Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез говори след победата с 4:0 над Локомотив София като гост. Специалистът още веднъж засегна темата с евентуалния си нов договор, като обяви, че някои хора се опитват да разрушат атмосферата в отбора.

“Честитя на моите играчи за чистата победа и благодаря на феновете за подкрепата. Не беше лесно да играем след мача за Купата. Днес играхме много добре, вкарахме страхотни голове”, започна Керкез.

“Истината е в скоростта на нападатели. Вкарахме няколко гола през сезона с преход. Имаме играчи, които могат да правят това. Радваме се, че можем да вкараме. Днес беше важно да сме спокойни, да показваме качество, защото вярвам, че в момента сме по-добри от Локомотив”, продължи той.

“Не съм човек, който ще гони рекорди, но мисля, че не за първи път прави рекорд този сезон. Това е мотивация за нас да продължим да работим. Трябва да се защитаваш с всички. Целият отбор трябва да работи. Вратарят и защитниците свършиха добра работа”, каза Керкез по повод рекорда на отбора от шест мача без допуснат гол във всички турнири.

“Очаквам много хора, не само за Купата, но и в двата мача за първенство. Искаме да вземем седмата позиция. Сигурен съм, че нашите фенове ще ни помагат. Няма да е лесно. Ще играем мач за мач”.

“Аз съм професионалист, ще работят за всеки двубой. Ще седнем и ще говорим с ръководството. Трябва да сложим картите на масата. Не е за пари. Някои хора се опитват да разрушат атмосферата в отбора. Имам добра връзка с президента, говорим често. Ако не остана, няма да е краят на света. Трябва да сме професионалисти и каквото става, ще става”, завърши треньорът на Ботев.

37 КОМЕНТАРИ

  1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, БАКЪР И АЛЮМИНИУМ!:))))) ПУФ, ПАФ:)))

    • Еееее,да де.
      Саму Бруно Акрапа,на фсичкуту мингян апапа!
      Той е идолът за нас
      пеят ромите в захлас

  2. Какво толкова сте се зачекнали с негрите не знам. Сигурно в любимите ви европейски отбори има много повече, но там не сте против. Ако играят добре, цвета на кожата не е от голямо значение. Факт е, че черните са по-добри спортисти. По-силни физически, по-издържливи. Е, умствено винаги ще изостават от белите. Предлагам да си ги побългарим, така ще ги приемем по-лесно. Контев, Е тоо’в, Умев, Акерев, Ехиджев, някои от тях могат да бъдат натурализирани за националния и да им сменят фамилиите в паспортите. Едно ”в” добавят накрая и са готови 😀

    • Стиксчо все си харесва черни паламарки

  3. 2
    12

    Юношата на Локомотив Димитър Илиев центрира към юношата на клуба Тодор Павлов и 1:0 за Пловдивския любимец.

    Негър едно от ботев към негър две от Източен 10, той центрира към негър номер три и четири ГОООЛЛЛЛ.

    Това е реалността!

    • 13
      1

      После легендата на чернобелите, Биската Карагерен ловко открадна топката, напредна леко и със страшна сила я набичи в лилавия столипински гъз.
      Гоооооооол да го барате вашто мами некъпано!

      Това е реалността!

  4. 4
    8

    Ще уволним керкез на Лаута в баража за Европа! Бахурите и Петата дебнат и чакат за нови изяви в жълтите дупари…

    • 10
      1

      Как ще го уволните като баража за Европа ще е между Левски и Ботев бе, плешив помияр?

      На вас ви се каза-наесен ше прескачате НО овци на ливадите в Говедарци.

  5. 2
    13

    Пак интриги и задкулисие в ботевЪ. Най- продажната публика в жълто пак е в действие. Срамно е да си част от тази помийна яма ботевЪ-никакъв морал, етика, нравственост, а само лъжи, интриги и подкупност.

    • Срамното е друго! Да пренаписваш история! Да изгониш изконната си циганска публика, а и завалиите пенсионери, за да претендираш за “чиста раса”. Да се бъркаш където не ти е работа! Да създаваш интрига и да се правиш, че източника и е облечен в жълто. Да мобилизираш и плащаш на де що има педал-журналист и да ги караш да пишат небивалици за “Ботев”. Да твърдиш, че почиташ историческа дата и да ядеш баклавата на Левнт и аркадаша му! Да вдигаш паметник на доказана нарко-отрепка и направиш ортаците му твои ръководители. И други неща са срамни, но сте си ги завряли в педалските задници и няма аз да ви ровя в тях, че да ги вадя на светло. Вонята, така или иначи идва от Вас, жалки черно-бели комплексари.

  6. 13
    2

    Преди важните мачове някой пуска партенка за новия договор на Керкез и глупаците се вързват, това целят, да внесат смут. Зингаревич не е прост човек. Мисля че ще има нов договор.

  7. 3
    20

    Керкез не става на наз ни трява истенски тренер кат Мъри Стоилив

  8. 3
    19

    Ние от лудата банда и Стоян канара се разграничаване от тоя скапан Керкез.

      • 12
        3

        Пак ли си пишеш сам, плешив плашипутарник?

        • 3
          2

          Стиксчо, стига с тия педалски номера..Сам си пишеш и отговаряш??

  9. 7
    9

    Георги Андонов : ” В Ботев Пловдив расте само този, който умее да лиже гъ**ве!”.. Марин Бакалов: Ботев е обсебен от хора с нисък морал!

  10. 27

    Душан Керкез е откритие и съкровище за нас. Гледам БОТЕВ от сто години има няма и не си спомням треньор който така умело да сменя тактиката и да наглася играта спрямо противника.
    Промените на полувремената са висш пилотаж, за умението му да вижда кой къде върши работа да не говорим.
    На тоя човек ако му вземат 3-4 класни играчи ми се види че много сериозно ше озорим лудогорчетата за титлата.
    Ръководството ако го изпуснат тва ше е педерастията на века, ей Богу.

    • 19

      Да не говорим че е първия треньор в историята при който почнахме да ебем и като гости, досега си бяхме домакински отбор, дори в най-славните си години, няма кво да се лъжем.

  11. 25

    Душан Керкез и неговият екип доказаха,че до този момент се справят страхотно със задълженията си , като заслужиха честно и почтено всичко каквото им се полага!
    Да видим сега дали и останалите “директори” в отбора заслужават заплатите и средствата които им се дават?!

  12. 4
    14

    На всички е ясно че бляда ще изгони Керкез. Не е дошъл да прави и развива отбор а алъшвериш.

  13. 19

    90 минути пях за Локомотив на трибуна Бесика. Никой не ме потърси за саморазправа. Аз ли се крия или никой не ме търси??? СЕЛЯНИ , поне спрете да заплашвате, че ставате за смях!

    • Какво си пял, мангал, цял мач не знаехте къде сте, трибуната празна, ходжата прегракнал!

    • 10

      Никой не те заплашва. Каним те най-учтиво на баничка с айрян да си поговорим, ма ти се дърпаш.
      Освен тва на всички ни е ясно че на никаква Джесика днес не си бил, най-много да си пял под душа вкъщи докато са те опъвали у гъзо.

  14. 25

    Ботев Пловдив заслужава този треньор и е време за правилното решение!!!

  15. 12
    7

    Истината е че Крркез е поискал 3 ма футболисти играли професионален футбол!!!!!Повтарям професионален футбол не звезди за милиони а Платек му кара играчи от Виста и някакви безименни негри които нямат все още картотека!!!!!И сега ще го изгонят за да дойде пак послушко(Балтазар)Всичко това се знае от вашите предводители от сдружението но….те вече гледат мачовете от скайбокс не от трибуна изток…така че така ще е .
    Догодина ще е пак същото пак обещания и пак нищо и така докато е тук този бляд!

    • 10
      5

      Истината е, че си много прост и сееш интриги преди важните мачове за отбора.

      • 7
        5

        Истината е че Рашко и Гиздака серат по главите на хиляди а ние мълчим

  16. 28
    3

    Илиян се кротна, време е да се кротнат и фенчетата на които плащаше за да се спрат интригите.

    • 32
      3

      Уникален Човек и треньор,ако не му подновят договора ,ще стане страшно за ръководството!

    • 2
      10

      Да бе то и Керкез е човек на пинко за това не искат да подпишат с него ….

Коментарите са затворени