Мохамед Брахими ще води атаката на Ботев Пловдив и в днешния полуфинал за купата на България с ЦСКА. Той застана на върха на нападението след тежката контузия на Георги Николов, като се представи на високо ниво при победата с 2:0 над Ботев Вр и дори се разписа, но попадението му беше отменено.

Французинът отново ще бъде предпочетен пред Мартин Секулич. Както вчера писахме, зад гърба му ще действа Ивелин Попов, който бе измъчван от вирусно заболяване в последните дни, но ще може да започне на “Васил Левски“, пише “Тема спорт”. Очаква се в предмостието на отбраната да са Дилан Мертенс и Авновио Перера, а Джеймс Етоо да бъде преместен отдясно на защитата за сметка на Николай Минков.

23 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Някой да каже направил ли е нещо позитивно досега спортно-техническият директор на Ботев,Артур Платек, за отбора??? Какво? То в какво се изразява?? Сещате ли се за някой наистина необходим и успешен входящ трансфер??? Освен може би някоя и друга продажба… Присъствието на фенове защо на почти всеки мач вече е под санитарния минимум? И кое е това което кара верните фенове на отбора да се чувстват отблъснати и да не са мотивирани да посещават мачовете на своя любим отбор? Защо при наличието на толкова много директори отборът продължава да се управлява по такъв ирационален начин? Благодарности на г-н Зингаревич за издръжката на отбора,но не разбра ли той,че при правилно управление отборът на Ботев може да му носи далеч по-солидни приходи?!

    • Деазнам…Платек и за мен е няква загадка. Кво прави тоя човек не е съвсем ясно.

      • Уж бил добър в продажбите?! Сигурно е това.
        Но каква е логиката да продаваш евтино когато имаш всичко необходимо за да продаваш в пъти по-скъпо?!

    • Мнозина сме на това мнение,но нека да мине 1 година и да видим какво е гледал и правил.Вероятно лятото ще се действа по входящи трансфери,които е набелязал.Ако и лятото сме постни от към входящи за сметка на изходящи…То на всички вече ще е ясно,че сме битпазар за тъмнокожи таланти!Недопустимо е да нямаме алтернатива в нападение…Купа и Европа искали!!!

  2. САМУ ТОЙ ЖНЪ УПРАВИ НАПРЕТ ПРАВОВЕРНИ БРАТЯ МУСЛИМАНИ С НАЩИ ПЕЧКИ И БРАТ МОХАМЕД ЖЪ ЗЕМИМ КУПЪТА АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ

  3. 1
    2

    Ами вие жълтити пидали кво имате и на гъэъвълната е няма

  4. 1
    5

    Искаме ви къпани, епилирани, гелосони, с парфюм и най важното с клизма, че много Ибан ще има!!!

    Ние от своя страна ще носим игла и конец, за да шием цепнати ануси!

    Честито, бултраси!!!

  5. 7
    2

    От 1979 година до 1989 година , оригиналния отбор на Локо с Ераносян Садъков , Колев , Беделев , Сотиров колко победи има локо в дербито , нула победи !

    • 4
      7

      Локомотив има повече победи над БотяфЪ- предишното АФД Тракия

  6. 7
    4

    Какъв гранд е локо , ако не беше преместил Георги Илиев Велбъжд в Пловдив , още в Б група щяхте да сте локо идиоти !

  7. 4
    7

    НАПРЕД, С ПРОРОКА МОХАМЕД!!!ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА БЕЗРОДНА!!!

  8. 4
    2

    Брахими може да се окаже откритие като централен нападач кой знае. Не е лош футболист изобщо, ма нещо все не можем да го нагласим къде точно да играе. Ай дано.

  9. 4
    6

    Индианци, вие където отивате ние от там се връщаме, голямата чорба ги бихме на финала насред София им взехме купата. Учете се от гранда на Пловдив, ще ни лазите в краката още дълги години.

    • Братми, объркал си годината – 1936 сни.

    • Учимса очитею ма ощи ни мойм га извадим петата от гъзът

  10. 3
    3

    Ква е тая рязана карабина ве? Толкова ли няма едно БГ момче,или поне православен?

    • 2
      4

      ИМА и той е на ЛАУТА.. КАЗВА СЕ ПАСКАЛЕВ

    • 4
      1

      Що, за вас Лаутаро кой играе деветка? Иван Иванов, Петър Петров или Станислав Мърков….о, момент..тоя последния не е нито българин нито християнин.

      При положение че центъра ви е ебемти кюмюра, ти нямаш право да се отваряш.

    • ПРИ НАЗ САНО ЧЕРНА ЗГАН ИЛИ ПОНЕ ДА Я ПРАВОВЕРЕН

Коментарите са затворени