Ботев (Пловдив) даде шанс на своите фенове да задават въпроси към спортния директор Артур Платек. “Жълто-черните” привърженици могат да изпращат запитванията си в профилите на “канарчетата” в социалните мрежи.Платек ще отговори на най-важните и често задавани питания в специално видео, след като се съберат въпросите на феновете.

Ето и част от въпросите, които привържениците задават, като най-срещаните въпрси са свързани с африканските тинейджъри, които се привличат масово в Ботев Пд, както и липсващият все още нов договор за старши-треньорът Душан Керкез:

– Ще продължат ли трансферите на африкански тинейджъри в Ботев Пловдив с неясни качества и умения? Не е ли време да започне да се прави по-стойностна селекция?

– Защо се бави новият договор на Душан Керкез, след като след неговото идване Ботев изгради нов облик, вече има стил и визия?

– Ще се направи ли селекция, според изискванията на Душан Керкез, а не на собственика?

– Кога ще имаме ядро млади български футболисти, готови за големи мачове?

– Димитър Тонев ще остане ли част от Ботев, ще има ли привлечени качествени футболисти по време на летния трансферен прозорец?

– Как виждате трансферната политика на отбора за напред?

– Защо се прави селекция с играчи предимно от Виста? Няма ли средства за по-качествени футболисти, които да вдигнат нивото?

– Защо школата е в плачевно състояние? Кога ще заработи по европейски модел, за да снабдява първия отбор с готови футболисти?

60 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Да зададем три въпроса на индивидите от Източен 10. Ще има и уточняващи въпроси, за да им е по -лесно.

    1.Защо Димитър Христолов беше търпян 11 години?Управление докарало ботев три пъти в Б група и веднъж при аматьорите във В група. Колко пъти се взеха по 500 лева на месец, за да се защитава Димитър Христолов???

    2.Защо тарторите на вече ботевЪ събориха целият стадион на Източен 10 и станаха БЕЗДОМНИЦИ в Коматево. Колко мозък имаш, за да събориш собствения си дом по този начин???

    3. Защо ботевЪ твърди, че е полегнал на финала с Локомотив 2019 Петата? ботевъ курва ли е? А и защо при заплата от 40 000 лева на Неделев срещу 10 000 на Митко , ботев загуби с 6:0 от Локо??? Пак ли курвенски изпълнения???

    3.

    • 1
      2

      Уважаеми,Станислав,
      като махнем точа (1) която според мен е основателна, всичко останало е някакво глупаво творчество
      Не ми се влиза в полемика за твоите точка(2) и точка(3)

    • Христолов бе опитано да бъде изгонен не веднъж и дваж. Да го убият ли искаш? Най-добре да си гледаш твоята циганска кочина, че там неудобните въпроси не са 3, ами 30…

      • 1
        1

        Не можахте да го изгоните, защото нямате ресурси- умствени!ЛОКОМОТИВ загуби служебно едно дерби с вас, но коко си тръгна!100бомби и Христолов го нямаше на Източен 10!Толкова бомби ние пратихме за 0-3 слъжебно!

        Тъпи сте, ограничени сте! ДОКАЗАНО!!!

  2. 3
    3

    Всичко е 6, няма да се плашите хаххахахахахахахахахааххах

  3. 5
    2

    Внимание внимание до всички фенове на пловдивското Юве 😂
    Задавам отново трите фундаментални въпроса като този път под всеки въпрос ще сложа и уточняващи такива за да ви е по лесно
    1.Станало ли е нещо през 1926????
    -къде да търсим инфо света е дигитализиран и достъпа до информация е безпроблемен за всички но въпреки това не мога да се справя!
    2.Какво за бога значи Ювентина?
    -на български ли е ?на италиански?или на цигански?
    3.Как през 1986 г на финала за купата на съветската армия са отишли 40000 души в Ихтиман ?
    -Локомотив има ли толкова фенове
    -ако има😂с какво са пътували до Ихтиман през 1986
    -какво са яли тези 40000 къде са пикали и т.н.
    Дерзайте лъжци дерзайте демагози😂😂😂

    • 3
      2

      Капут недоебан мача в Ихтиман беше през 1983 бе селска курво , въшлясала. Деба тъпите селяндури.

      • Това не променя чудото по предвижването на 40000 древни беси от точка А до точка Б.Лъжливи измислящи си история циганино!

    • Ювентина е хибрид между Ювентус и Фиорентина – отбор на пловдивското гето 😀

  4. 4
    0

    Защо им викат цигани.Крадливи,злобни,пълни с измислици,продажници.Те продават децата си,пращат дъщерите си на пиацата за продажба любов и е сред тях хомосексуализма е традиция.Цигани,мангали,индианци които не се вписват сред всички народи.Номади,скитници.

    • 2
      5

      Ясно, ПЕТАТА и БАХУРИТЕ пак са ти препълнили устата с пяна. Помни, това е вашата съдба…

  5. 3
    2

    Андрей, пак криеш новините за Източен 10!!! Мислиш си, че им даваш почивка, но ИСТИНАТА Е, че после им правим ганбанг.

    Съвет от мен, ПУСКАЙ редовно новините, за да им се изреждаме на порции.

    • 4
      1

      Новините са следните: КУР за столипинските фантасти, КУР купа, КУР Европа.
      Пето място в гъза и марш в Говедарци.

      Това е накратко.

  6. 5
    4

    И този ли треньор изгонихме? Копич си тръгна. Сега е ред на Керкез. А Генчев взе 1 точка от 7 мача. На 4-ия трябваше да е сменен.

    • 5
      11

      Стоян канара и неговите Стрямски юрдаци ще изгонят и Керкез, на тях и Клоп да им до караш все ще са недоволни ва да гиейба.

  7. 5
    5

    Ще има ли още пети и шестици няма ли да питате ?

  8. 14
    5

    Цигани, гледайте внимателно как елегантно постигаме целите си-при сегашния резултат на Крумовград ние можем да бием Локо Сф и с 1000 гола и пак ще сме седми-там където искаме да бъдем.

    В същото тва време, вас плешиви чернобели несретници ви чака нечовешки ХУЙ в първата шестица и ще останете пети, за което ще спечелите наградата “Златен Кур в Гъза”.

    Така че говедарския Пинокио ще се окаже прав че ще прескачате наесен, но има нюанс-ще прескачате не в Европа, а овци на базата-красавец в село Говедарци-там където ви е мястото, хахах, шибани боклуци.

    • 4
      12

      Помак проЗ,тези шест шпека и петата сериозно са ти объркали мозъка,слагай червилото и мажи дупарата,че ако знаеш какво те чака….

      • 11
        1

        Вълчо, върти там геврека и не се обаждай да не ти се ебе мамиту плешиво на негу…

        • 1
          10

          Много си изнервен помак,да ти го подам да се успокоиш

      • 8
        2

        Мангал,познавам те.Ти си грамофон без игличка.Шестграмов хуй с петичка в гъза глупав нещастник.Толкова си тъп и еднообразен че и за свирка не ставаш.Мощно в дивия,селяк.

    • 2
      2

      От два ,стола та на земята! Играете го умряла лисица!

    • 2
      7

      Га яде бахури не рева а? Петата в гъзъ добре ли е?

  9. 2
    5

    Иска ме африканци много афро индянци в Лидъла осреща банани бол

  10. 10
    2

    Стикс ти си просто същество киснещо постоянно в темата на Ботев.

  11. 7
    1

    Основния въпрос е, Какво става с Школата??? Защо не произвежда таланти? Защо не привлича таланти? Защо кретаме в средата на таблицата и падаме с по 8 гола???

  12. 8
    1

    На “базата” в планината мангалите ше тренират прескочи овца с местния добитък, ахахахаха, база в планината, ненене не моа майна, хахаха…😂😂😂😂😂

  13. 8
    5

    Тоя измислен Платек трябва да си ходи!

  14. 9
    2

    Манго каква база в планината има Шльоко?Два терена на Клошарски!И кой голям отбор има и си прави бази в планината!Имаш ли пари отиваш в луксозните курорти и си плащаш за терените и лукса!А в Говедарци е за клошари и скъсани джобове като вашите!

    • 5
      1

      Съблекалнята е в храстите, а душовете в Черни Искър-така се казва там реката-идеално е за цигани

    • 4
      6

      Ти си представи колко голям отбор е ботевЪ – живее в лукс, а на терена е ВСИЧКИ ВЪН!!!

      ЛОКОМОТИВ използва ресурсите си по перфектен начин. Доказано на терена , а не биене в гърдите колко пари имаш. Говедарци е райско място за подготовка. По-добро от Лаута, така че мислете му какви нови унижения ви чакат.

      • 4
        2

        Идеално е за животни като вас, просто е перфектно…ахахаха….ресурсите вика…днес отрано си се нашмулил като вакарелски спирач тееба у кюмюра

  15. 6
    2

    ГЛЕДАМ ЧЕ МАЛЦИНСТВАТА СА В АМОК.НО ВЪПРОСНАТА ТЕМА Е АКТУАЛНА.ДОРИ ЗА ЦИГАНИТЕ НЕ МОЖЕ ДА ВЗИМАШ БЕЖАНЦИ ЗА ДА СЕ ДОКАЗЖАТ ЧЕ ПЪРВАТА ГОДИНА МОЖЕ БИ СТАВА НЕЩО ОТ ТЯХ.И НА СЛЕДВАЩАТА ДА ГИ ПРОДАДЕШ С ПОЛЗА.ИЛИ С СЛЕД ДВЕ ТРИ.И КОГАТО ИМ ИЗТЕЧЕ ДОГОВОРА СЕ ЧУДИШ КАК ДА СПЕЧЕЛИШ Е ТОВА СА ТЕЗИ КОИТО НЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ОТ ФУТБОЛА.ДА ВИ СПОМЕНАВАМ ИМЕНА И ОТБОРИ.КРУШАРСКИ,МАРИНЕШКИ ДОРИ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ФУТБОЛ.ЦИГАНИ ЗАЩО СТЕ В ТЕМИТЕ ЗА БОТЕВ.ЗАЩОТО СТЕ ЦИГАНИ ТОВА ГОВОРИ ЗА ВСИЧКО.ЦИГАНИ,МАНГАЛИ,КРАДЦИ,ИЗМИСЛИЦИ,САМО НАРИЧАНИЯ.МРЪСНА СГАН.

  16. 5
    12

    Тези въпроси водят до един извод, че в момента БотивЪ е едно говно.

    • 3
      7

      Да, акат на Източен 10 и Кумативу, но планината е чиста.Кога говно и в планината, индианци ? Гледайте ЛОКО ще е на режим в Боровец и ще тренира на собствените си терени в планината.

      • 1
        1

        Ахахахахаа собствените си терени ахахахах които циганите ползват съвместно с местните стада овце и крави. База в Тракия КОГА Пурко?

  17. 5
    6

    Попитайте сдружението
    Рашо Стоянов
    Борис Гиздаков
    Живко Стамболиев
    Които на последните мачове са във вип боксовете и могат да дадат точния отговор

  18. 5
    17

    База на Лаута, база в планината, база в Тракия, нов стадион, силен Локомотив. Папагалите едва дишат от завист и злоба.

    • 7
      6

      Лъгаха, че в Говедарци терените били с бурени.Питаха кога централна трибуна- парите са преведени трибуната ще я има.Питаха кога база в Тракия- е септември са готови два терена. Септември ще имаме повече тренировъчни терени от базата в КоматИво

    • 17
      2

      На “Лаута” имате едно игрище,базата в Говедарци си е на Крушарски/това не означава ваша/, базата в Тракия е едно оградено място, стадиона още не е готов! От злоба не можете да дишате вие, защото сте денонощно в темите за Ботев и плюете! След, като четох статията , исках да видя коментарите на ботевисти, а виждам ръсещи мозък мангали!

      • 3
        9

        Нищо общо с реалността!!!Ето ти превод. На Лаута има три игрища. Стадионът на ботевЪ Не е завършен, но вече е обявен от Източен 10 за бижу.На Източен 10 няма нищо на ботевЪ, то е на Общината. А в Тракия септември се откриват два терена.

        • 4
          2

          На източен 10 няма нищо на Ботев,но емблемата му е на фасадата на централната трибуна,факт.Стадиона е на общината,но на стадиона има символи,не на община Пловдив,но на Ботев.Това,какво означава според теб?

          • 2
            5

            Ами защо тогава се правиш на дебил??? БотевЪ дори ще плаща наем на Общината, а за така наречените терени на Крушарски Локомотив няма да дава нито стотинка. Това какво ти говори?

        • Ей плешив плашипутарник, на кой е Джамията в Лалута олигофрен?

    • 5
      1

      Намали малко лепилото. Никой никога не ви броил за живи

    • Реално база има само в на майка ти путката хахаха ебати измисляка

  19. 4
    12

    Ботев ще има силна школа, когато в нея тренират 400 негъра под 18 години.

    Истинската новина е, че Локомотив ще използва за лятната си подготовка терените в Говедарци. Направени в планината от големия Христо Крушарски. База в планината кога, индианци???

  20. 4
    6

    Dokoga Rashko Stoyanov shte podarqva cvetq na Mariq Visheva? Dokoga Vasil Kiriziev shte tochi klubat sas fiktivna firma?

      • 2
        1

        Пич,тая е кобра-очиларка, с тънки устни! От такава бягай далече!

Коментарите са затворени