, освен че говори добре.

Коментарите са затворени