Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори след равенството 1:1 срещу ЦСКА 1948. Той сподели, че на отбора му липсва класа.

“Изиграхме едно от слабите си полувреме през първото. Разбирам момчетата, серия от мачове държим ниво. Липсва ни постоянство, леко класа и скамейка. Трябва да освежа отбора. Днес започнахме с петима играчи под 23 години. Ако искаме да гоним амбициите, които аз имам, ще ни трябва малко повече класа. Не може да не съм доволен от футболистите. Получават се и грешки. Закономерен резултат. Надявам се да можем да възстановим играчите”, започна Томаш.

“Днес Карагарен отбеляза гол. Аз исках този футболист да остане при нас. Да не говорим и за другите футболисти. Локомотив можеше да изглежда различно. Опитваме се да играем различен футбол от останалите в България. Ще дам шанс на всеки един да покаже себе си. Имаме цел да гоним и излизаме всеки мач за победа”.

“Фактите сами говорят. Ние нямаме изявен голмайстор. Лично за мен имам леко разочарование, защото искам да се боря за Европа. Всеки ден го повтарям на футболистите. Може и аз да им вкарвам напрежение, но един футболист расте под напрежение. Ще играем мач за мач и ще гоним всеки мач победата”, продължи наставникът на пловдивчани.

“В Локомотив има химия, ДНК. Липсва ни класа. Това е истината. Днес в ЦСКА 1948 имаше класа, особено в нападение. Трябва да сме реалисти и да подкрепяме тези млади момчета”.

“В момента в съблекалнята все едно сме загубили. На терена трябва да се показва”, завърши Томаш.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Имало в отбора ДНК.Лишпер ,ГМО.Генно Модифициран Обект,с мургави фенове.Гейове от етническите квартали.

    • 1
      1

      Имаме прекрасни юноши за13 место във в група ,виж класирането на дубъла .Ако искаме да сме сред водещите отбори само с юноши не става,трябва и класа.

  2. 3
    2

    Акрапович днес е уволнен…от лятото в локото

  3. 3
    1

    Само пълен послушко може да пусне това недоразумение на вратата. Ама баща му бил плащал, ми и аз си плащам билета, но не и за такива, като него. С вратари, като Хоркаш и Луков на пейката, това е една подигравка. Днес се разминахме със загубата, въпреки него.

  4. 3
    2

    Томаш е топ треньор и това трябва да се разбере от всички!
    От нищо прави нещо!
    Съдбата ни е такава,че за президенти при нас няма нормални.
    Ей го е оръфляния ненормален шушляк Крушарски е поредният пример.Мислите ли,че го касае,къде може да е Локомотив,ако не му е толкова грубо скъсан джоба?
    Благодарим,че все пак отбора ни въпреки всичко и всички съществува,побеждава и ни радва!Тази благодарност въпреки горенаписаното е и най-вече за Крушарски,като към ограничен финансово човек,който най-вероятно прави някакви черни магии за да сме там,където сме!

    • 2
      1

      Крушарски е президент на място, надявам се дълги години още да води клуба.
      Просто разберете че ако имаше друг по-читав, отдавна да е взел клуба. Но няма.

  5. 5
    2

    ЦИГАНИ И КЛАСА ХАХАХАХО

  6. 5
    1

    САШКО ТИ СИ ПЪЛНО ТРЕНЕРСКО НЕДУРАЗУМЕНИЕ ЗАЩО ДИНКО ГО НЯМА НА ВРАТАТА КОЛКО МАЧА ТРЯБВА ДА ЗАГУБИМ ЗАРАДИ ТОМОВ ИМА КЛАСНИ ФУТБОЛИСТИ НЯМА ТРЕНЕР КОЙТО ДА ГИ НАУЧИ ВЗЕМИ СИ ТРЪГНИ ДОСТАТЪЧНО ГЛУПОСТИ НАПРАВИ И ИЗГОВОРИ ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ КОИТО СИ НАЧЕЛО НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ НО РЕЗУЛТАТИ НИКАКВИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

Коментарите са затворени