Дублиращият отбор на Локомотив (Пловдив) приема втория тим на Ботев (Пловдив) в дербито на „града под тепетата“ в третото ниво на българския футбол. Отложената среща от Югоизточната Трета лига е в сряда (24.04).

Дербито между дублиращите отбори е с начален час 17:00 и ще се проведе на стадион “Локомотив”. Входът ще е свободен, като за срещата ще бъдат отворени трибуна “Бесика” и централната трибуна.

В първата среща за този сезон Локомотив спечели срещу Ботев с 2:1 в изключително драматичен мач в Коматево.

Двубоят от Югоизточната Трета лига привлича внимание не само на футболната общественост. Младите „смърфове“ със сигурност не показват най-доброто си лице през пролетта, но във важен мач като този, нищо не може да бъде сигурно. Дубълът на „канарчетата“ се представя далеч по-добре и заслужено се намира в горната половина на таблицата.

 

4 КОМЕНТАРИ

  1. ВЪЛЧУ УТ СТУЛЮПИНУУ ОСМИ БРАТЧЕТ НА КАОЛАН, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА!:)

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, БАКЪР И АЛЮМИНИУМ!:))))) ПУФ, ПАФ:)))
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!!

  2. АКУ ИМА ЕСКУРЗИЯ СЪС КИФТЙЕТА И ШАПКА СЪЗ КОЗИРКА ЖЪ ДУВАДЯМ АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ

  3. 1
    4

    АЙ ХАНАРЙЕЕЕЕЕ!!! ЗА ГОМНЕЖА!! ЗА ДОМАТЕВОО!! СИЛНИИ ЗМИЕ БРАТЬЯЯ ПАК ЩЕ ИМА БЕЗПЛАТНО ПЕПСИ И ЧИБАПЧИТА И ЧИФТЕТА ГААЗ 6 без 10 ГЮБЕК СААЛДЪ 😎

    • НЯКАКЪВ ЧЕРЕН МАНГАЛ С РОДИТЕЛИ БРАТ И СЕСТРА И ЖЕНА СЕСТРА СЕ Е ИЗКАЗАЛ ПОСРЕД НОЩИТЕ

Коментарите са затворени