Полузащитникът на Крумовград Димитър Тонев е в разгара на футболната си кариера.

Футболистът блести с голове и асистенции от началото на годината. Това не остана незабелязано и от селекционера на националния отбор Илиан Илиев. За първи път Митко Тонев беше повикан в “А” гарнитурата на България. Сега има казус, който е странен и от Ботев Пловдив не правят стъпки. Играчът е собственост на “жълто-черния” клуб. Преодстъпен е в Крумовград до лятото. Договорът на Димитър Тонев с Ботев (Пд) е до края на годината.

BgDerby.com разбра от сигурни източници, че до момента още никой не се свързал с футболиста за преговори.

12 КОМЕНТАРИ

  1. Митко Тонев за мен лично е българския Раян Гигс. Смейте ми се, ако искате, но затова сме на това дередже, щото нямаме никакъв респект към своите. Дано Тонев преподпише с Ботев, Митко, обичаме те!!!

  2. 3
    2

    Рашко не иска Тонев в отборът все пак неговият шеф иска само хора от Виста. Рашко как ходи на работа като е от сутрин до вечер в скайбкоса на Вишева и търси цветя за продавачките от магазина

  3. 2
    14

    Мммм,даааа…. г-н Зингаревич издържа отбора! И ние не сме неблагодарници. Благодарни сме му за това,че той е появи в много труден момент! Тогава когато на никой не му се искаше да прахосва пари и 1 стотинка за Bg за футбол..
    Но изведнъж времето сякаш спря…
    Всички обаче видяха колко и какви фенове има отборът на Ботев! А прекрасният нов стадион устойчиво стои … празен! Обещанията за “светло бъдеще” все не се случват и засега звучат единствено като … пожелание… Може би е време да се помисли към стадиона да бъде открит зъболекарски кабинет който да се грижи за зъбите на феновете които ще опадат от чакане на по-дори дни… И да се разкрие бръснарница която да която да се грижи за феновете които неизбежно ще остареят и ще брадясат от чакането на въпросното “светло бъдеще”

    • 8
      3

      БОНКе ,извинявай имах впредвид Стиксчо…Хайде си гледай циганския катун на Лаута. И целувай наред Круши..

  4. 15
    4

    Митко има потенциал ! А не и на последно място е БОТЕВИСТ! Мисля,че трябва да му се даде шанс!

  5. 5
    9

    Хммм, те умуват дали да предложат нов договор на Митко Тонев?! А допуска ли се изобщо възможността,че могат да ударят на камък и да получат отказ?! Митко е апетитна хапка и няма да остане без работа. Може да си намери отбор в който да блести и да е звезда! А нас Артур Платек ще ни обзаведе с някакъв нов африкански момък който може да борави с лъкове и стрели,и да тича … след зебри и антилопи.

Коментарите са затворени