Капитанът на ЦСКА – София Юрген Матай даде мнението си след поражението с 0:1 от Ботев (Пловдив) в първия полуфинал от турнира Купа на България.

Някой път, когато започне второто полувреме, можеш да проспиш първите няколко минути. Те успяха да вкарат гол, след това им дадохме много пространства да играят, но ние също играхме добре. Имахме два дни да се адаптираме към новата схема на треньор и се видя, че можем да играем добър футбол. Те имат добри и бързи футболисти, дадохме им твърде много пространства. Видя се, че имаме потенциал с новата формация и мисля, че нещата ще се получат.

Когато победиш с 1:0, имаш предимство. Те имат предимство преди втория мач. Те се радват предварително, но това не значи, че ще победят. ЦСКА ще излезе пределно мотивирано. Червените картони бяха една идея пресилени, съдията не свири лошо, но в тази ситуация можеше да им даде по един жълт картон. Днес разочаровахме феновете, но те ще бъдат в Пловдив и няма да се усети, че сме гости. Което си говорим в съблекалнята, трябва да го запазим за себе си. Предпочитам да не давам информация”, каза 31-годишният нидерландец.

9 КОМЕНТАРИ

  1. НАКРАЯ ЩЕ СЕ РАДВАТЕ НА ПРОСКУБАНИ ПАПАГАЛИ

  2. Прав е! Нищо още не се е случило, просто водим през първото полувреме!Много е важно да се запази концентрация и втория мач да не се играе за равен, а за победа. Излезем ли за равен резултат сме обречени на провал!

  3. И какво??? Със съдиите ли ще дойдете на реванша?? Не,че не се е случвало де…
    Предстои да видим дали футболната мафия и вашите шефове ще посмеят да го направят

    • ТЕ И СОПОТ НЕ ДОЙДОХА САМИ В СОФИЯ .ТЕЯ МАЗНЙОЦИ СИ СВЪРШИХА РАБОТАТА,НО НЕ ДО КРАЙ

  4. Ахахахаха няма вика да се усети че сме гости…ма вие в тоя мач не усетихте че сте домакини бе бае Юргене, вие гостувахте на националния стадион, тотално надвикани и надпяти от жълто-черните.

    А да си мислите че няма да сте гости на нашия стадион е доста забавна мисъл…

    • РАДВАЙ СЕ НА НАРКОМАНИТЕ,РЕЗУЛТАТА НАКРАЯ Е ВАЖЕН

  5. 2
    1

    Ама в този мач не се ли чувстваха домакини? Интересно!

  6. 4
    1

    Нямало да се усети, че са гости… хаххх, ти да видиш.

Коментарите са затворени