Отлична новина от ПФК Ботев (Пловдив) преди гостуването на Локомотив София. Двубоят е в неделя от 17,45 часа в столицата, а в игра за “канарчетата” ще се завърне Янис Карабельов.

Халфът за последно игра при загубата с 0:4 от ЦСКА-София в първенството в средата на миналия месец. Припомняме, че той беше със счупена костица на дланта и това наложи операция. Карабельов пропусна общо 5 двубоя на “канарчетата”.

Той вече е готов за игра, като дори бе на резервната скамейка при победата над ЦСКА с 1:0 в първия полуфинал за Купата на България.

Досега през сезона Янис Карабельов има 3 гола и 2 асистенции в 25 двубоя, като записа и едно участие за Купата, уточнява “Тема спорт”.

9 КОМЕНТАРИ

  1. Колко жалко е да си заблуден и прост мангал!За футболист,който няколко години е капитан на Етър да кажеш,че е свършил с футбола значи си нищо неразбираш комплексиран нещастник!Не че някога Крум Стоянов е бил голям футболист,но си играе и хората го оценяват като можещ български играч!Макар и вече в напреднала възраст.А и той не е юноша на Локо за да го обвиняваш в предателство.Да попитам само какво ще кажеш за Аян Садъков,Иван Беделев/лека им пръст/,Чоната Драганов и т.н да не изброявам всички ваши юноши играли за Ботев(отбора на Пловдив)?А и ти само в една фирма ли си работил досега в живота си?И още едно пояснение:Десподов,Спас Делев и Недялков на ЦСКА ли са юноши за да са предатели?И какво ще кажеш примерно за цесекаря Лясков и левскаря Марин Петков,които в момента са при вас в Шльокото!

    • Явно си много далеч от футбола. Няма как да ти го обясня, трябва и акъл за да разбереш.

  2. ДАСА МАЩА ПРИ НАЗ САНО ЧЕРНИ ПАНТЕРИ ИСКАМИ

  3. Ами буфер прост какво да кажем за водоноската Д.Илиев ,М.Камбуров,Б. Карагерен и другите от Шлько,че няма да ми стигне мястото да ги изброявам?Тях защо не ги споменаваш?Или пак има избирателен цигански коментар?

    • Крум Стоянов, преминал от Локомотив в ботевЪ- ето това е грях. И този индивид свърши с футбола.

      • Какво ще кажеш за САДЪКОВ и Драганов, индивидчо ??

  4. Предателите никой не ги обича.Янис избяга от Славия, Неделев избяга от Коматево. Играчи на които можеш само да им плюеш в лицата. Същите са и десподов, недялков, делев.Нищо че не са предали Локомотив, те са човешки отпадък. Предателите са по лоши от враговете!!!

Коментарите са затворени